Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τα σπαει το GRO. Το ζοριζω πολυ σε τριψιμο και το δουλευω συνηθως και με προεκταση αλλα οι στροφες του δεν πεφτουν με τιποτα.

Τα σπαει το GRO. Το ζοριζω πολυ σε τριψιμο και το δουλευω συνηθως και με προεκταση αλλα οι στροφες του δεν πεφτουν με τιποτα.
Από Ελλάδα το πήρες?
Το ψάχνω εδώ και καιρό και δεν το έχω βρεί πουθενά...
Πάντως ψήνομαι και εγώ πολύ για 10volt. Εάν παίξει καμμιά ομαδική θα είμαι μέσα!

Από Ελλάδα το πήρες?
Πάντως ψήνομαι και εγώ πολύ για 10volt. Εάν παίξει καμμιά ομαδική θα είμαι μέσα!

Από τον εργαλειοσυναγερμό (werkzeugalarm.de).
Απ ότι βλέπω όμως ούτε αυτός το έχει τώρα.

Υπάρχει στο γερμανικό amazon και στο ebay.de.

Σήμερα πήρα δυο ρουλεμανάκια τύπου σαζμάν.
Θέλω να τα χρησιμοποιήσω με το mortise chisel χωρίς ειδικό εξάρτημα, για να μην υπάρχει τριβή όταν το τσόκ πιέζει προς τα κάτω το εξωτερικό περίβλημα.
Προσωρινή λύση βέβαια μέχρι να φτιάξω σε μηχανουργείο φίλου το ειδικό εξάρτημα που δένει στο λαιμό του δράπανου κι όχι στο τσόκ.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    134.6 KB · Views: 441
  • image.jpg
    image.jpg
    130.1 KB · Views: 277
Από Ελλάδα το πήρες?

Σαράντη τό βρήκα στό vidakatsavidi στά 106 ευρώ solo

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σήμερα πήρα δυο ρουλεμανάκια τύπου σαζμάν.
Θέλω να τα χρησιμοποιήσω με το mortise chisel χωρίς ειδικό εξάρτημα, για να μην υπάρχει τριβή όταν το τσόκ πιέζει προς τα κάτω το εξωτερικό περίβλημα.
Προσωρινή λύση βέβαια μέχρι να φτιάξω σε μηχανουργείο φίλου το ειδικό εξάρτημα που δένει στο λαιμό του δράπανου κι όχι στο τσόκ.

Μπάμπη καλή υλοποίηση καί καλοδούλευτη η πατέντα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σου κάνει εντύπωση, έ; :flipout:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αυτό Δημήτρη λέει "Μη διαθέσιμο"

Ωπα ναί έχεις δίκιο :a0210:,χτές πού τό κοίταζα δέν ήταν.

Tο τρυπάνι τό δίνει καί τό κέντρο βίδας φίλε Κυριάκο,τό γράφει στήν περιγραφή.
Αλλά γιά τό L-box έχεις δίκιο δέν τό είχα δεί γιατί έβλεπα σέ όλη τήν σειρά 10,8 volt στό κέντρο βίδας μέ L-boxx καί τώρα παρατήρησα ότι τό μόνο πού δέν αναγράφει L-boxx είναι τό GDR V-EC,τώρα νά έχουν ξεχάσει νά τό γράψουν η τό δίνουν σέ χαρτόκουτο δέν ξέρω.
Πάντος άριστη η αγορά τού Βασίλη

Να κάνω ένα reply στόν εαυτό μου μιάς πού είδα σήμερα ότι τό κέντρο βίδας αναφέρει καί L-boxx στό GDR V-EC solo
Aρα μάλλον θά είχαν ξεχάσει νά τό γράψουν.

Αυτό πού παρατήρησα στήν σελίδα τού Στρίγκου είναι ότι σέ πολλά εργαλεία αναγράφει + δώρο,αλλά δέν αναφέρει τί δώρο,ήθελα νά τόν πάρω ένα τηλέφωνο νά ρωτήσω ποιό είναι τό δώρο,αλλά μέ τήν δουλειά ξεχάστηκα.

Αρχιζει και μου αρεσει επικινδυνα, και το λογοτυπο και το χρωματακι της Μilwaukee...:)))

Καλοδουλευτα συναδελφε! They look nice!!

free upload image
Δεν μου γεμισαν το ματι, δεν τα δοκιμασα σε καποια βιδα ακομη.
Θα επαιρνα wera, αλλα επελεξα αυτα λογο τιμης αλλα κυριως λογω stand.
Περναει απο το μυαλο μου να τα πουλησω/επιστρεψω αν γινεται.

Καλορίζικα παίδες.
Θέλω και εγώ να μάθω τιμή για τα τρυπια καρυδοκατσάβιδα!

Νεκ εγώ τα έχω και όσες φορές τα χρησιμοποίησα δεν είχα θέμα. Έχουν πολύ καλή ποιότητα!