Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μπορει Νεκταριε να μη σου γεμισαν το ματι αλλα τα μεταλλα που χρησιμοποιει η proxxon για τις λαμες, τα bits αλλα και γενικοτερα, ειναι αριστα.
Φανταζομαι οτι θα ισχυει το ιδιο και για τα κατσαβιδακια αυτα. Ισως η κλινικη εικονα/φινιρισμα να μην ειναι εντυπωσιακη, αλλα εκει ειπαμε οτι οποιαδηποτε συγκριση με τη Wera ειναι μοιραια.

Μike, πρωτοτυπα και λαχταριστα!! Ο φακος κεφαλης τι μπαταρια παιρνει και ποσα λουμενς γραφει?

Καλοριζικα και στους δυο παιδες!!!

Αρχιζει και μου αρεσει επικινδυνα, και το λογοτυπο και το χρωματακι της Μilwaukee...:)))

Καλοδουλευτα συναδελφε! They look nice!!

Ευκαιρία έψαχνες μου φαίνεται να μεταπηδήσεις στα κόκκινα και την βρήκες ! (φαίνεται το βαρέθηκες το μπλε ) χαχαχα

Πολύ μ αρέσουν τα Milwaukee σου, εγώ να σου πω ήθελα κατσαβίδι-καστάνιας που να πέρνει μύτες μακριές, καλορίζικα !!

Καλορίζικα επίσης σε Νεκτάριο και στον έτερο Μιχάλη από το φουρνοφάραγγο !

Μπορει Νεκταριε να μη σου γεμισαν το ματι αλλα τα μεταλλα που χρησιμοποιει η proxxon για τις λαμες, τα bits αλλα και γενικοτερα, ειναι αριστα.
Φανταζομαι οτι θα ισχυει το ιδιο και για τα κατσαβιδακια αυτα. Ισως η κλινικη εικονα/φινιρισμα να μην ειναι εντυπωσιακη, αλλα εκει ειπαμε οτι οποιαδηποτε συγκριση με τη Wera ειναι μοιραια.

Μike, πρωτοτυπα και λαχταριστα!! Ο φακος κεφαλης τι μπαταρια παιρνει και ποσα λουμενς γραφει?

Καλοριζικα και στους δυο παιδες!!!

Μιχάλη δεν γράφει κάπου lm, αλλά κάπου νομίζω κάποια στιγμή έπεσε στην αντίληψη μου το νούμερο 250....νομίζω....
Γιώργη, κατέχεις προς τα που πέφτει το φουρνοφάραγγο?
🙉

Αρχιζει και μου αρεσει επικινδυνα, και το λογοτυπο και το χρωματακι της Μilwaukee...:)))

Καλοδουλευτα συναδελφε! They look nice!!

Χα χα πρέπει να το φροντίσεις άμεσα πριν επεκταθεί το πρόβλημα !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλορίζικη καί καλοδούλευτη Κώστα,όποτε μπορέσεις πές μας γενικά εντυπώσεις,και άν κόβει απόλυτα ευθεία.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικη καί καλοδούλευτη Κώστα,όποτε μπορέσεις πές μας γενικά εντυπώσεις,και άν κόβει απόλυτα ευθεία.

Κι όμως κόβει απόλυτα ευθεία!!!

Για τις μικροξυλοκατασκευές την πήρα. Μου κάνανε δώρο κ 12 λαμες σεγας δώρο. Να είναι καλά.

Κωστα εγω θα ξαναρωτησω.
Τι την θελεις εφοσον εχεις αυτην???
712XPGi5tfL._SL1500_.jpg

Θα σου σπασει τα νευρα με την παλινδρομηση!!!

Κωστα εγω θα ξαναρωτησω.
Τι την θελεις εφοσον εχεις αυτην???
712XPGi5tfL._SL1500_.jpg

Θα σου σπασει τα νευρα με την παλινδρομηση!!!

Κ εγώ θα σου ξανά απαντήσω ΔΕΝ έχω πριονοκορδέλλα καρδιά μου.

Eυχαριστώ Κώστα,πόσο πήγε τελική τελική ? νομίζω πήρες τήν φούλ έκδοση μέ τά πάντα-όλα ?

Επίσης από την Axminster (Αγγλία) ήρθε ένα σημαδευτήρι το οποίο είναι πανέμορφο κατασκευαστικά κ εμφανισιακά, αλλά λίγο μικρό για τα δικά μου δάχτυλα.

Επίσης ήρθε κ η mini στράντζα μέγγενης η οποία είναι τεφαρίκι, έχει δύο ισχυρούς μαγνήτες στο πίσω μέρος της κ ταιριάζει γάντι στην δική μου μέγγενη.

Eυχαριστώ Κώστα,πόσο πήγε τελική τελική ? νομίζω πήρες τήν φούλ έκδοση μέ τά πάντα-όλα ?

Ότι λέει στο site με free!!! μεταφορικά για τον μήνα Σεπτέμβριο, που είχε γίνει η παραγγελία της.