Tι παραλάβαμε σήμερα..

Να περασεις ευχαριστα τον χρονο σου μαζι του σου ευχομαι, χωρις σκοτουρες.

....................μιλάμε δέν είχα δέι κανένα Fabel ανοιχτό,στήν ουσία γουρούνι στό σακκί πήρα πού δέν μού αρέσει καθόλου αυτό......................................

Να προσεχεις "τις παρεες σου", σε παρασυρουν....... (οχι οτι δεν θες βεβαια).

bosch 17-2.JPG

GKS, GSA και GWS στα 270ε και τα τρία μαζί. Μάτσαρε τις τιμές του Ντέτσικα - ο οποίος δεν έπεφτε κάτω από τις τιμές που έχει στην σελίδα του, έδινε όμως δωρεάν μεταφορικά με κουριερ. Οι τιμές αυτή τη στιγμή είναι καλύτερες από το werkzeugalarm.de (αν και έχει τη νέα έκδοση GKS "12V").

Να σημειώσω πως για μια ακόμη φορά η αντιμετώπιση και η εξυπηρέτηση ήταν άψογη!

Καλες τιμες και εξαιρετικα εργαλεια!!
Καλοριζικα και καλοδουλευτα!!

Δεν ειμαι σιγουρος οτι η νεα εκδοση 12v εχει κατι επιπλεον περαν της μετονομασιας των 10βολτων σε 12βολτα.

Καλες τιμες και εξαιρετικα εργαλεια!!
Καλοριζικα και καλοδουλευτα!!

Δεν ειμαι σιγουρος οτι η νεα εκδοση 12v εχει κατι επιπλεον περαν της μετονομασιας των 10βολτων σε 12βολτα.

Ειναι Placebo. Aν γραφει 12 ειναι πιο δυνατο!!!

Είμαι σίγουρος ότι κι άλλοι την παραλαβανε σήμερα
1a8ad841a43b3f75739cad87b2294ff1.jpg

Sent from my C6833 using Tapatalk

Kαλοδούλευτα Γιάννη special αγορές :a0210:

Σήμερα πήρα μιά μέγγενη 78 mm Unimac γιά κολονάτο δράπανο,2 σφιγκτήρες Tactix 50 mm,καί γυαλόχαρτα Δ.
Τήν μέγγενη τήν πήρα ανόρεκτα μπορώ να πώ,όχι από θέμα χρημάτων έτσι καί αλλιώς 13 ευρώ είχε,τήν ήθελα άν κάποια στιγμή θέλω νά τρυπήσω κανα μέταλλο,καί χρειάζομαι γερό σφίξιμο,αλλά τό θέμα είναι ότι είναι μαντέμι 2 κιλά (υπάρχει καί 3 κιλά,καί 4 κιλά με μεγαλύτερο άνοιγμα σιαγόνων) καί λέω μπάς και πάθω τά καλά τού Γάλλου πού έσπασε τό τραπέζι τού κολονάτου από τό βάρος,όταν τρύπαγε 5 κιλά σίδερο + τήν μέγγενη + τήν δυναμη γιά τό τρύπημα ?
Βέβαια τό τραπέζι τού Fabel είναι μαντέμι γερό,αλλά θά ήθελα τήν γνώμη τών έμπειρων μέ τέτοια μέγγενη Γιάννη (jks13) Στέλιο (seafalco) ?
Καί όποιος άλλος έχει τέτοια μέγγενη 2 κιλών άν όλα είναι οκ ?

diafor10.jpg

Kαλοδούλευτα Γιάννη special αγορές :a0210:

Σήμερα πήρα μιά μέγγενη 78 mm Unimac γιά κολονάτο δράπανο,2 σφιγκτήρες Tactix 50 mm,καί γυαλόχαρτα Δ.
Τήν μέγγενη τήν πήρα ανόρεκτα μπορώ να πώ,όχι από θέμα χρημάτων έτσι καί αλλιώς 13 ευρώ είχε,τήν ήθελα άν κάποια στιγμή θέλω νά τρυπήσω κανα μέταλλο,καί χρειάζομαι γερό σφίξιμο,αλλά τό θέμα είναι ότι είναι μαντέμι 2 κιλά (υπάρχει καί 3 κιλά,καί 4 κιλά με μεγαλύτερο άνοιγμα σιαγόνων) καί λέω μπάς και πάθω τά καλά τού Γάλλου πού έσπασε τό τραπέζι τού κολονάτου από τό βάρος,όταν τρύπαγε 5 κιλά σίδερο + τήν μέγγενη + τήν δυναμη γιά τό τρύπημα ?
Βέβαια τό τραπέζι τού Fabel είναι μαντέμι γερό,αλλά θά ήθελα τήν γνώμη τών έμπειρων μέ τέτοια μέγγενη Γιάννη (jks13) Στέλιο (seafalco) ?
Καί όποιος άλλος έχει τέτοια μέγγενη 2 κιλών άν όλα είναι οκ ?

diafor10.jpg

δεν νομίζω να πάθει τπτ... γιατί δεν πήρες μια μικρότερη? ή μια αλουμινίου αφού το φοβάσαι?

