υπαρχει πουθενα σε καλη τιμη το tru-oil?
κυριακο βαζεις και το σπρει που λεει εδω η δεν χρειαζεται;
και για να ειμαστε και εντος θεματος παραλαβη σημερινη
Μετά απο δυό μέρες και 4-5 ελαφρά περάσματα με Tru-Oil μπορώ να πω με βεβαιότητα οτι εμφανησιακά συμπεριφέρεται πιο πολύ δαν λούστρο παρά σαν λάδι.
Το ξύλο έχει αρχίσει και λαμποκοπάει.
Ο Μπαμπης την ξερει την δουλεια. Τα νερα της ελιας και ειδικα της αγριας δεν τα εχει κανενα ξυλο. Ειδικα σε μετριες επιφανειες και οχι τοσο μικρες δειχουν πολυ καλυτερα γιατι εχουν εκταση σε ολο τον κορμο. Οντως μοιαζει με οξια ομως το συγκεκριμενο.
Απ' οτι θυμαμαι το ξυλο που εχεις βαλει ειναι φετα καθετη στον κορμο και αυτος ειναι ο λογος που σπαζει τοσο ευκολα. Αν ηταν παραλληλο στα νερα δεν θα εσπαγε με τιποτα.
Πολύ όμορφο Μπάμπη!Με πείσατε να το δοκιμάσω αυτό το tru oil αν και είναι χιλιάκριβο.Και θα ήθελα αν γίνεται να μας δώσεις μερικές έξτρα πληροφορίες για τη διαδικασία τριψίματος.
Σημερινές δικές μου παραλαβές:
Μπόλικες παλέτες και το κολωνάτο μου,το οποίο παρεπιπτόντως το καψουρεύτηκα,λεπτομέρειες και κριτική στο κατάλληλο νήμα όταν έχω αρκετό feedback.
Όταν αλλάζεις σχέση μετάδοσης στις τροχαλιες, με έναν μικρό λοστό/λεβιέ τράβηξε καλά πίσω τον κινητήρα.
Εγώ μέχρι να το καταλάβω είχα ολίσθηση ( εύκολο πατινάρισμα ιμάντα) όταν το τρυπάνι έβρισκε αντίσταση ή λίγο πριν τα ξετρυπήματα.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Φτιάξε κ ένα τέτοιο εργαλείο για να μην σε βασανίζουν οι παλέτες.