Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σήμερα παρέλαβα δύο σέτ λάμες makita γιά σέγα στενή γιά κυκλικές κοπές η μία,καί η άλλη γιά σπαθοσέγα.

lames510.jpg

Και εγώ παρέλαβα το κατι τις μου με μήκος 2.3 μέτρα κλειστό! Περισσότερες φωτό εν ώρα λειτουργίας! ;)

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σήμερα παρέλαβα δύο σέτ λάμες makita γιά σέγα στενή γιά κυκλικές κοπές η μία,καί η άλλη γιά σπαθοσέγα.

Με το καλό οι γιαπωνέζοι σου.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και εγώ παρέλαβα το κατι τις μου με μήκος 2.3 μέτρα κλειστό! Περισσότερες φωτό εν ώρα λειτουργίας! ;)

Φαντάζομαι τι θα γίνει όταν ξεδιπλωθεί!

τόσο μακρύ ; ελπίζω να χωράει στο φόρουμ έτσι ;

Χαχα μαζεμένο μπορεί, ανοικτό δεν ξέρω!! :p

Με το καλό οι γιαπωνέζοι σου.

Φαντάζομαι τι θα γίνει όταν ξεδιπλωθεί!

Θα βγει έξω ο κροκόδειλος!

Καλορίζικα τα εργαλεία σας μαστορια
Να τα χαίρεστε. Καλές κατασκευές να κάνετε.

Sent from my C6833 using Tapatalk

παρέλαβα σήμερα το πρωί με πορτα-πορτα. αγοράσθηκε και η σωλήνα και είναι έτοιμα για χρήση.
καμιά σχέση με τους κλασικούς σφιγτήρες των μαραγκών, είναι κούτσουρα δεν λυγίζουν με τίποτε.

Attachments

• IMG_20161102_122750.jpg
    IMG_20161102_122750.jpg
    92.2 KB · Views: 141
Μεγειες Παύλο. Βάλε μπρος για περισσότερες μελλοντικά, γιατί οι 2 δεν φτανουν.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μεγειες Παύλο. Βάλε μπρος για περισσότερες μελλοντικά, γιατί οι 2 δεν φτανουν.

ευχαριστώ. παρήγγειλα το μεσημέρι τηλεφωνικά άλλους 4. αν και δεν είχε άλλους μου είπε ότι θα φέρει αύριο. ήθελα ναξερα ποιος πήγε και τους σήκωσε όλους......-bye-

κι άλλη παραλαβή μόλις τώρα. να ετοιμάζουμε τα δώρα για τα χριστούγεννα σε φίλους και συγγενείς....

Attachments

• IMG_20161103_194548_1.jpg
    IMG_20161103_194548_1.jpg
    223.6 KB · Views: 122
Καλορίζικοι οι σφιγκτήρες Παύλο. Καλά σφιξίματα... Θα τους έχω υπ' οψιν μου για παραγγελία αν και όποτε χρειαστώ.
Να δούμε τις κατασκευές με τα ρολόγια. Δώσε και λινκ από που τα πήρες.

https://db.tt/YxI2cJ9R
παραλαβη χθες gks 10.8 bosch απο στριγκο (τα τρυπανια ειναι δωρο απ το μαγαζι .αν και δεν γνωριζω ποσο αξιζουν ειναι κινηση επαγγελματια)
Γωνια ,ευχαριστω το κυριακο για την διαδυκτιακη παραγγελεια.
σφιχτηρες σωληνας τακτιξ .ευχαριστω το χρηστο ( tzoutzis) για την εξυπηρετηση να μου τους αγορασει και να τους φερει στο μαστορ γκρουπ!

Ναι αυτό είχα υπ' όψιν μου και εγώ. λεγα μήπως βρήκες και άλλη πηγή. Ευχαριστώ.

https://db.tt/YxI2cJ9R
παραλαβη χθες gks 10.8 bosch απο στριγκο (τα τρυπανια ειναι δωρο απ το μαγαζι .αν και δεν γνωριζω ποσο αξιζουν ειναι κινηση επαγγελματια)
Γωνια ,ευχαριστω το κυριακο για την διαδυκτιακη παραγγελεια.
σφιχτηρες σωληνας τακτιξ .ευχαριστω το χρηστο ( tzoutzis) για την εξυπηρετηση να μου τους αγορασει και να τους φερει στο μαστορ γκρουπ!

Καλορίζικα και καλοδούλευτα Βασίλη.