Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Ρε κουζουλε στις παραλαβες πάει αυτό!!!
Και βάλε και λινκ από που ήρθαν!!!

Από τον ουρανό έπεσαν.
Άλλα ήρθαν από Αμερική (οι περιστροφικοί διακόπτες), στρόφιγγες κ υδραυλικά (από το Ελλάντα), τα πιο πολλά ηλεκτρ/κά από τους διάφορους Κινέζους κ μερικά από το Lidl.
Δεν ήρθαν όλα σήμερα μωρέ, αλλά μιας κ μου είπες για την στρόφιγγα σου έβαλα μερικές φωτο.
Δεν τα βάζω κάθε μέρα στις παραλαβές, γιατί με "μαλώνει" ο Osatosa.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κανένα link για το πολύπριζο της φωτογραφίας υπάρχει;

Το είχε πολύ / πολύ πρόσφατα το Lidl.

Το είχα δει στα 10 στο Lidl αλλά δεν είχα ευκαιρήσει τότε να περάσω να το πάρω.

Όλο κ κάπου ξεχασμένο θα βρεις.

Αν το χρειάζεσαι άμεσα για κάτι συγκεκριμένο πες μου να σου στείλω το δικό μου, εγώ δεν θα το χρειαστώ άμεσα.

Σε ευχαριστώ πολύ για την καλή πρόθεση σου αλλά δεν το χρειάζομαι άμεσα. Θα με βόλευε όμως για την τακτοποίηση των καλωδίων στον υπολογιστή. Αν το δει κανένας φίλος κάπου στην Θεσσαλονίκη ας γράψει κάτι.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τα υδραυλικά ήρθαν από το σαιτ με το -70% που έψαχνες? Και ποιο είναι αυτό?

Δεν παίζει στην Πάτρα τέτοια μεγάλη έκπτωση σε υδραυλικά.

Από μαγαζί στην Πάτρα είναι αγορασμένα τα περισσότερα. "Κρόνος" στην Δ. Γούναρη.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σε ευχαριστώ πολύ για την καλή πρόθεση σου αλλά δεν το χρειάζομαι άμεσα. Θα με βόλευε όμως για την τακτοποίηση των καλωδίων στον υπολογιστή. Αν το δει κανένας φίλος κάπου στην Θεσσαλονίκη ας γράψει κάτι.

Θα βρεις μωρέ εύκολα κ στο Praktiker έχει μπόλικα.

Πήγα σήμερα στο Κεντροβίδας για την 3ετή εγγύηση του DW745 και αγόρασα λάμες 132mm για το τραπέζι σέγας της Neutechik καθώς και 3 δίσκους κοπής 125mm για τον γωνιακό

IMG_20161107_122306.jpg

Πήγα σήμερα στο Κεντροβίδας για την 3ετή εγγύηση του DW745 και αγόρασα λάμες 132mm για το τραπέζι σέγας της Neutechik καθώς και 3 δίσκους κοπής 125mm για τον γωνιακό

Καλές κοπές να έχεις.
Γιατί ΙΝΟΧ τα δισκάκια κοπής? Έχουν ειδική αποστολή?

Re: Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Καλησπερα Κώστα, τους περιστροφικούς διακόπτες απο που ακριβως τους πήρες; Εψαχνα κι εγώ αλλά τα ταχυδρομικά ήταν τρελλά...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Καλησπερα Κώστα, τους περιστροφικούς διακόπτες απο που ακριβως τους πήρες; Εψαχνα κι εγώ αλλά τα ταχυδρομικά ήταν τρελλά...

Από το ebay

Καλές κοπές να έχεις.
Γιατί ΙΝΟΧ τα δισκάκια κοπής? Έχουν ειδική αποστολή?

Όχι Κώστα, τίποτα το ιδιαίτερο, απλά ζήτησα δίσκους κοπής μετάλλου και μου έδωσαν αυτούς...

Όχι Κώστα, τίποτα το ιδιαίτερο, απλά ζήτησα δίσκους κοπής μετάλλου και μου έδωσαν αυτούς...

Δεν ξέρω σε τιμή τους πήρες αλλά έπρεπε να στο πουν ότι αυτοί κανονικά είναι μόνο για κοπή inox μετάλλων.

Κώστα ο μάστορας μου λέει πως οι inox κόβουν (ντιζα γαλβανιζε συγκεκριμένα) αφηνωντας λιγότερο γρεζι.