Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ναι Παναγιώτη,μ`ένα φλόγιστρο την πυρώνω.
Ο τύπος μπορεί να φτιάξει το ίδιο σχέδιο και για πυρογράφο (με σπείρωμα για να μπαίνει στο εργαλείο)..

Ωραία, τώρα τα έργα σου θα έχουν και την υπογραφή/στάμπα σου. Napkin rings, χιονάνθρωποι κλπ. Θα μπαίνει φαντάζομαι στην πίσω πλευρά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Όχι ...αλλού το βρήκα ...σε χαρτικά-ήδη ζωγραφικής.

Αν το βρήκες ψηλά στην Ερμού ( κ Καραϊσκάκη) την επόμενη που θα πας ρώτα τον για τον συνεργάτη που είχε το 1988.

koppla-port-usb-charger__0439891_PH126416_S4.JPG

IKEA 002.918.91
φορτιστής USB με 3 θύρες
Voltage USB ports: 5Vdc.
Current USB ports in total: Max. 3400mA.
Current per USB port: Max. 2400mA.

http://www.ikea.gr/fotismos/labtires-kai-axesouar-fotismou/axesouar/fortistis-usb-me-3-thyres-52885/78028/

Review απο τον HKJs του budgetlightforum.com

http://lygte-info.dk/review/USBpower%20Ikea%20Koppla%20UK.html

Επισης για σημανση στο νυχτερινο περπατημα....Fenix CL05

Fenix-CL05-LipLight-blue.jpg

https://www.fenixlighting.com/product/cl05-fenix-liplight/

Και μια τετραδα Panasonic eneloop AA 1900 mAh.

low-BK-3MCCE4BE.jpg

Ευχαριστω Δημητρο, το usb παει να συντροφευσει τον XTAR. Ειμουν σε σκεψη να δωσω απο μεταβλητο τροφοδοτικο στα 5Α, αλλα δεν πολυβολευε. Μετα ειδα τα review του HKJs, που το θεωρει τιμιο για τα λεφτα του, σε σχεση με καποια αλλα, και το πηρα.
Τα ενελουπια ειναι για τον HL 21 (καταραμενο γηρας), τον CL05, και εναν Ε25, ολοι Fenix.

Τα ενελουπια ειναι για τον HL 21 (καταραμενο γηρας), τον CL05, και εναν Ε25, ολοι Fenix.

Τόν έχω τόν Fenix E25 πολύ καλός φακός
Oi καλύτερες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες κατά τήν γνώμη μου,τώρα κατά σύμπτωση φορτίζω μιά τετράδα από αυτές.

Ειναι παρα πολυ βολικος για το σπιτι και για "στοχευμενο" φωτισμο σημειων. Για τα χωραφια τη νυχτα δουλευω ΤΚ21U2 με 18650.
Ετσι γνωρισα και το AV χρονια πριν, ψαχνοντας για φακο. Ο Χιωτης παραλιγο να με εχει καταστρεψει, αλλα με ειδικη αγωγη και θεραπεια σε κλινικες του εξωτερικου, καταφερνω να τον διαβαζω και να μενω "καθαρος".
Οσο σκεφτομαι οτι χρησιμοποιουσα κατι μινι mag και κατι osram 4xD και δεν μπορουσα να ξεχωρισω μακρια αν ειναι κατι σκια, ανθρωπος ή πραγμα.................

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ειναι παρα πολυ βολικος για το σπιτι και για "στοχευμενο" φωτισμο σημειων. Για τα χωραφια τη νυχτα δουλευω ΤΚ21U2 με 18650.
Ετσι γνωρισα και το AV χρονια πριν, ψαχνοντας για φακο. Ο Χιωτης παραλιγο να με εχει καταστρεψει, αλλα με ειδικη αγωγη και θεραπεια σε κλινικες του εξωτερικου, καταφερνω να τον διαβαζω και να μενω "καθαρος".
Οσο σκεφτομαι οτι χρησιμοποιουσα κατι μινι mag και κατι osram 4xD και δεν μπορουσα να ξεχωρισω μακρια αν ειναι κατι σκια, ανθρωπος ή πραγμα.................

Οποιος τη νυχτα (στα χωραφια) περπατει, λασπες και σκατ@ πατει!

Μεγεια τα ασεσουαρ!

δεν είσαι ο μοναδικός, έχουν πέσει κι άλλοι θύματα των γνώσεών του πάνω στο αντικείμενο φακών-φωτισμού. Εγώ για τα χωράφια που κάνω νυχτερινό πότισμα τα καλοκαίρια χρησιμοποιώ ένα Fenix κεφαλής και αξιοποιώ τις δυνατότητες και των δύο μου χεριών.
Α ρε Μιχάλη άρχοντα μας έχεις κάνει δασκάλους με τις γνώσεις σου, ούτε εγκυκλοπαίδια να ήσουν !!

Καλορίζικες και οι παραλαβές των Κυρίων συναδέλφων !

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Οποιος τη νυχτα (στα χωραφια) περπατει, λασπες και σκατ@ πατει!

κι άμα κρατεί καλό φακό θωρείτο από μακριά το σκατ*

Υ.Γ. στις πόλεις υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος να ''τα πατήσεις'' απ ότι στα χωράφια

Το παρέλαβα εχτές,αλλά εδώ θα το βάλω!
Είναι λίγο αργοπορημένο δώρο απ`την αδερφή μου,για τη γιορτή μου.
Δεν είναι ακριβώς εργαλείο,αλλά είναι (μάλλον) το καλύτερο δώρο που πήρα ποτέ!
Μεταλλική σφραγίδα πυρογραφίας με την υπογραφή μου:

Η σφραγίδα είναι πραγματικά έργο τέχνης και η φώτο την αδικεί.
Εδώ φαίνεται καλύτερα:https://www.facebook.com/antoniades.gr/?fref=tsView attachment 134008

Καλορίζικη Δημήτρη,εύχομαι να χρησιμοποιηθεί πολλές χιλιάδες φορές!Και μπράβο στην αδερφή σου για την ιδέα και την υλοποίησή της!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ Δημήτρη.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλορίζικα Κώστα, τι μέγεθος είναι τα σφιγκτηράκια.

Είναι μικρό μέγεθος για Project παιδικού παιχνιδιού. Ο Κινέζος έχει κ μεγαλύτερα.
Η βάση τους ειναι 2,5 χ 2,7 cm.