Εχω Δημήτρη αλουμινίου,στήν βάση τού δράπανου τής Wolfcraft αλλά δέν κάθετε σωστά στίς τρύπες τού κολονάτου πού έχει μεγαλύτερο τραπέζι,δέν έχω δεί κάτι άλλο ελαφρύτερο στό skroutz εκτός αυτό πού σού έδειξα στό λίνκ

Εχω Δημήτρη αλουμινίου,στήν βάση τού δράπανου τής Wolfcraft αλλά δέν κάθετε σωστά στίς τρύπες τού κολονάτου πού έχει μεγαλύτερο τραπέζι,δέν έχω δεί κάτι άλλο ελαφρύτερο στό skroutz εκτός αυτό πού σού έδειξα στό λίνκ

δεν νομίζω πως θα την στερεώνεις ποτέ..με το χέρι σου θα την κρατάς...στα μεγάλα σίδερα δεν θεσ καν...του λιδλ νομίζω έδινε μια πιο ελαφριά που λογικά κανει στισ τρυπες σου..

Και εγώ την μεγγενη με το χέρι την κρατάω και την χρησιμοποιώ μόνο για μικρά κομμάτια. Πιστεύω αυτή είναι λίγο βαριά και μεγάλη για αυτά τα δραπανα. Το πλεονέκτημα της που είναι η περισσοτερη δύναμη μαλλον δεν θα χρειαστεί σε τέτοιο μέγεθος δραπάνου.

Και εγώ την μεγγενη με το χέρι την κρατάω και την χρησιμοποιώ μόνο για μικρά κομμάτια. Πιστεύω αυτή είναι λίγο βαριά και μεγάλη για αυτά τα δραπανα. Το πλεονέκτημα της που είναι η περισσοτερη δύναμη μαλλον δεν θα χρειαστεί σε τέτοιο μέγεθος δραπάνου.

Γιάννη καί Δημήτρη εννοείται τού Lidl τήν μέγγενη κρατάτε μέ το χέρι ?
Τού Lidl πόσα κιλά είναι η μέγγενη ,δέν είναι μαντέμι ?
Αρα άσκοπη αγορά έκανα μέ αυτήν τήν 2 κιλη μαντεμένια,από ότι κατάλαβα :smash:

Γιάννη καί Δημήτρη εννοείται τού Lidl τήν μέγγενη κρατάτε μέ το χέρι ?
Τού Lidl πόσα κιλά είναι η μέγγενη ,δέν είναι μαντέμι ?
Αρα άσκοπη αγορά έκανα μέ αυτήν τήν 2 κιλη μαντεμένια,από ότι κατάλαβα :smash:

οποιαδήποτε μέγγενη δραπανου (δεν μιλάμε για κανα radial)....ειναι πιο εύχρηστο και οι δυνάμεις δεν είναι τόσο μεγάλες ώστε να σου γυρίσει το χέρι...
αυτή του λιδλ που εχω εγω νομίζω ειναι μαντέμι.. αλλα δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και ετσι δεν Θυμάμαι σίγουρα

Ποιος ο λόγος να την κρατάς με το χέρι? Ένα βιδακι να της σφιξεις είσαι οκ.

αν σε ένα λαμακι εχεισ κανει πχ 5 πονταρισιεσ ,σε διάφορα σημεία ,δεν χρειαζετε να πηγαίνεις πέρα δώθε την μεγγενη και να ξανασφιγγεισ σε καθε τρύπα...
γενικά γούστα είναι...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

και μπορείς να κεντράρεις το τρυπάνι επιτόπου κατεβάζοντας το ...

Μα παίρνεις κολωνατο για να είσαι άνετος και να τρυπας εύκολα. Αν είναι να παλεύεις να κρατήσεις την μεγγενη αφήστε το.
Επίσης το κολωνατο σου καταργεί ουσιαστικά την ανάγκη για ποντες!

Μα παίρνεις κολωνατο για να είσαι άνετος και να τρυπας εύκολα. Αν είναι να παλεύεις να κρατήσεις την μεγγενη αφήστε το.

δεν χρειαζετε δύναμη για να την κρατήσεις...μόνο όταν ειναι χοντρό το μεταλλοκαι μεγάλο το τρυπάνι, την ώρα που ξετρυπαει απο κατω τεινει να το γυρίσει, αλλιώς δεν νιώθεις δυνάμεις στρέψεις..
προσωπικά πραγματικά το θερωρω πολύ πιο άνετο..δεν το λέω απο υπερβολή... αλλα όπως είπα και πριν ,ειναι γουστα..
όντως οι ποντες εκτός των σωλήνων μπορούν να καταργηθούν..αλλά και στο κολονάτο η πονταρισια βοηθάει.. ιδικά αν έχει μικρο τζόγους...

Καί εγώ αυτής τής άποψης είμαι Κυριάκο,βέβαια έχει καί ένα δίκιο ο Δημήτρης ,άν θές στήν σειρά πολλές τρύπες είναι λίγο βαβούρα νά ξεσφίγγεις -σφίγγεις μέγγενη,αλλά γιά ασφάλεια μήν φέρει σβούρα κανα μέταλλο πού εκεί μπορεί να κολλήσει κανα τρυπάνι,στό ξύλο δέν νομίζω νά έχει θέμα.Γιατί γράφει τό manual νά στερεώνεται τό αντικείμενο πρός τρύπημα στήν βάση η μέ νταβίδι η μέ μέγγενη,το θέμα μας είναι έκανα πατάτα μέ τήν μαντεμένια βάση,καί καλύτερα να έβαζα κανα μικρό νταβίδι γιά μέγγενη άν καί όταν χρειαζόταν,αυτό μέ "τρώει" εμένα τώρα :flipout: ?.Πρώτα κάνω τήν πατάτα καί μετά ρωτάω νά μου πείς :smash: