Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Βρε ποιον αρχιζεις να μου θυμιζεις, ποιον αρχιζεις να μου θυμιζεις;;;;;;;;;;; Και αυτος απο νησι ειναι...............λιγο μικροτερο βεβαια........βρε ποιον;;;;;;;

Καλημέρα, ο παππούς από μικρός μέσα στα μηχανήματα & τα εργαλεία μεγάλωσε μωρέ.
Ο παππούς θυμίζει ΜΟΝΟ τον εαυτό του :2thumb22sup:

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

pappou η action cam τι "ψάρια" πιάνει;;
καλορίζικα :a0210:

Kalimera.
Σήμερα μου ήρθε η κάρτα μνήμης από το E-shop (δεν περιείχε) κ θα την δοκιμάσω το απόγευμα, ίσως με θέμα εκπληξη.
Γράφει οτι κάνει πολλά αλλά θα δούμε.
Στα συν ότι έχει WiFi σύνδεση κ την κάνεις remote από το κινητό ή την ταμπλέτα κ η Hdmi connect. για την Tv.

Την πήρα για το κράνος στο σκούτερ κ για το ποδήλατο.

Πήγα στο Jubo για ένα παιχνίδι της μικρής κ μου βάλανε μέσα στο καροτσάκι κατά λάθος επιπλέον πράγματα !!!

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πήγα στο Jubo για ένα παιχνίδι της μικρής κ μου βάλανε μέσα στο καροτσάκι κατά λάθος επιπλέον πράγματα !!!

Κώστα, το έχουν ξεφτιλίσει εκεί στο Jumbo...!!!

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Χθες παρέλαβα, χάρη στους συνήθεις υπόπτους, aka τον enduras1 και τον designated courier μας tzoutzis, το cross-line laser Cubix της Stanley! Σήμερα κιόλας θα χρησιμοποιηθεί για κάποια μερεμέτια που πρέπει να γίνουν άμεσα. Για άλλη μια φορά, σας ευχαριστώ κύριοι!

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν βγαινουν κουκλια, κανει ενα μικρο δοντακι που για τις περισσοτερες εφαρμογες δεν ενοχλει καθολου.
Δοκιμασα αυτο που λες αλλα δεν το καταφερα. Γλυστραει και επανερχεται στη φορμα του.
Παρεπιπτωντος κοσαρισα μεχρι 10mm ακροχυρωνιο χωρις προβλημα.

Νεκ δύο ενδεχόμενα

1) Προβλημα στα σαγόνια
2) Εχεις βάλει μεγαλύτερο ακροχυτώνιο από ότι πρέπει (αν και έπρεπε αν ειχε καλά σαφγόνια να σου πετάξει δόντια σε παραπάνω από μία ακμή)

Το αποτέλεσμα είναι κακό και δεν εξυπηρετεί το σκοπό. Σκοπός είναι όλα να έχουν ίδια επαφή για να γίνει αεροστεγές το κοσάρισμα.

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα συνάδελφοι
Σήμερινη αγορά παλμικό κατσαβίδι Makita TD090DWJ μέ δύο μπαταρίες 10,8 volt μέσα στό βαλιτσάκι είχε καί θήκη ζώνης γιά τό παλμικό.
Απογυμνωτής Stanley στήν τελευταία φωτό φαίνεται ότι απογυμνώνη καλά τό καλώδιο,απλά κάνει ένα μικρό σημάδι χωρίς όμως να πληγώνει τήν μόνωση,πολύ καλό εργαλείο.

Λείπη καί ο αρχηγός μας ο Μπάμπης,καί δέν θά δεί ότι τίμησα δεόντως τήν αγαπημένη του μάρκα σέ παλμικό. :2thumb22sup:

makita10.jpg

makita12.jpg

makita13.jpg

makita14.jpg

Βρε Δημητρη, πας και παιρνεις εργαλεια που δεν θα σου χαλασουν ποτε. Δεν θα εχεις τη χαρα μετα απο καμμια δεκαρια χρονια να παρεις αλλο επειδη χαλασε αυτο.

