Tι παραλάβαμε σήμερα..

Mάκη νά σάς ζήσει,μέ υγεία,καλότυχο,καί να τό δείτε όπως επιθυμείτε

Γιώργο καλορίζικο και καλοδούλευτο

Κυριάκο όχι 220 % !!! σήμερα πού ήμουν στό κέντρο βίδας 79 ευρώ τό είχε τιμή από τό κατάστημα το πολυμηχάνημα B&d

Μιάς πού ήμουν στό κέντρο βίδας σήμερα γιά τό φορτηγό τής Dewalt είπα νά μήν φύγω μέ άδεια χέρια
1 σέτ τρυπάνια CYL-5 καί δύο μεμονομένα CYL-5 .Παρατήρησα ότι στό στέλεχος έχουν μιά τριπλή εγκοπή γιά να σφίγγουν καλύτερα στό τσόκ και να μην έχουν περιθώριο περιστροφής.

tr1010.jpg

tr1210.jpg

trypan12.jpg

Μάκη πολλές ευχές για το νεογέννητο μωρό σας, να είστε καλά το καμαρώνετε πάντα με υγεία.

Δημήτρη και Γιώργο καλοδούλευτες οι νέες αγορές σας.

μπα είχα άλλες "αγορές" εγώ απο το ΡΕΑ ενα μικρό πλασματάκι που θέλει όλο αγκαλιές:ernaehrung004: γι αυτό και δεν μπόρεσα να πάω.

Να σας ζήσει !
Παντα με υγεια και καλοτυχο να 'ναι.

Sent from my iPad using Tapatalk

Mάκη νά σάς ζήσει,μέ υγεία,καλότυχο,καί να τό δείτε όπως επιθυμείτε

Γιώργο καλορίζικο και καλοδούλευτο

Κυριάκο όχι 220 % !!! σήμερα πού ήμουν στό κέντρο βίδας 79 ευρώ τό είχε τιμή από τό κατάστημα το πολυμηχάνημα B&d

Μιάς πού ήμουν στό κέντρο βίδας σήμερα γιά τό φορτηγό τής Dewalt είπα νά μήν φύγω μέ άδεια χέρια
1 σέτ τρυπάνια CYL-5 καί δύο μεμονομένα CYL-5 .Παρατήρησα ότι στό στέλεχος έχουν μιά τριπλή εγκοπή γιά να σφίγγουν καλύτερα στό τσόκ και να μην έχουν περιθώριο περιστροφής.

tr1010.jpg

tr1210.jpg

trypan12.jpg

Για κάνε 35 επί 220% να δεις τι θα βγει...
Επίσης Dewalt ήταν το σκηνικό και εσύ πήρες Bosch???

Μακη ΑΝ και καθιστερημενα...
ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ...καλοτυχος και υγιεις να ειναι και να τον καμαρωνετε οπως θελει αυτος... ;)

Δημητρη καλοριζικα τα μποσακια για μπετον!
Εχεις πλεον τα κορυφαια τρυπανακια για all around, για μπετον και πετρες και σου λειπει πλεον μια καλη σειρα (αναλογη των CYL5) για ξυλο! Ισως και για μεταλλο, αλλα με την CYL9 εισαι πληρως καλυμμενος.

Δημητρη καλοριζικα τα μποσακια για μπετον!
Εχεις πλεον τα κορυφαια τρυπανακια για all around, για μπετον και πετρες και σου λειπει πλεον μια καλη σειρα (αναλογη των CYL5) για ξυλο! Ισως και για μεταλλο, αλλα με την CYL9 εισαι πληρως καλυμμενος.

Eυχαριστώ Μιχάλη
Έχω τρυπάνια γιά μέταλλο όλη τήν σειρά σέ κοβαλτίου,μέ αυτά δουλεύω καί τό ξύλο,άν καί έχω καί ξύλου,αλλά τά κοβαλτίου έχω παρατηρήση ανοίγουν πολύ πιό γρήγορα τρύπα στό ξύλο απο τα καθαρά ξυλοτρύπανα.

tr6010.jpg

Nαι, μια χαρα κανεις τη δουλεια σου με αυτα και σε μεταλλο και πλαστικο και ξυλο βεβαια.

Αλλα αλλιως ειναι το καθαροαιμο πραμα :))

2607010533_1.jpg

Εγω παλι ενα πραγμα να μην τα βολευομαι αυτα.
Με εκνευριζει που σε κοντρα πλακε πχ τεινει να σκιζει τις ινες του ξυλου στην εισοδο στο υλικο.

Γιά ποιά εννοείς Κυριάκο γιά τά ξυλοτρύπανα η τά κοβαλτίου ?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Nαι, μια χαρα κανεις τη δουλεια σου με αυτα και σε μεταλλο και πλαστικο και ξυλο βεβαια.

Αλλα αλλιως ειναι το καθαροαιμο πραμα :))

Εχω δοκιμάσει μερικά Bosch μεμονωμένα γιά ξύλο,καί δέν μέ ενθουσίασαν Μιχάλη.

Αν θέλετε ταχύτητα στο τρύπημα δοκιμάστε αυτά.
Μόνο προσοχή στη σκανδάλη του εργαλείου γιατί, το επόμενο που θα δείς είναι το τσόκ να κάνει ζημιά στο ξύλο.-bye-
TLS.011147.jpg

Last edited: