Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα σέ όλους συνάδελφοι.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ακόμα και σε αυτές το αποτέλεσμα είναι πολύ "ακατέργαστο".

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

+1 Ειδικά σέ κόντρα-πλακέ τό κάνει μαντάρα τό τρυπάνι φτερού,μετά θέλει ράσπα καί πολύ γυαλοχαρτάρισμα γιά νά έρθει στά ίσια του.

Δημήτρη μου δεν θελω να σε στεναχωρήσω αλλα σε "παγκο εργασιας" που θεώρησα οτι ήταν απο τσιμέντο, έσπασα την μια πλευρά κι έτσι αντικατέστησα και τις 2 με ρετάλια Κ/Π απο το Leroy.
49319ead1433799a96f3b5ba4e79c1ab.jpg

Όλες οι τρύπες που έπρεπε να ανοιχτούν για να μπαίνουν οι δαγκάνες, ανοίχτηκαν με ηλεκτρικό δράπανο σε κάθετη βαση lidl και τρυπάνι φτερου (νομίζω 19αρι) απο το Leroy.
Δεν λέω οτι οι τρύπες εσωτερικά ειναι γυαλί, αλλα οι δαγκάνες μπαίνουν και βγαίνουν οπως και στο αρχικό MDF.
Ισως δεν κατάλαβα τι εννοείς ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Όχι όλα τα τρυπάνια φτερου.
Μόνο τα αυτοπροωθουμενα.
Τα απλά και με χρήση σε κολωνατο είναι εξαιρετικά.

Γιά τά selfcut φτερού Bosch πού έχω αναφέρομαι φίλε Κυριάκο
Τα απλά δέν τό κάνουν μαντάρα τό κόντρα πλακέ ? γιατί δέν έχω δουλέψει απλά τρυπάνια φτερού

Το δικό μου ειναι απλό και οι τρύπες εσωτερικά ειναι αρκετά λείες. Δεν τις γυαλοχαρταρισα καθόλου, παρά μονο στο χείλος πανω και με το χέρι.

Δημήτρη μου δεν θελω να σε στεναχωρήσω αλλα σε "παγκο εργασιας" που θεώρησα οτι ήταν απο τσιμέντο, έσπασα την μια πλευρά κι έτσι αντικατέστησα και τις 2 με ρετάλια Κ/Π απο το Leroy.

Όλες οι τρύπες που έπρεπε να ανοιχτούν για να μπαίνουν οι δαγκάνες, ανοίχτηκαν με ηλεκτρικό δράπανο σε κάθετη βαση lidl και τρυπάνι φτερου (νομίζω 19αρι) απο το Leroy.
Δεν λέω οτι οι τρύπες εσωτερικά ειναι γυαλί, αλλα οι δαγκάνες μπαίνουν και βγαίνουν οπως και στο αρχικό MDF.
Ισως δεν κατάλαβα τι εννοείς ;

Χρήστο τό κόντρα πλακέ τού Leroy η συμήδα καί τό οκουμέ πού έχει είναι μαλακά Κ/Π,εγώ αναφέρομαι στό καλό κόντρα πλακέ σημύδα με πολλά ψιλά φύλλα μέσα κολλημένα,πού τό selfcut φτερού Bosch το εξωτερικό φύλλο καί από τίς δυό μεριές τό κάνει χάλια οταν μπαινει και οταν βγαίνει τό τρυπάνι και θέλει ράσπα καί γυαλόχαρτο μετά,αυτό πού έκανες εσύ στόν πάγκο σου θά τό έκανα μέ Forstner γιά σίγουρα τέλειο κύκλο

Νικόλα τρύπαγα πανω σε ρετάλια ξυλου ακριβως για να αποφύγω το απο κατω ξήλωμα. Αν θυμάμαι καλα σταμάτησα το τρύπημα μολις φάνηκε η μύτη του τρύπανιού απο κατω (με ρυθμιςη βάθους) και μετά τούμπα και ολοκλήρωση τρυπήματος.

Αν μιλάμε για την κάτω πλευρά (έξοδο του τρυπανιού), είναι συνηθισμένο και η λύση είναι η κοπή από τις δύο πλευρές. Αν όμως στο κάνει και στην πλευρά εισόδου τότε κάτι γίνεται λάθος, ίσως στην ταχύτητα του δράπανου.

Αν μιλάμε για την κάτω πλευρά (έξοδο του τρυπανιού), είναι συνηθισμένο και η λύση είναι η κοπή από τις δύο πλευρές. Αν όμως στο κάνει και στην πλευρά εισόδου τότε κάτι γίνεται λάθος, ίσως στην ταχύτητα του δράπανου.

Σωστος. Τα τρυπανια φτερου θελουν full speed για καθαροτερη κοπη.

Χρήστο τό κόντρα πλακέ τού Leroy η συμήδα καί τό οκουμέ πού έχει είναι μαλακά Κ/Π,εγώ αναφέρομαι στό καλό κόντρα πλακέ σημύδα με πολλά ψιλά φύλλα μέσα κολλημένα,πού τό selfcut φτερού Bosch το εξωτερικό φύλλο καί από τίς δυό μεριές τό κάνει χάλια οταν μπαινει και οταν βγαίνει τό τρυπάνι και θέλει ράσπα καί γυαλόχαρτο μετά,αυτό πού έκανες εσύ στόν πάγκο σου θά τό έκανα μέ Forstner γιά σίγουρα τέλειο κύκλο
Οκ.

Κωστάκη .... πολλές παραλαβές βλέπω κάθε μέρα ....:slapface:
Καλοδούλευτα πατριωτάκι ...δώστου να καταλάβει :ernaehrung004:

Αγόραζε εσύ ...και ότι χρειαστώ ξέρω που θα το βρω :flipout::flipout:

Πωπωπωπωπω!!!! Με γεια!!!!

Κώστα για δώσε μου τα φώτα σου, ποια η χρήση για τους αδερφούς Mannesmann????