Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μεγειες η πρεσσα Mike
Aυτα ειναι για μεγαλα παιδια :music-smiley-005:

Αρκετά πραγματάκια σήμερα!

IMG_0418.jpg

Και μια σακούλα για τα φύλλα που την είχα βάλει στο μάτι!
IMG_0419.jpg

πω πω τι πρέσα είναι αυτή η τσέχα !! υδραυλική και με πιασίματα λέμε!

κανά 200ρη πήγε?

θυμάμαι κάτι πρέσες που είχαμε στο μετρό, παλιά, όχι υδραυλικές...μια φορά δοκίμασα για 240ρη και απλά δεν τα κατάφερα....το σπορ τότε ήταν για γερά μπράτσα...

Μike καλοριζικη η πρεσσα, στη ΔΕΗ δουλευεις? :))

Γιωργο, το μπλε bosch δεσποζει φιλε!! Καλοριζικο.
Βλεπω ενα φακουδακι εκει, τι ειναι? btw..για 'αληθινους' φακους ριξε μια ματια στο αλλο νημα διπλα :))

Καλώς τα δέχτηκες.
Ευχαριστώ Κώστα

Βλεπω ενα φακουδακι εκει, τι ειναι? btw..για 'αληθινους' φακους ριξε μια ματια στο αλλο νημα διπλα :))
Ευχαριστώ Μιχάλη. Το δοκίμασα ελάχιστα γιατί δεν είχα χρόνο, βίδωσα μερικές βίδες και μου άρεσε πολύ η αίσθηση στο χέρι και η ευκολία/άνεση στο βίδωμα.
Το φακουδάκι είναι ένας convoy s2+, από το άλλο νήμα τον είχα σταμπάρει. Πολύ φωτεινός για τα δικά μου δεδομένα, έπαθα πλάκα με το φως του. Ζεσταίνεται βέβαια πολύ αν τον έχεις ώρα ανοιχτό στο max. Δίπλα του είναι κι ένας φορτιστής LiitoKala Lii - 202.

Α, οκ, φακουδακι με μπαταρια λιθιου ειναι. Μια χαρα ειναι, εχω και γω ενα τετοιο νομιζω.
Ναι η φωτεινοτητα αυτων των φακων με τα συγκεκριμενα λεντακια ειναι εντυπωσιακη! Ολοι αυτοι οι φακοι ζεσταινονται οταν τους τρεχεις στο μαξ πανω απο λιγα λεπτα.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Διαβολικ τι είπες πως θα τροφοδοτήσεις με αυτή την γεννήτρια?

Κλαδοτεμαχιστή (τον σηκώνει στο όριο βέβαια), δισκοπρίονο, φαλτσοπρίονο, τροχάκια (μικρό και μεγάλο), δράπανο.
Όλα έχουν ομαλή εκκίνηση με μέγιστη κατανάλωση αυτή του κλαδοτεμαχιστή που είναι στα 2400 Watt.
Το πολύ πολύ να υπερφορτωθεί και να κλείσει αν και πάνω στο μοτέρ γράφει ότι αντέχει 10% υπερφόρτωση για 2 ώρες ανά 24 ώρες χρήση.

Η πρεσσα δεν είναι για τη ΔΕΗ. οποιος ασχολείται με ισχυρά ρεύματα και υψηλά αμπέρ σε πίνακες και όχι μόνο χρειάζεται.
Εχω πάρει και γω μια τέτοια προ μερικά χρόνια στα ~70€ απο Ελλάδα. Όλες ίδιες φαίνονται.

ΥΣ παλιά ο πρώτος μου αφεντικός κοσαριζε τέτοια μεγάλα κος με σφυρί και καλεμι. Ποια πρεσσα....

πω πω τι πρέσα είναι αυτή η τσέχα !! υδραυλική και με πιασίματα λέμε!

κανά 200ρη πήγε?

