Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ναι αλλά η δουλειά του θα είναι αυτή, να είναι μόνιμα λερωμένο. :p

αααχαχαχαχα καλό συνονόματε αλλά πρόσεξε σε παρακαλώ, ο ερασιτέχνης και ο μερακλής τα θέλουν πάντα καθαρά μετά το πέρας των εργασιών !!

Καλορίζικες οι παραλαβές σε όλους τους κυρίους !

Eπειδη το αλλο χομπυ ειναι η φωτογραφια, πηρα μια compact φωτογραφικη μηχανη η οποια εχει μια σημαντικοτατη διαφορα απο τις υπολοιπες point and shoot / Compact που εχω:
Ο αισθητηρας αυτης της μικρης Canon G9X ειναι σχεδον τριπλασιος σε μεγεθος. Ο αισθητηρας ειναι η καρδια της φωτ.μηχανης. Οσο μεγαλυτερος τοσο περισσοτερα στοιχεια/λεπτομερειες/φωτονια/κλπ χωραει.

Εδω μια συγκριση αισθητηρων φωτογραφικων μηχανων.
sensor1-Canon-PowerShot-G9-X.png

Δεξια στο γραφημα ειναι το μεγεθος των αισθητηρων της πλειονοτητας των μικρων compact μηχανων. Ο αισθητηρας των κινητων ειναι υποπολλαπλασιος των 2/3" αν και υπαρχουν λιγες εξαιρεσεις.
Με πορτοκαλι η canon G9X με αισθητηρα 1", διπλα οι μηχανες 4/3" , διπλα οι ερασιτεχνικες dSRL, και αριστερα οι ακριβες και επαγγελματικες dSLR, νομιζω οτι η Αγαπη εχει μια τετοια full frame καμερα.

Αυτο το γκατζετ λοιπον ειναι το μικροτερο απο την νεα κατηγορια φωτογραφικων μηχανων με αισθητηρα μιας ιντσας. Και το οικονομικοτερο της κατηγοριας αυτης.

29336966576_b1a9b29f30_c.jpg

Απο τις λιγες αλλα στοχευμενες δοκιμες που προλαβα να κανω σημερα, μπορω να πω οτι το καμερακι ειναι αισθητα καλυτερο στα παντα απο την πιστη μου panasonic lumix lx7. Ιδιως στις φωτο με περιορισμενο φωτισμο.
Ενα μικρο review που θα κανω, θα το ποσταρω στην κατηγορια των φωτογραφικων μηχανων παραδιπλα. Η παραλαβη μπηκε εδω, επειδη θεωρειται γκατζετ αλλα και απαραιτητο εργαλειο φωτογραφισης των..εργαλειων :)

Eπειδη το αλλο χομπυ ειναι η φωτογραφια, πηρα μια compact φωτογραφικη μηχανη η οποια εχει μια σημαντικοτατη διαφορα απο τις υπολοιπες point and shoot / Compact που εχω:
Ο αισθητηρας αυτης της μικρης Canon G9X ειναι σχεδον τριπλασιος σε μεγεθος. Ο αισθητηρας ειναι η καρδια της φωτ.μηχανης. Οσο μεγαλυτερος τοσο περισσοτερα στοιχεια/λεπτομερειες/φωτονια/κλπ χωραει.

Εδω μια συγκριση αισθητηρων φωτογραφικων μηχανων.
sensor1-Canon-PowerShot-G9-X.png

Δεξια στο γραφημα ειναι το μεγεθος των αισθητηρων της πλειονοτητας των μικρων compact μηχανων. Ο αισθητηρας των κινητων ειναι υποπολλαπλασιος των 2/3" αν και υπαρχουν λιγες εξαιρεσεις.
Με πορτοκαλι η canon G9X με αισθητηρα 1", διπλα οι μηχανες 4/3" , διπλα οι ερασιτεχνικες dSRL, και αριστερα οι ακριβες και επαγγελματικες dSLR, νομιζω οτι η Αγαπη εχει μια τετοια full frame καμερα.

Αυτο το γκατζετ λοιπον ειναι το μικροτερο απο την νεα κατηγορια φωτογραφικων μηχανων με αισθητηρα μιας ιντσας. Και το οικονομικοτερο της κατηγοριας αυτης.

