Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλώς τά δέχτηκες Παναγιώτη,καλοδούλευτα.

Μητσαρα μη στεναχωριεσαι θα ξαναπαραγειλουμε!!!
Αύριο 9 το πρωί ραντεβού leroy για καφέ

Να σαι καλά,σίγουρα θά τό οργανώσουμε.
Κυριάκο σήμερα άργησα να ξεμπερδέψω,αύριο τό πρωι έχω δουλειά,μέτα τίς 12-1 τό μεσημέρι είμαι ελεύθερος γιά τό καφεδάκι,μέχρι ότι ώρα εσύ μπορέσεις.

Καλοδουλευτα τα προιοντα!!
Νεκταριε το φακουδακι λεει τιποτα?

Παναγιωτη πολυ βολικη και χρησιμη για πολλα πραγματα αυτη η κολλα/στοκος δυο συστατικων που την πλαθεις με τα χερια σαν πλαστελινη.
Επελεξες για καποιο λογο να στεγνωνει αργα? Βλεπω 2 ωρων. Νομιζω οτι υπαρχουν και αντιστοιχα προιοντα που στεγνωνουν γρηγοροτερα.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παναγιωτη πολυ βολικη και χρησιμη για πολλα πραγματα αυτη η κολλα/στοκος δυο συστατικων που την πλαθεις με τα χερια σαν πλαστελινη.
Επελεξες για καποιο λογο να στεγνωνει αργα? Βλεπω 2 ωρων. Νομιζω οτι υπαρχουν και αντιστοιχα προιοντα που στεγνωνουν γρηγοροτερα.

Καλο ειναι, για διερευνησεις και τοπικους φωτισμους ειναι αρκετο και συμμαζεμενο. Το πλεονεκτημα κατεμε ειναι η χρηση κοινω μπαταριων.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μιχάλη όπως έγραψα την πήρα μετά από υπόδειξη φίλου μου που την έχει δουλέψει και είναι υπέρ του δέοντος ευχαριστημένος.
Ακόμα και νεροχύτη που έχει ανοίξει μου λέει την βάζεις και ξενοιάζεις.
Από το κατάστημα που το αγόρασα μου λέει πολύ καλή αρκεί να μην κάνεις καμιά λαλακία γιατί μετά δεν ξεκολλάει με τίποτα...

Τους παρήγγειλα και εγώ εχθές (5 τεμάχια) από το εν λόγω κατάστημα, και τους αναμένω την Δευτέρα. Μου έκαναν εντύπωση η αμεσότητα, η ευγένεια και η συνεχής ενημέρωση που είχα από την στιγμή που έδωσα την παραγγελία. (...με πήραν τρία τηλέφωνα για επιβεβαίωση παραγγελίας, εκτέλεση της και αποστολή της.)

Δεν ειναι εργαλείο . Αλλα κανεις δουλειά . Χτες παρέλαβα και σημερα το άνοιξα . Ειχα το graphgear 500 8 χρονια μεχρι που κάποιο παιδάκι φέτος εβαλε χέρι και ¨χαθηκε¨. Αποφάσισα να πάρω το μεγαλύτερο μοντελο ολο μεταλλικό. Το θεωρώ το καλύτερο μηχανικό μολύβι! Ελάχιστα πιο βαρύ απο πλαστικό , ωραιο grip μέταλλο και λάστιχο , αλλαγή ένδειξης ανάλογα την σκληρότητα της μύτης ώστε να θυμάσαι τι εχεις βάλει μεσα και μηχανισμό που τραβάει μεσα τη μύτη ώστε σε περπτωση που πεσει να μην στραβώσει ( ο νόμος του μερφυ, το μολύβι παντα θα πεσει με τη μύτη! ) . Αναλυτικές οδηγιες στα ιαπωνικά... Amazon.de 9 Δωρεάν μεταφορικά 15 μερες να έρθει, Ελλαδα 15 + μεταφορικά...Ανάλογα με το πάχος της μύτης το μολύβι εχει αλλο χρωμα στο λάστιχο του grip. Το δικό μου ειναι .7 και ειναι μπλε. Πχ το μαύρο ειναι .5 κλπ ώστε να τα ξεχωρίζεις αν εχεις πανω απο ενα. Που απο οσο βλεπω ενα .5 θα αγοραστεί ή .3 .

