Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μα παίρνεις κολωνατο για να είσαι άνετος και να τρυπας εύκολα. Αν είναι να παλεύεις να κρατήσεις την μεγγενη αφήστε το.
Επίσης το κολωνατο σου καταργεί ουσιαστικά την ανάγκη για ποντες!

Εγώ έχω βάλει πρόσθετη πλάκα mdf πάνω στου lidl και άρα η μεγγενη δεν βιδωνει. Για οτιδήποτε έχει μια διάσταση πάνω από 10 πόντους το σφιγγω πάνω στο mdf με νταβιδι. Τα πιο μικρά στη μεγγενη κρατώντας με το χέρι ή στην σταθερή και με το Bosch 18V.

Εγώ έχω βάλει πρόσθετη πλάκα mdf πάνω στου lidl και άρα η μεγγενη δεν βιδωνει. Για οτιδήποτε έχει μια διάσταση πάνω από 10 πόντους το σφιγγω πάνω στο mdf με νταβιδι. Τα πιο μικρά στη μεγγενη κρατώντας με το χέρι ή στην σταθερή και με το Bosch 18V.
Έτσι δεν καταργείς ουσιαστικά την ακρίβεια Κ την ασφάλεια που παρεχει το σταθερό δραπανο;

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κάτι ψιλοπράγματα σήμερα
Φρεζάκι 12 mm wolfcraft
Γερμανοπολύγωνα Force μέ καστάνια 8-10-13 mm
Kαί γάντζους γιά νά κρεμάσω κάτι σφιγκτήρες στά ντέξιον.

diafor11.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κάτι ψιλοπράγματα σήμερα
Φρεζάκι 12 mm wolfcraft

:a0210:

Χθεσινή παραλαβή από Αμαζόν της ομαδικης με τους σφικτηρες της Paulimot.
Μπράβο στο Αμαζόν με τις ταχυτατες παραδόσεις του!!!!

DSC_4353.jpg

Εκ πρώτης όψης είναι εξαιρετικά στιβαροι και ποιοτικοι με μια μπίλια στο πίσω μέρος ώστε να μαγκωνει στην σωστή θέση το μπράτσο!

Κυριάκοοοοοο!!!.....εγώ που ήμουν?

Χθεσινή παραλαβή από Αμαζόν της ομαδικης με τους σφικτηρες της Paulimot.
Μπράβο στο Αμαζόν με τις ταχυτατες παραδόσεις του!!!!

DSC_4353.jpg

Εκ πρώτης όψης είναι εξαιρετικά στιβαροι και ποιοτικοι με μια μπίλια στο πίσω μέρος ώστε να μαγκωνει στην σωστή θέση το μπράτσο!

Βαλε λινκ Κυρ! αν συμφερουν μπορει να παρω και γω κανα δυο 300αρες.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κάτι ψιλοπράγματα σήμερα
Φρεζάκι 12 mm wolfcraft

diafor11.jpg

Καλοριζικα Τζιμ !

Παρεληφθει σημερα ο παγκος και στηθηκε γρηγορα με την σημαντικη βοηθεια της μικρης βοηθου.
image free hosting
Τον περιμενα πιο μπαχατελα, αντιθετος μου βγηκε πιο στιβαρος!
Μαλλον θα προσθεσω μερικα "βαρη" στης οριζοντιες δοκιδες για επιπλεον σταθεροτητα.

Η επιφανια ξυλου ειναι απο παμπου, να τη περασω ενα βερνικη για προστασια ή θα τις κανω ζημεια?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Απο e-shop 33

Καλοριζικος ο παγκος Νεκταριε! Τυχερε, εσυ συναρμολογεις με βοηθους και μεις σαν ειλωτες, μοναχοι μας :))
Οχι βερνικι βρε, αηδια θα τον κανεις και μετα απο λιγη χρηση θα ειναι πραγματικο σιχαμα.

Kαλοδούλευτος Νεκτάριε,βάλε δυό σακκιά άμμο στίς τραβέρσες καί δέν θά κουνάει καθόλου,σέ βαριές εργασίες.