Tι παραλάβαμε σήμερα..

Το εχει ο Δημητρης weather και ειναι πολυ ευχαριστημενος.
Αυριο θα μπορεσεις να το δεις και απο κοντα στο μαγαζι!

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα τά νέα σας εργαλεία.
Οντως φίλε Κυριάκο τό πολυεργαλείο είναι πολύ καλό,ειδικά τό σύστημα που αλλάζει εξαρτήματα χωρίς αλενόβιδα λύνει τά χέρια.
Καί άν αποφασίση γιά τό B&D η Αγάπη άς πάρει ένα τηλέφωνο τό κέντρο βίδας γιατί κατά 80% πρέπει να το έχει κάπου στά 80 ευρώ.

Αγαπη καλοριζικα τα νεα σου αποκτήματα και καλοδούλευτα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Αγάπη καλοδούλευτα τα νέα αποκτήματα σου. Πολύ ωραία.
Καλορίζικες και καλοδούλευτες οι νέες αγορές.

Το πήρα κι εγώ χτες. Έκοψα κι ένα φετόνι από ξύλο για δοκιμή. Όχι φυσικά αυτό που φαίνεται πίσω!!!

IMG_0430.jpg

Ευχαριστώ παιδιά. Με γεια σου Αγάπη.

Δεν είδα αν είχε και αναλώσιμα. Είναι universal ή πρέπει να δω κάποιο κωδικό, γνωρίζει κανείς;

xaaxxaxxa ηταν να περάσει και ο Μάκης σήμερα για το καρφωτικό. Λες να το έκανε αυτός ηλεκτρονική παραγγελία και να στο "έκλεψε" :firstprize:

Του έχω εμπιστοσύνη σε ότι μου έχει προτείνει. Μία φορά αγόρασα κάτι μόνη μου βάση κριτικών απο το ιντερνετ και του το γύρισα δύο φορές :flipout::flipout::flipout:

μπα είχα άλλες "αγορές" εγώ απο το ΡΕΑ ενα μικρό πλασματάκι που θέλει όλο αγκαλιές:ernaehrung004: γι αυτό και δεν μπόρεσα να πάω.

Για τον εκκολαπτόμενο μάστορα στα είπα αλλά να στα πω και δημόσια!

Να ζήσει και να το δείτε όπως επιθυμεί το ίδιο. Υγεια και χαρά να εχει στη ζωή του :)

Σε ευχαριστώ

Τώρα βρήκα λίγο ιντερνετ και είδα και την παραλαβή.
Η μάσκα ειναι σούπερ και η τσιμπίδα γείωσης με το πλατύ χάλκινο σύρμα για καλύτερη γείωση είναι καλύτερη απο την απλή της ιμπερια. Οχι οτι ειναι ακριβό να
την αλλάξει κάποιος,νομίζω εχει κανα 15ευρω αλλα είναι ωραίο να την έχει μαζί.
Καλορίζικα και καλές κολήσεις-bye-

Μάκη καλημέρα μόλις πληροφορήθηκα τα ευχάριστα, να σας ζήσει εύχομαι να είναι πάντα υγιές δυνατό και τυχερό και να το καμαρώσετε όπως επιθυμείτε. Με το καλό να τα πούμε και από κοντά κάποια στιγμή όταν επιστρέψετε.