θυμάμαι κάτι πρέσες που είχαμε στο μετρό, παλιά, όχι υδραυλικές...μια φορά δοκίμασα για 240ρη και απλά δεν τα κατάφερα....το σπορ τότε ήταν για γερά μπράτσα...

65 και free μεταφορικά!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μιχάλη με φωτοβολταικά ασχολούμαι - στα offgrid συστήματα δουλεύουμε τόσο μεγάλες διατομές -!

365 ευρώ Γιώργο.
Τιμή αγοράς. Κανονικά στην προσφορά έχει 460 ευρώ.

δεν γνωρίζω από τιμές αυτών των μηχανημάτων, γνωρίζοντας όμως τη δουλειά που προσφέρουν νομίζω είναι πολύ καλή τιμή.
Πολύ θα ήθελα μία τέτοια για το χωριό !! και πάλι καλορίζικη.

Αγαπητοί συμφορουμίτες μετά από 2.5 μηνών απουσία, δεν πρόλαβα να διαβάσω όλες τις παραλαβές σας,
να ευχηθώ σε όλους να είναι καλοδούλευτα τα νέα σας εργαλεία και να τα χαρείτε με υγεία.

χαχα τι να πρωτοδιαβάσεις, εδώ μία το πολύ δύο μέρες να ξεχαστείς και να μην ενημερωθείς πάει το χασες το παιχνίδι, μισή μέρα θα σου πάρει το διάβασμα !!
Καλώς μας ήρθες και πάλι και καλό Φθινόπωρο - Χειμώνα να έχεις.

καλορίζικα επίσης τα εργαλεία σε inmatrixout και Mikep

Κερέκο, επειδή δεν το βλέπεις δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει!!! :p

Δες λίγο την περιγραφή εδώ.
Στην πρώτη σειρά αναφέρει: Τύπος : Αυτορυθμιζόμενη - Αυτοδιεγειρόμενη - Σύγχρονη

AVR διαθέτουν οι κινεζιές των 200 ευρώ και δεν θα διαθέτουν οι καλές γεννήτριες των 450+ βάλε? ;)

Θα έπεσες στην περίπτωση αλλά μετράει και το ζόρι που τρώει.
Στα δικά μου χέρια που θα την δουλεύω περιστασιακά δεν θα έχει θέμα αλλά αντέχει και σε καθημερινά 8ωρα.
Φυσικά οι καταλληλότερες γεννήτριες για καθημερινή 8ωρη χρήση είναι οι αργόστροφες 1500 στροφών Πετρελαίου.

Όχι φίλε αν δεν το αναφέρει ΔΕΝ έχει και να προσέχεις τι δουλεύεις.

Ακριβώς Σώτο.
Το AVR είναι μόνο για ευαίσθητες συσκευές που δεν υπάρχει περίπτωση να τροφοδοτήσω.
Επίσης η απουσία του εξασφαλίζει και την μακροζωία της γεννήτριας.

Ρε Νικολαε μη γράφουμε ότι θέλουμε.
Το AVR διασφαλίζει πως η τάση εξόδου θα είναι αυτή που αναγράφει η γεννήτρια και όχι ότι βγάλει αν για κάποιο λόγο χάσει στροφές.
ΟΛΑ μα όλα τα εργαλεία και ηλεκτρικές συσκευές το θέλουν αυτό και η έλλειψη αυτής της σταθερότητας είναι που καίει τις συσκευές.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Όχι φίλε αν δεν το αναφέρει ΔΕΝ έχει και να προσέχεις τι δουλεύεις.

Ρε Νικολαε μη γράφουμε ότι θέλουμε.
Το AVR διασφαλίζει πως η τάση εξόδου θα είναι αυτή που αναγράφει η γεννήτρια και όχι ότι βγάλει αν για κάποιο λόγο χάσει στροφές.
ΟΛΑ μα όλα τα εργαλεία και ηλεκτρικές συσκευές το θέλουν αυτό και η έλλειψη αυτής της σταθερότητας είναι που καίει τις συσκευές.
έτσι!