Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Να τον απολυσεις Νικο. Ειναι "κιτρινιαρης", ειναι και "αργος", στη "λεει και με τα καλωδια.
Η αφορμη εδώθει, η αιτια υπαρχει................

Μακάρι να ήταν μόνο αυτά Δημήτρη!!!
Έχει και άλλα κολλήματα!!!
Αλλά από νησί είναι τι περιμένεις!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλορίζικες οι παραλαβές σας παιδιά.

Βασίλη τα γάντια είναι για εργασία με αλυσοπρίονο ή κάνουν και για γενική χρήση ; αλήθεια πόσο κοστίζουν ;

Είναι Δερμάτινα και κάνουν για παντώς είδους εργασίες.
Δεν διαθέτουν προστασία σε περίπτωση χρήσης με αλυσοπρίονο και η τιμή τους είναι στα 10 .

Ευχαριστώ, στο skroutz πάντως ξεκινούν από 14 και πάνω (αυτά με την πορτοκαλί απόχρωση) Από τα 15 για αλυσοπρίονο. οπότε πολύ καλή η τιμή που τα βρήκες.

Παιδες καλοριζικα!
Ανοιξα ενα πακετο της περασμενης χρονιας. Το Γυροσκοπικο 7βολτο κατσαβιδακι της DeWalt και το φακουδακι.
Η συσκευασια ειχε 2 μπαταριες, ενα φακο, το κατσαβιδι και τον φορτιστη. Σε πολυ γερη πλαστικη βαλιτσα.

31332595273_c1e4f08a74_b.jpg

Το κατσαβιδι εχει 14 βαθμιδες ροπης, ωραιο φως λεντ μπροστα, κουμπωνει σε δυο θεσεις, ειτε οριζοντιο ειτε με τον παραδοσιακο τροπο.
ΔΕΝ εχει ρυθμιση για βιδωμα ξεβιδωμα καθως αυτο γινεται αυτοματα αναλογα με το που στριβεις το χερι. Το φακουδακι ειναι αρκετα καλο με στενη δεσμη φωτος που φωτιζει αριστα μεχρι τα 20 μετρα που το τσεκαρα.
Made in PRC και αγοραστηκε απο το amazon.de (που βλεπω οτι το ακριβυνε και δεν το παραδιδει Ελλαδα).

31994101552_23a79dacce_b.jpg

Eνα μικρο review θα γινει συντομα στο νημα με τα εργαλεια μπαταριας. Γενικα φαινονται παρα πολυ καλοφτιαγμενα εργαλεια και αποπνεουν ποιοτητα και στιβαροτητα.

Μερσι Παναγιωτη, ναι φαινεται πολυ ωραιο αλλα θελω να το δοκιμασω σε ολα τα κοινα βιδωματα ενος νοικοκυριου εξεταζοντας και την δυναμη του αλλα και το γυροσκοπικο συστημα -εαν οντως ειναι βολικο.

Μιχαλη μεγεια !!η ποιοτητα φαινεται απ την βαλιτσουλα !!μεχρι να ξεπακεταρεις τις παραλαβες του 16 θα παει και το 17χαχα!!

Καλοριζικες και καλοδούλευτες οι παραλαβές όλων σας κυριοι.

Sent from my iPad using Tapatalk

Αντώνη το δοκίμασες;
Εγώ λίγο που το δούλεψα μου φάνηκε αξιοπρεπέστατο.
Δεν το ζόρισα καθόλου βέβαια, ούτε καν ζεστάθηκε, αλλά μου φάνηκε τίμιο για τα λεφτά του.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αντώνη το δοκίμασες;
Δεν το ζόρισα καθόλου βέβαια, ούτε καν ζεστάθηκε, αλλά μου φάνηκε τίμιο για τα λεφτά του.
Λίγο που το δούλεψα μου φάνηκε αξιοπρεπεστατο για την τιμή του. Ούτε εγώ το ζόρισα. Θα το δουλέψω αργότερα σε κάτι που φτιάχνω και θα επανέλθω

Αντώνη το δοκίμασες;

Πολύ καλό για τα λεφτά του. Το δούλεψα και έχω σε κάτι που χρειάστηκα και ήταν μια χαρά.

Εγώ ούτε από το κουτί δεν το έβγαλα ακόμα.

Kαλυτερα γιατι πρωτον, υπαρχει η χαρα που το εχεις ηδη στα χερια σου και δευτερον θα παρεις δευτερη χαρα αμα το ανοιξεις.
Exω και εγω λιγα εργαλειακια ακομα κλειστα στο κουτι τους απο περυσι :))