Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τι εγινε βρε μαστορια...
ολα τα λεφτα λουλουδια σημερα...δεν περισεψε τιποτα για εργαλεια...???

Από τα εσωτερικά (JohnArt).

Λάδι φινιρίσματος, ξυλόκολλα & ένα γερμανοπολύγωνο για τον ταινιολειαντήρα.

Κώστα για πες δύο λόγια για το λαδάκι. Το έχω στο καλάθι Κ περιμένω για να πατήσω "αγορά"!

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κώστα για πες δύο λόγια για το λαδάκι. Το έχω στο καλάθι Κ περιμένω για να πατήσω "αγορά"!

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω διαβάσει τα καλύτερα. Απλώνεται όμορφα, παράξενη μυρωδιά (όχι άσχημη), μεγάλη καλυπτικότητα, δεν κάνει λαδιλες, ακριβούτσικο.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Διαμαντοπετρα 600grit για τροχισμα των κοπτικων του ρουτερ.
http://www.ebay.com/itm/370920031031

Εκανα δοκιμη σε κοπτικο silverline και φαινεται οτι κανει δουλεια. Δηλαδη με 10-12 περασματα εγινε (με την αφη) αρκετα κοφτερη. Δεν εκανα κοπη γιατι δεν προλαβα.

DSC_0876.jpg

DSC_0877.jpg

DSC_0878.jpg

Γιάννη το τροχισμα γίνεται εκεί που είναι η σχισμή ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Οχι το τροχισμα γινεται στο πλαι. Το πιεζεις με το δαχτυλο να παταει ολη η επιφανεια κοπης και το σερνεις μερικες φορες πανω κατω.

η σχισμη ειναι για να τροχιζεις αγκιστρια.

Το συγκεκριμενο βολευει στα εργαλεια κοπης γιατι ειναι στενο (δεν χρειαζεσαι πλατος) και εχει αρκετο μηκος για να τροχισεις σωστα.

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα σέ όλους συνάδελφοι.

Κολονάτο δράπανο Fabel DF13

Νά ευχαριστήσω τόν Παναγιώτη (panava) καί τόν Νίκο Πετειναράκη γιά τίς συμβουλές επάνω σέ αυτήν τήν κατηγορία δράπανων πού δέν γνώριζα.
Επαθα πλάκα μέ τί ευκολία ανοίγει τρύπες στό ξύλο μέ 10 mm τρυπάνι καί μέ Forstner 35 mm,η ήσυχη δύναμη,άν μάθει κανείς στά κολονάτα δράπανα τίς επιτραπέζιες βάσεις δράπανου δέν θά τίς ξαναπιάσει ποτέ.Ευκολία ίσια τρυπήματα,καί τό σπουδαιότερο χαμηλές στροφές μέ ισχύ λόγο ροπής.Γιά τήν δουλειά πού τό θέλω σέ ξύλο,και μιά στό τόσο κανα μέταλλο τά 350 watt είναι μιά χαρά.

Το καλό μέ τό Fabel είναι ότι η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλύτερη από τής Einhell πού κοίταζα σχολαστικά στό Praktiker,καί τά μέταλλα καί τά πλαστικά,επίσης η μέτρηση βάθους 1-50 mm στό Einhell είχε ένα αυτοκόλλητο μπροστά πού μέ τόν καιρό ξεκολάει η Fabel έχει μεταλλικό ταμπελάκι γιά τήν μέτρηση βάθους και πιασμένο μέ πριτσίνια στόν σκελετό,καί ο τζόγος μέ κατεβασμενο τρυπάνι 1-2 cm πρίν από τό τέρμα είναι απειροελάχιστος,τής Einhell είχε πιό πολύ τζόγο.

kolona10.jpg