Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αντώνη μας έφτιαξες τη μέρα καλορίζικα, και όπως είπαν και οι προηγούμενοι κανένα link..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

λερωμένα ; καααλά, ας τα είχα εγώ και σού λεγα, με γιαλιστικό θα τα πέρναγα στο τέλος κάθε εργασίας.

Και μη ξεχνάς να τα σκεπάζεις το βράδυ

Sent from my iPad using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Το πολύμπριζο ήταν δωράκι (ανέλπιστο) μέσα στην παραγγελία για τον διακόπτη ασφαλείας που περίμενα, για το handmade τραπέζι του ρούτερ.

:a0210:

Καλοριζικα τα κοσμήματα σας κύριες μου.
No offense guys

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Νικ. Καλοδούλευτο το εργαλείο.

Κράτα πάντα ψηλά την στάθμη καυσίμου του.

Είχα κι εγώ κάποιες παραλαβές αυτό το διάστημα, περιμένω και κάποιες άλλες αργότερα.
Το τρυπάνι για τα μολρσα το δοκίμασα στο παγκοτρύπανο του Lidl που είχα στο χωριό.
Δουλεύει και σκέτο, χωρίς ειδικό εξάρτημα, με λιλγο προσοχή στο ξεκίνημα να "καθήσει" σωστά το τετράγωνο εξωτερικό περίβλημα. Όπως το είδα όμως αυτό είναι λίγο μπακαλιλστηκη μέθοδος και για κάποιον που θα το χρησιμοποιήσει κια στο τόσο. Για συχνή χρήση χρειάζεσαι το εξάρτημα.
Βέβαια δεν έχω δεί και πουθενά να πουλιέται κάτι τέτοιο ξεχωριστά, νομίζω όμως οτι μπορεις´ σχετικά εύκολα να κάνεις μόνις σου κάποια πατέντα.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    195.9 KB · Views: 181
Είχα κι εγώ κάποιες παραλαβές αυτό το διάστημα, περιμένω και κάποιες άλλες αργότερα.
Το τρυπάνι για τα μολρσα το δοκίμασα στο παγκοτρύπανο του Lidl που είχα στο χωριό.
Δουλεύει και σκέτο, χωρίς ειδικό εξάρτημα, με λιλγο προσοχή στο ξεκίνημα να "καθήσει" σωστά το τετράγωνο εξωτερικό περίβλημα. Όπως το είδα όμως αυτό είναι λίγο μπακαλιλστηκη μέθοδος και για κάποιον που θα το χρησιμοποιήσει κια στο τόσο. Για συχνή χρήση χρειάζεσαι το εξάρτημα.
Βέβαια δεν έχω δεί και πουθενά να πουλιέται κάτι τέτοιο ξεχωριστά, νομίζω όμως οτι μπορεις´ σχετικά εύκολα να κάνεις μόνις σου κάποια πατέντα.

Καλορίζικα.
Ωχ!!!! Ο ψηφιακός μετρητής γωνιών, πάνω δεξιά, μου κλείνει το μάτι. ΜΗΝ βάλεις link!

Καλοδούλευτα τα εργαλεία σε όλους!! :ADFADF1:

Νικόλα... Ωραίο εργαλείο το Subaru. :grandpa:
Τώρα όμως "ξύσ´ τ´ αυτί σου και προβληματίσου" γιατί θέλω ιδέες.
Μου χάλασαν ένα αλυσσοπρίονο και ένα χλοοκοπτικό ηλεκτρικό μηχάνημα. ""Άρπαξε" το μοτέρ, μάλλον από ζέσταμα, αν και ηλταν αρκετά δυνατό (1,6 Hp).

Καλοδούλευτα Μπάμπη
Κώστα αυτόν τόν μετρητή γωνιών δέν είχες πάρει τίς προάλλες ?

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτα Μπάμπη
Κώστα αυτόν τόν μετρητή γωνιών δέν είχες πάρει τίς προάλλες ?

Το κάτω πήρα, τον μετρητή ύψους, βάθους. Το πάνω δεξιά θα με βασανισει.

https://youtu.be/dXWbezxJb2g

Last edited:
Last edited:
Δεν βάζω :grandpa:

Θα το βρείς ούτως ή άλλως μόνος σου... :flipout:

Είπα ότι θα σταματήσω τις παραλαβές, όμως..... αν πάμε για ομαδική παραγγελία, ίσως εκεί να κάνω ένα σκόντο!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εδώ από Ελλάδα αβασάνιστα,μετράει μέχρι 90 μοίρες

http://www.organametrisis.gr/collections/alfadia-moirognwmonia-gwniometra/products/2170-1-4x90

Χτύπα κ εσύ ρε σειρά κ μάλιστα με ελληνικό γνωστό μου site.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Χτύπα κ εσύ ρε σειρά κ μάλιστα με ελληνικό γνωστό μου site.

Είναι στήν wish list καί αυτό,άν καί δέν έχω παγκοπρίονο,αλλά όλο καί κάπου θά φανεί χρήσιμο

Ομαδική ρε παιδιά μας την έστειλαν την γωνία μαραγκού?
Μάλλον και σε εμένα ήρθε σήμερα αλλά ακόμα δεν την είδα!!!

Το πρωί βέβαια παρέλαβα την γεννήτρια μετά από λίγη καθυστέρηση...

IMG_20160909_120510.jpg

IMG_20160909_120537.jpg

IMG_20160909_120550.jpg

Δοκιμές σύντομα.

Ρε συ δε βλέπω πουθενά AVR.
Αν είναι έτσι προσοχή!

Ειχα παρει παλαιοτερα αυτο και ειχα τεσταρει τα dB που ελεγε οτι πιανει μια 'επωνυμη' σφυριχτρα που μου φαινονταν πολλα :flipout:
Μετα το review της σφυριχτρας που δημοσιοποιησα, (η σφυριχτρα τα επιασε τα ντεσιμπελ) η εταιρεια μου εστειλε μια δωρεαν :)))

Ειχα παρει παλαιοτερα αυτο και ειχα τεσταρει τα dB που ελεγε οτι πιανει μια 'επωνυμη' σφυριχτρα που μου φαινονταν πολλα :flipout:
Μετα το review της σφυριχτρας που δημοσιοποιησα, (η σφυριχτρα τα επιασε τα ντεσιμπελ) η εταιρεια μου εστειλε μια δωρεαν :)))

Χαχαχα έλα ρε συ; Πολύ καλή κίνηση!

Παρέλαβα λοιπόν κι εγώ τη γωνία του μαραγκού μαζί με τα άλλα παιδιά.
Αυτό που με χάλασε είναι που το έχουν βάψει!
Γιατί να το κάνεις αυτό σε όργανο μέτρησης και δη αλουμινίου;
Θα το περάσω με διαβρωτικό για να το αφήσω μόνο με το μέταλο.
Αν και πιστεύω πως μόνο αλουμίνιο δεν θα είναι βρω από κάτω αλλά δεν περιμένω και τίποτα άλλο...
... 5,5 δώσαμε:)