Ωραιο πραμα αυτο το κρουστικο δεκαβολτακι και στη βαλιτσουλα του! Πως και δεν πηρες το bosch? Προς τα εκει σε υπολογιζα :))

Kαλοριζικο φιλε!

(αμα βγαζεις φωτο, μην βαζει σε πρωτο πλανο το manual... ασε να φανει το εργαλειακι:))

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα συνάδελφοι
Σήμερινη αγορά παλμικό κατσαβίδι Makita TD090DWJ μέ δύο μπαταρίες 10,8 volt μέσα στό βαλιτσάκι είχε καί θήκη ζώνης γιά τό παλμικό.
Απογυμνωτής Stanley στήν τελευταία φωτό φαίνεται ότι απογυμνώνη καλά τό καλώδιο,απλά κάνει ένα μικρό σημάδι χωρίς όμως να πληγώνει τήν μόνωση,πολύ καλό εργαλείο.

Λείπη καί ο αρχηγός μας ο Μπάμπης,καί δέν θά δεί ότι τίμησα δεόντως τήν αγαπημένη του μάρκα σέ παλμικό. :2thumb22sup:

Μπράβο Δημήτρη. Ωραίες αγορές. Καλοδούλευτα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ευχαριστώ συνάδελφοι,νά είστε καλά.

Μιχάλη όπως άνοιξα τό βαλιτσάκι τράβηξα τήν φωτογραφία έχεις δίκιο,πήγα στο makita επειδή τά έπιασα καί τά δύο στό χέρι καί μού φάνηκε πιό ματζέβελο τό Makita
Πρώτη φορά δούλεψα παλμικό τί φασαρία είναι αυτή πού κάνουν σάν κομπρεσέρ σχεδόν,νόμιζα ότι θά ήταν ήσυχα σάν τα απλά κατσαβίδια,τά άκουγα στό youtube αλλά νόμιζα ότι θά ήταν κοντά τό μικρόφωνο.
Αλλά βάζει στριφώνι 8 mm στό ξύλο εύκολα πού τό δοκίμασα.

Ηθελα νά ρωτήσω τούς γνώστες μπήκα στό site της Makita γιά επέκταση στά 3 χρόνια τής εγγύησης,καί εκεί πού αναγράφει στήν φόρμα όλα τά εργαλεία τής Makita γράφει TD090DWE ενώ τό δικό μου είναι τό TD090DWJ δέν έχει άλλη επιλογή γιά νά τό αλλάξω,τί κάνω περιμένω τήν Δευτέρα νά επικoινωνήσω μέ τήν makita καί νά μού πούνε,η νά βάλω τό TD090DWE ?

Δημήτρη θα το ευχαριστηθείς όσο δεν πάει το παλμικό...εμένα το ταπεινό πλην τίμιο λιντλ είναι το αγαπημένο μου εργαλείο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Νεκ δύο ενδεχόμενα

1) Προβλημα στα σαγόνια
2) Εχεις βάλει μεγαλύτερο ακροχυτώνιο από ότι πρέπει (αν και έπρεπε αν ειχε καλά σαφγόνια να σου πετάξει δόντια σε παραπάνω από μία ακμή)

Το αποτέλεσμα είναι κακό και δεν εξυπηρετεί το σκοπό. Σκοπός είναι όλα να έχουν ίδια επαφή για να γίνει αεροστεγές το κοσάρισμα.

Πιθανον το δευτερο, μικροτερο καλωδιο α
Για το συγκεκριμενο κος

Ηλεκτρολογικά διάφορα:

IMG_20160903_153507.jpg

IMG_20160903_153516.jpg

1) 1 Τροφοδοτικό από την εγχώρια αγορά 15 W στα 7 ευρώ (αναμένεται παραλαβή από Κίνα στην μισή και κάτω τιμή).

2) 2 καλώδια με διακόπτη στα 3 ευρώ (by Nektarios2015)

3) 2 κομμάτια ταινία LED 14.4 Watt/m σε απόχρωση ζεστού λευκού (ρετάλια από έργο φίλου).