Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μεγειαμτα εργαλεια κυριοι!
Κωστα αντε ξεκινα το εργαλειοσυνεργειοεργαστηριο σου! Χειμωνας ηρθε, να μπεις μεσα να το θαυμασουμε.

Μεγειαμτα εργαλεια κυριοι!
Κωστα αντε ξεκινα το εργαλειοσυνεργειοεργαστηριο σου! Χειμωνας ηρθε, να μπεις μεσα να το θαυμασουμε.

Σιγά - σιγά. Κάτσε να πάρω πρώτα κ κάνα εργαλείο για να το εξοπλίσω.

Στο σχολείο μας έλεγαν για το τζίτζικα και το μέρμυγκα...
Πως το μυρμήγκι μάζευε όλο το καλοκαίρι για να έχει το Χειμώνα. :grinning-smiley-043
Καλορίζικα σε όλους κύριοι... Καλές και όμορφες κατασκευές.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σας ευχαριστώ όλους για τα καλορίζικα.

Το ευχάριστο με σένα Κώστα είναι πως εκτός από καλορίζικα είναι και καλοδούλευτα!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Το ευχάριστο με σένα Κώστα είναι πως εκτός από καλορίζικα είναι και καλοδούλευτα!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Άρχοντα σε ευχαριστώ.

Κωστα τι παραπανω προσφερει η μεγγενοστρατζα, απο το να βαλεις το φυλλο στη μεγγενη με γωνιές και να το γωνιασεις με τακο και σφυρι;

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κωστα τι παραπανω προσφερει η μεγγενοστρατζα, απο το να βαλεις το φυλλο στη μεγγενη με γωνιές και να το γωνιασεις με τακο και σφυρι;

Ευκολία & εμφάνιση.

Αχχ... μια κανονικη στραντζα θελω γω μεχρι πχ 40-50cm, να γυρναει 1-2mm... αλλα πανακριβες οι ρουφιανες..

Ένα όμορφο & εύκαμπτο πριονάκι καθώς & τέσσερις σφικτήρες (3/4'', φόρτισης 600 Kg) από την Axminster.

Οι σφικτήρες είναι στιβαροί, πολύ καλά φινιρισμένοι (& σχετικά φθηνοί).
Θα δούμε βέβαια & τι ψάρια πιάνουν κατά την σύσφιξη - λειτουργία τους.

*** ΠΟΛΎ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΑΓΓΛΊΑ.

Καλοδούλευτα Κώστα

Σήμερα αγόρασα τό σέτ τής Makita 10,8 volt που αποτελείται από κρουστικό δραπανοκατσάβιδο,σπαθόσέγα,2 μπαταρίες,φορτιστή,2 λάμες σπαθόσεγας και μεταλική βαλίτσα.
Τό οποιό μετά συμφωνίας πρίν,θά κρατήσω εγώ τήν σπαθόσεγα καί τίς 2 λάμες,καί ο Μιχάλης (χιώτης) όλα τά υπόλοιπα

Καλοδούλευτο τό δραπανοκατσάβιδο Μιχάλη

set1110.jpg

set2210.jpg

E,ρε γλεντια ο πατερας μου, ευχαριστω πολυ Δημητρη!!

Τωρα που το σκεφτομαι, ισως του δωσω το 10βολτο πρασινο κρουστικο μποσακι που εχω -μια χαρα δραπανακι ειναι- και κρατησω εγω το μακιτα :))))

Εαν ομως το κρατησω εγω, πρεπει να γεμισει ο χωρος της σπαθοσεγας, για να μην φαινεται το κενο. Και ηδη εχω βρει τι θα μπει στη θεση της σπαθοσεγας!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτα Κώστα

Σήμερα αγόρασα τό σέτ τής Makita 10,8 volt που αποτελείται από κρουστικό δραπανοκατσάβιδο,σπαθόσέγα,2 μπαταρίες,φορτιστή,2 λάμες σπαθόσεγας και μεταλική βαλίτσα.
Τό οποιό μετά συμφωνίας πρίν,θά κρατήσω εγώ τήν σπαθόσεγα...

Δημήτρη σε ευχαριστώ. Καλορίζικα & τα δικά σου.