Attachments

• IMG_2886.jpg
    IMG_2886.jpg
    63.5 KB · Views: 123
  • IMG_2885.jpg
    IMG_2885.jpg
    89.9 KB · Views: 126
  • IMG_2887.jpg
    IMG_2887.jpg
    70.1 KB · Views: 127
  • IMG_2884.jpg
    IMG_2884.jpg
    78.3 KB · Views: 127
Το πρόβλημα που έχω εντοπίσει εγώ είναι ότι τα περισσότερα που μπαίνει η μύτη μέσα σε εκείνο το σημείο έχουν λίγο τζόγο. Το συγκεκριμένο πως τα πάει;

Τωρα που το είπες το ειδα. Αν την κουνήσω με το χέρι καταλαβαίνεις ενα μικρο τζόγο , οταν γράφεις δεν εχεις την αίσθηση οτι κουνιέται η μύτη. Βαςικα δεν βλεπω να κουνιέται .Ειναι τοσο μικρός ο τζόγος που δεν ειναι αισθητός. Τωρα αν μετα απο χρονια μεγαλώσει δεν ξερω. Αλλα το προηγούμενο μοντελο αν και πλαστικό κατα το μισό του μέρος, ηταν ποιοτικότατο.

Καλορίζικο τό μηχανικό μολύβι

Σήμερα παρέλαβα από τόν Κυριάκο πού είχαμε κάνει ομαδική τήν γωνία Johnson 1956-1800
Αριστη ακρίβεια σέ σύγκριση πού έκανα μέ γωνία Vola καί Wolfcraft είναι καί οι τρείς άριστες γωνίες σέ ακρίβεια,μερικές φωτογραφίες,καί τοποθετημένη στήν θέση τής μέ τίς υπόλοιπες γωνίες.
Κυριάκο ευχαριστώ,νά σαι καλά -bye-

Θά ήθελα τά φώτα σας σέ ένα σημείο εκεί πού δείχνει τό πράσινο βελάκι στήν τελευταία φωτογραφία έχει μιά τρύπα (εκεί πού γράφει pivot) καί με τό μολύβι όταν φέρνω κάθετη λογο τής τρύπας δέν μπορώ γιά 1 cm περίπου να κατεβάσω το μολύβι μέχρι τέλος γιατι κάνει αυτό τό στρογγυλεμα ,υπάρχει κάποια λύση πού δέν κατέχω ? π.χ ειδικό μολύβι ξυλουργού πού είναι φαρδύ ( γιατί σημαδεύω με κοινό μολύβι) η κάποιο άλλο κόλπο γιά να τερματίσω ίσα τήν γραμμή μέχρι κάτω-κάτω ?

gonia210.jpg

gonia211.jpg

gonia212.jpg

gonia213.jpg

gonia214.jpg

Έχοντας δει και πιαςει για λιγο και την Jonson και την του banggood...
Δεν υπαρχει σύγκριση σε ποιότητα και αίσθηση που σου δίνουν...με τιμη διπλάσια η μια απο την άλλη ΑΛΛΑ άλλο πράγμα η μια απο την άλλη...

Sent from my iPad using Tapatalk

Eχω καί τήν γωνία τής Banggood καί χάνει μεταξύ μισό μέ 1 mm σε απόσταση 15 cm,η Jonson εχει σωστή ακρίβεια,καί μπορεί μέ δύναμη νά τήν λυγίσει κάποιος εύκολα την Banggood,η Jonson είναι πιό στιβαρή δέν λυγίζει,ισχύει τό κλασσικό "ότι πληρώνεις παίρνεις"