29336966576_b1a9b29f30_c.jpg

Απο τις λιγες αλλα στοχευμενες δοκιμες που προλαβα να κανω σημερα, μπορω να πω οτι το καμερακι ειναι αισθητα καλυτερο στα παντα απο την πιστη μου panasonic lumix lx7. Ιδιως στις φωτο με περιορισμενο φωτισμο.
Ενα μικρο review που θα κανω, θα το ποσταρω στην κατηγορια των φωτογραφικων μηχανων παραδιπλα. Η παραλαβη μπηκε εδω, επειδη θεωρειται γκατζετ αλλα και απαραιτητο εργαλειο φωτογραφισης των..εργαλειων :)

Καλημέρα Μιχάλη, καλό μήνα να έχουμε και καλορίζικη η μηχανή, αλλά βάλε κι εδώ κανα σχόλιο, δείγμα ποιότητας κλπ, για όσους δεν ειναι "πορωμένοι" με την φωτογραφία.
Θα βγουν/βγήκαν κι άλλες εταιρείες με αισθητήρα 1" οπως το ερμηνεύω ;
Σε τι τάξη μεγέθους τιμής ειναι αυτή ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Απίστευτα μικρή και δυνατή, Καλορίζικη!

Μιχάλη καλορίζικη η canon σου !!
Εγώ προσωπικά δεν αμφιβάλω καθόλου για την επιλογή σου αυτή μιας και ξέρω (βλέπω) την ποιότητα των φωτογ. σου, άλλωστε σε έχω εκθειάσει τόσες φορές.
Άμα λες ότι είναι και καλύτερη από την Lumix που έχεις τι να πω, περιμένουμε τεστ σύντομα..

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ και πάλι !!

Καλά ξεκίνησε ο Σεπτέμβριος ! ! !

Νέος τροχός για 115φ δίσκο.

Πιο γρήγορα έρχονται απ´εξω παρά από Ελλάδα μερικές φορές οι παραγγελίες.

Kαι *αμώ τα τροχάκια Κώστα, έχω το ίδιο εδώ και 3 χρόνια, αυτό με τον ρυθμιστή στροφών, το τι έχω κόψει δεν λέγεται..
Το είχα πάρει 100 ευρώ από κατ/μα στην Καβάλας
Να το χαίρεσαι !!

Kαι *αμώ τα τροχάκια Κώστα, έχω το ίδιο εδώ και 3 χρόνια, αυτό με τον ρυθμιστή στροφών, το τι έχω κόψει δεν λέγεται..
Το είχα πάρει 100 ευρώ από κατ/μα στην Καβάλας
Να το χαίρεσαι !!

:ernaehrung004:

Κώστα καλές δουλειές! Επειδή μας έχεις τρελάνει με τις παραλλαβες, θα βάλω κ εγώ μια σημερινή.
14774b6f79242b59ebb29c109a6d423c.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κώστα καλές δουλειές! Επειδή μας έχεις τρελάνει με τις παραλλαβες, θα βάλω κ εγώ μια σημερινή.
14774b6f79242b59ebb29c109a6d423c.jpg

Καλορίζικα, καλοδούλευτα, ομορφιές.

& το ροζ τσιμπιδάκι νέα παραλαβή είναι Νικόλα ?

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα, καλοδούλευτα, ομορφιές.

& το ροζ τσιμπιδάκι νέα παραλαβή είναι Νικόλα ?
Χαχα! Όχι φίλε, είναι παλιο το τσιμπιδάκι. Τώρα έχουμε μπλε φορμάκια!!

Καλημερα παιδες και ευχαριστω για τα καλοριζικα!!
-Χρηστο εχεις δικιο, θα γραψω δυο λογια στο νημα 'γκατζετς' που εχουμε εδω.
-Κυριακο, ολες οι βασεις για miniature spraying ειναι απο πλαστικο κυριως για να πλενονται ευκολα οποτε χρειαζεται, οχι για οικονομια η κατι αλλο. Ξυλο και χαρτονι χρησιμοποιουσα ως τωρα που τα αλλαζα οποτε επρεπε.
Ο συνδυασμος του ειδικου πλαστικου των βασεων με τον απλο αλλα ουσιαστικο μηχανισμο περιστροφης και τα περιθωρεια για περαιτερω πατεντες στηριξης πανω τους, αξιζε την επενδυση του μικρου κοστους.
-Γιωργο να'σαι καλα και παλι φιλε. Η ποιοτικη διαφορα της καμερας δεν θα φαινεται τοσο πολυ στις μικρες φωτο που ανεβαζω εδω, οσο αν τις δεις σε τηλεοραση η τις τυπωσεις μεγαλες.