Tι παραλάβαμε σήμερα..

Για να δω ποσο καλος αρματιστης ησουν μπαμπη!τι ειναι αυτο στην 1η φωτο πισω απ το κουτι που πηρες;;

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μπάμπη τι θα το κάνεις τόσο τεφλόν ...θα λιανίζεις μοσχάρια επάνω ???

Έλαβα τα μέτρα μου...Με τόσα μοσχάρια που μας περιτριγυρίζουν... -bye-

Θα φτιάξω sled, μάλλον δύο. Θέλω κι ένα που να "παίζει" δεξιά του τροχού, σύριζα (μετα συγχωρήσεως...:flipout:)

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Eυχαριστώ συνάδελφοι

Αυτό όμως που με απασχόλησε και με ευχαρίστησε σήμερα ήταν η καινούρια θήκη για τα κατσαβίδια μου. Που δεν είναι θήκη για κατσαβίδια βέβαια αλλά εγώ προσωρινά βόλεψα κάποια εκει μέσα μέχρι να σκεφτώ πως θα το αξιοποιήσω καλύτερα.
Διπλό μεταλικό κουτί, κατασκευασμένο τον Ιούνιο του 1951 :blink: όπως γράφει, κι αν κρίνω απ´ τον πολύ χοντρό κετσέ των τοιχωμάτων μάλλον θα πρέπει να ήταν κασετίνα για πολύ ευαίσθητα όργανα, πιθανώς λυχνίες ασυρμάτου.

Καλορίζικα Μπάμπη,τό κουτί αυτό είχε μέσα κρυστάλλους συχνοτήτων,πολύ ευαίσθητα εξαρτήματα γιά πομποδέκτες.Καί μάλιστα είσαι τυχερός πού τό βρήκες σέ τέτοια άριστη κατάσταση.
Κυριάκο μιά βόλτα άν κάνεις στήν Πλατεία Αβησσυνίας στό γιουσουρούμ στό Μοναστηράκι,όλο καί κάτι θά βρείς από αυτά τά συλλεκτικά πλέον κομμάτια

Το πήρα από τον Λάζαρο Γεραλίδη, στη Σερρών 55 210-5202210 και μου το χρέωσε 9 το κιλό.Δεν ξέρω αν μου έκανε κάτι ιδιαιλτερο λόγω πολύ καλών πελατεθακών σχελσεων με το φίλο μου.
Πήρα το Agetal δια στάσεις 800X550X10 το ένα φύλλο, 650Χ550Χ10 και κάπιες βέργες για οδηγούς, συνολικά βγήκε 13 κιλά.
Δες τον πίνακα, το τεφλόν είναι πανάκριβο και αποκλείεται, το πολυαμίδιο επίσης αποκλείεται γιατί είναι υδρόφιλο, διαλέγεις απ´ τα υπόλοιπα.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    157.1 KB · Views: 208
Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μπάμπη μεγειές ! ειδικά τα κατσαβίδια σου θέλουν και την ανάλογη φύλαξη.

Νίκο τι οφθαλμόλουτρο είναι αυτό ; καλορίζικα τα Bosh άκια σου !

Τα έστησα και πάνω σε πάγκο Corian!!! :p

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Έλαβα τα μέτρα μου...Με τόσα μοσχάρια που μας περιτριγυρίζουν... -bye-

Θα φτιάξω sled, μάλλον δύο. Θέλω κι ένα που να "παίζει" δεξιά του τροχού, σύριζα (μετα συγχωρήσεως...:flipout:)

:flipout::SFGSFGSF::flipout:

Ευχαριστώ Κώστα... :ernaehrung004:
Όχι για εδώ, χώρος γαρ. Για το χωριό έχω στα πλάνα μια μεγαλούτσικη πριονοκορδέλα.