Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πήγα από τον Παυλάτο μαζί με έναν φίλο μου να πάρει κάτι πράγματα και λέω μιας και μπήκα να πάρω και μία ταμπακιέρα.
Βέβαια μόλις με είδε ο Παυλάτος μου λέει σου έχω δωράκια. Λέω τι δωράκια; :D
Μου έδωσε δύο καπέλα (το ένα μου το πήραν ήδη γρρρρρρρρρ) δύο μπρελοκάκια, ένα μικρό μέτρο fatmax και το φοβερό; Μία μπαταρία για το δραπανοκατσάβιδο που είχα πάρει στα 275 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Αυτό που έγινε αλλαγή με το πολύπαθο προηγούμενο.
Ο λόγος της μπαταρίας είναι ότι έπεσε και άλλο η τιμή του μοντέλου και δεν ήθελε να νιώθω ότι έδωσα περισσότερα από όσα θα έδινα λίγο καιρό μετά.
Τι να πω για τον άνθρωπο ότι και να πω θα είναι λίγο.

15dYJrK.jpg

Πήγα από τον Παυλάτο μαζί με έναν φίλο μου να πάρει κάτι πράγματα και λέω μιας και μπήκα να πάρω και μία ταμπακιέρα.
Βέβαια μόλις με είδε ο Παυλάτος μου λέει σου έχω δωράκια. Λέω τι δωράκια; :D
Μου έδωσε δύο καπέλα (το ένα μου το πήραν ήδη γρρρρρρρρρ) δύο μπρελοκάκια, ένα μικρό μέτρο fatmax και το φοβερό; Μία μπαταρία για το δραπανοκατσάβιδο που είχα πάρει στα 275 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Αυτό που έγινε αλλαγή με το πολύπαθο προηγούμενο.
Ο λόγος της μπαταρίας είναι ότι έπεσε και άλλο η τιμή του μοντέλου και δεν ήθελε να νιώθω ότι έδωσα περισσότερα από όσα θα έδινα λίγο καιρό μετά.
Τι να πω για τον άνθρωπο ότι και να πω θα είναι λίγο.

15dYJrK.jpg

Μπράβο του και σου για τα δωράκια, αλλά δώσε και καμία διεύθυνση (εγώ δεν τον ξέρω και ίσως και άλλοι)
Ευχαριστώ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μπράβο του και σου για τα δωράκια, αλλά δώσε και καμία διεύθυνση (εγώ δεν τον ξέρω και ίσως και άλλοι)
Ευχαριστώ

Άσε την είδα.
Αγ. Δημήτριο ειναι

Πάντως αυτή τη φορά έφερε πολύ πράμα από αναλώσιμα. Εγώ πήρα τα τραπέζια τα οποία και θα μοιραστω με τα αδέλφια μου, τις σπατουλες, διαφορά σπρέι, ένα σετ ροδακια, μετενσεδες και συρτες. Ίσως πεταχτω και σήμερα να πάρω ένα 5λιτρο βερνίκι να υπάρχει.

Παρελαβα χθες στην συναντηση απο τον Βασιλη το πτυσσομενο τραπεζι του LIDL. Σημερα το δουλεψα ως βοηθητικο σε καποιες εργασιες και ειναι εξαιρετικο!!!!!!!!!! Κλειστο πιανει ελαχιστο χωρο και στηνεται σε δευτερολεπτα! Βασιλη ευχαριστω πολυ! Ρε συ χρωσταω και την αξια του!!!!!!!!!!!!!!!!

Παρελαβα χθες στην συναντηση απο τον Βασιλη το πτυσσομενο τραπεζι του LIDL. Σημερα το δουλεψα ως βοηθητικο σε καποιες εργασιες και ειναι εξαιρετικο!!!!!!!!!! Κλειστο πιανει ελαχιστο χωρο και στηνεται σε δευτερολεπτα! Βασιλη ευχαριστω πολυ! Ρε συ χρωσταω και την αξια του!!!!!!!!!!!!!!!!

Όταν έφτιαξα το τελευταία από τα 2 τραπεζάκια μου (το μικρό βουρτσισμένο) ένας φίλος μου είπε ότι θα είναι καλό μόνο αν αντέχει ακραία φορτία.
Όταν τον ρώτησα τι εννοεί, μου είπε αν κουτουπωθούν πάνω 2 και αντέξει είναι καλό!
Οπότε Κυρ ξέρεις πως θα αποδειχτεί αν είναι καλό!!! :p

Μην ακούω χαζά.
Ένα απλό ελαφρύ βοηθητικό τραπέζι είναι που δίνει λύσεις. Δεν είναι ούτε παγκος εργασίας ούτε σκαλωσια να ανέβεις να βαψεις.

Ναι βρε πλάκα κάνω!!! :p

Καλημέρες.

Πέρασμα το Σάββατο από Ντέτσικα και αγορά 4 και 10 τρυπάνι για να συμπληρωθεί το σετ. Και 2 μαρκαδοράκια stanley που με βολεύουν πάρα πολύ.

paralaves 2016_08_06.JPG

Σε ερώτηση για το robust line επιβεβαιώνεται ο enduras ότι η μόνη διαφορά είναι το λαστιχένιο περίβλημα της θήκης του set.

Να σαι καλά.

Με πληροφόρησε το παλικάρι στο μαγαζί ότι βγαίνουν πια και με εξάγωνο στέλεχος για παλμικό ή συναφή εργαλεία.