Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ Γιώργο, Δημήτρη και Κώστα, Γιώργο πιστεύω να έχεις γερά δόντια και στομάχι χαχα -bye-

Γειά σου ρε Παναγιώτη με τη φρεζοκαβιλιέρα σου... :ernaehrung004:
Σε λίγο το εργαστήριο θα ειλναι κομπλεντάν! Άντε και καλές και γερές συνδέσεις.

Πωπωπω Παναγιωτη αυτή είναι παραλαβή τεράστιων διαστάσεων. Προφεσιοναλ! Με γεια σου και καλά μπισκουιτ τζοιντς

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Με έχεις πεί Δημήτρη, τώρα με λες Παναγιώτη....καλά το πας!.....ευχαριστώ πολύ!....ααα, γιά τον Παναγιώτη πήγαιναν οι ευχές!.....εντάξει λοιπόν!...δικό μου λάθος!

Καλορίζικη η μπισκοτιέρα.
Θα ήθελα πολύ να δω τεστ μιας και μερικοί λένε ότι η ακρίβεια στις φτηνές δεν ειναι και η καλύτερη...

Καλοδούλευτο mikep,ωραίο εργαλείο (νά υποθέσω Μιχάλης )

Παναγιώτη κάνε ένα τέστ πρόχειρο σέ ένα κομμάτι ξύλο όποτε μπορέσεις,καί μετά προσπάθησε νά τό ανοίξεις-σπάσεις,νά δούμε τήν αντοχή τών μπισκότων,γιατί θυμάμαι οι γνώμες διύστανται κάποτε στό forum μεταξύ καβίλιας-μπισκότων.

Με έχεις πεί Δημήτρη, τώρα με λες Παναγιώτη....καλά το πας!.....ευχαριστώ πολύ!....ααα, γιά τον Παναγιώτη πήγαιναν οι ευχές!.....εντάξει λοιπόν!...δικό μου λάθος!

Μαζι γράφαμε και δε το είχα δει το δικό σου Μάκη!
Καλοδουλευτο φίλε και περιμένω εντυπώσεις!!!

Aγαπητοι συναδελφοι καλοχρησιμοποιητα τα εργαλεια!

Γεωργιε, ενα γωνιακο σφιγκτηρακι βλεπω αγορασες η κανω λαθος? Zευγη πανε αυτα τεκνον μου :grandpa:

Γεια σου βρε Παναγιωτη, μετα το jointer planer ηρθε το biscuit joiner! Βγαινει και σε μπαταριας, απο την Μακιτα.. Γιατι πηρες μονο μεγαλα μπισκοτακια? Καμμια μινιατουριτσα project, δεν προβλεπεται? :chinese:

Μike, με περισσια χαρα βλεπω οτι εσυ δεν αγοραζεις, αλλα μαλλον συλλεγεις εργαλεια :2thumb22sup:

Στραβωμάρα... Ούτε εγώ είχα δεί το τροχουδάκι του Μιχάλη.
Μιχάλη καλοδούλευτο... :ernaehrung004:

Μιχάλη με γεια τον τροχό! Κάνει και για αλοιφαδορος το συγκεκριμένο;

Μιχάλη Χιώτη, πήρα μια μήπως και είναι για πέταμα, τώρα θα πάρω άλλες 3. Χαχαχα

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ευχαριστώ κύριοι συνάδελφοι για τα καλορίζικα. Καλορίζικα και στον Μιχάλη (mikep).

Μιχάλη μινιατουριτσα project προς το παρών δεν προβλέπεται. Αν προκύψει η αγορά καβιλιών είναι εύκολη.
Test Drive θα γίνει και θα ανεβάσω εντυπώσεις. Πάντως μου είπανε πως το αγοράζουν και επαγγελματίες. Η παραλαβή
του άργησε λίγο επειδή ο αντιπρόσωπος δεν είχε να παραδώσει...

Είχαμε ακριβώς το ίδιο στη σχολή. Είχαμε λίγο πρόβλημα στις γωνιακες συνδέσεις με κομμάτια με σοκορο 45 μοιρων. Γιατί θέλει γέμισμα στο πάνω πλατό γιατί αλλιώς ξετρυπαει.

Κυριοι μακράν το πιο επικίνδυνο εργαλείο ακόμα και από δισκοπριονο και από γωνιακό τροχό.
Στο μαγαζί του πατέρα μου δύο φορές είχαν χτυπήσει μάστορες και τις δύο με το λαμελο.