Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ Κώστα
Να σαι καλά Μιχάλη,καί είναι μεγάλος ο χώρος για την σπαθόσεγα,μήπως θα βαλεις τό bosch GRO ?

set4410.jpg

Στη μεγαλοπρεπη αυτη βαλιτσα της Μακιτα, μονο Μακιτα πρεπει να μπει, Οτιδηποτε αλλο θα ειναι ιεροσυλια.

Σκεφτομαι λοιπον να μπει το μικροτερο impact driver που υπαρχει, βαρους μισου μολις κιλου.
Πριν λιγους μηνες κυκλοφορησε αλλα τοτε η Μακιτα μου ηταν πληρως αδιαφορη σαν εταιρεια. Πως αλλαζουν οι καιροι ομως :))

makita-akku-knickschrauber-df010dsle--7--2v---lampe.jpg

Καλορίζικες και καλοδούλευτες οι παραλαβές σας.
Μα κοίτα τι πήρα...χαχα

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πριν λιγους μηνες κυκλοφορησε αλλα τοτε η Μακιτα μου ηταν πληρως αδιαφορη σαν εταιρεια. Πως αλλαζουν οι καιροι ομως.

Εγώ πάντως είπα και ελάλησα και αμαρτίαν ουκ έχω. :grandpa:
Τα Makita συνήθως δεν είναι η πρώτη μας επιλογή αλλά η τελική μας. :p

Το κακό βέβαια είναι οτι, έτσι και ξεκινήσεις τα 10-βολτα της Makita, θα μας έχεις συνέχεια στον πειρασμό, και ή θα πρέπει να μην διαβάζω τα μηνύματα σου ή θα πρέπει να έχω γερή καβάτζα στην άκρη...
Ευτυχώς όμως εγώ είμαι εγκρατής. :flipout:

Εντάξει εκ των πραγμάτων δεν έχει και καμιά τρελή σειρά τουλάχιστον αυτός ο τύπος μπαταρίας ρε Μπαμπινοοοοο.

Τώρα που ξεκίνησε ο Μιχάλης χτύπησε συναγερμός στο τμήμα Marketing της Makita και θ´ αρχίσουν να βγαίνουν νέα εργαλεία με καταιγιστικούς ρυθμούς... :flipout:

Πλάκα κάνω βέβαια όπως πλάκα έκανα και στο προηγούμενο μήνυμα.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εγώ πάντως είπα και ελάλησα και αμαρτίαν ουκ έχω. :grandpa:
Τα Makita συνήθως δεν είναι η πρώτη μας επιλογή αλλά η τελική μας. :p

Το κακό βέβαια είναι οτι, έτσι και ξεκινήσεις τα 10-βολτα της Makita, θα μας έχεις συνέχεια στον πειρασμό, και ή θα πρέπει να μην διαβάζω τα μηνύματα σου ή θα πρέπει να έχω γερή καβάτζα στην άκρη...
Ευτυχώς όμως εγώ είμαι εγκρατής. :flipout:

Για να σε ησυχασω Mπαμπη μου, μετα το 10βολτο δραπανοκατσαβιδακι (απο τυχη το αγοραζω, η μοιρα το ηθελε:) θα ακολουθησουν μονο το σκουπακι και το μικρο ραδιο.

Τα καλα λογια που ειδες παραπανω τα ελεγα κυριως για το νεο 7βολτο κατσαβιδακι της Μακιτα με τις δυο ταχυτητες και τις 21 ρυθμισεις ροπης.

Eιπαμε, καλη η Μακιτα αλλα οχι και για τελικη επιλογη, μεσαια ισως.. :)))

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Eιπαμε, καλη η Μακιτα αλλα οχι και για τελικη επιλογη, μεσαια ισως.. :)))

Καλά... Θα δούμε...
Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό. -bye-

Μεσαία είναι τα κόκκινα... :p

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλά... Θα δούμε...
Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό. -bye-

Μεσαία είναι τα κόκκινα... :p

Εδω ισως εχεις καποιο δικιο καθως ποτε δεν μπορω να πω ποτε σε λαχταριστα εργαλεια μπαταριας!!

Παντως επειδη εχω κλεισει απο 3βολτα, 7βολτα, 10βολτα και 18βολτα, οι πιθανοτητες για Μακιτα υπαρχουν μονο στα πολυβολτα εργαλεια και μονο αν αλλαξω επαγγελμα ωστε να τα χρησιμοποιω!! :))

Ευχαριστώ συνάδελφοι

Κυριάκο :flipout: τό πρωί τά λέγαμε στό τηλέφωνο,καί ακόμα ήσουν υπό σκέψη καί γιά κάτι άλλο,πότε πρόλαβρες βρέ θηρίο χαχαχαα καλορίζικα και καλοδούλευτα.

Μπάμπη εγώ φταίω,πού ο Μιχάλης μπαίνει στόν Ιαπωνικό δρόμο :a0210:

Χαχαχαχαχα!!!

Να κάνω την έκπληξη????

MAKITA TI PIGA KAI PIRA LEME.....

DSC_3600.jpg

Ρε παιδια τι εχει αυτο το σετ και το συζητατε τοσο, να το παραγγειλω και γω...

Πολύ καλή τιμή.
Σχεδόν όσο κοστίζει το δραπανοκατσαβιδο σου δίνει μαζί και την σιγατσα.

Με το καλό. Κάνε τώρα "δίχρωμη" την υπογραφή σου.

Χαχαχαχαχα!!!

Να κάνω την έκπληξη????

MAKITA TI PIGA KAI PIRA LEME.....

DSC_3600.jpg

Καλοριζικα πατριωτακι!!!!!
Ετσι, να βλεπουμε δυνατα εργαλειακια να παρελαυνουν περηφανα :)))

Εκπληξη θα ειναι να μεινεις μονο σε αυτα..

Πρωτη παραγγελια απο banggood και μεσα σε 16 μερες ηρθαν στα χερια μου!
Τα 5 ρολογακια που θα αξιοποιηθουν καταλληλως (οταν βρω λιγο χρονο!)

Η συσκευασια ηταν πολυ απλη, μια μαυρη σακουλα και μεσα ενα προστατευτικο, το οποιο τους δεικτες δεν τους πρασταυτευσε και πολυ!! (στραβωσαν λιγο) αλλα οχι κατι που δεν φτιαχνεται!

Ο ενας μηχανισμος που δουλεψα λιγο λειτουργει κανονικα και αθορυβα. Μενει να δουμε και την ακριβεια..

20161014_211113.jpg
20161014_211928.jpg

Με γεια τα εργαλεια σας. Να τα χαιρεστε! (αν και ειμαι σιγουρος οτι οντως τα χαιρεστε ιδιαιτερως!!) :2thumb22sup: