Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

γιατί τα πήρες κομμένα και όχι σε φύλλα?

Τι να τα κανει τοσο μεγαλα φυλλα 1.83x3.66? Πως να τα μεταφερει και που να τα κοψει? Και ακομα και αν μπορουσε να τα κοψει, πως θα γωνιαζε και τι ειδους κοπη θα εκανε με δισκοπριονο χειρος ή παγκοπριονο χωρις προκοψη σε τοσο μεγαλα κομματια? Θα ξεφτιζαν ολα σε καθε ακρο κοπης. Και γιατι να κανει τοσο κοπο και τοσο πριονιδι χωρις λογο?

Μαδέρι από ξύλο Μαόνι με αρχικό μήκος 3,40 m, κομμένο στην μέση στο μήκος κ στο πάχος.
Κομμένο κ πλανισμένο στα 85 .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Χαχα, αν θες θα το προσπαθήσω.

Ναι λέμεεεεεεεεεεε.

Aυτά είναι 4 τεμάχια γωνιασμένα, πλανισμένα, με μήκος 170 cm, πλάτος 25 cm & πάχος 2,5 cm το καθένα.
Κόστος 85 στην πόρτα μου με απόδειξη.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Θα δω αν μπορώ να σου τα στείλω με μεταφορική απλά μπορεί να είναι Ιρόκο, Οξυά ή Μαονοειδές!

Ααααααααα! σαν να μου τα αλλάζεις λιγάκι τώρα. Για μαόνι μιλάμε μικρό, "τρελλό" αγόρι.

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα συνάδελφοι
Κώστα τί σκέφτεσαι νά φτιάξεις μέ τό μαόνι ?

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μάλλον την αίτηση διαζυγίου μου !

Ε μά γιαυτό σέ ρωτάω χάχάχά :SFGSFGSF:,γιαυτό κανόνισε νά φτιάξεις κάτι νά τής αρέσει πολύ π.χ μιά νέα τουαλέτα μέ καλό καθρέφτη,κανα σκρίνιο πολύ καλά ρουτεριασμένο κ.τ.λ,γιά νά γλυτώσεις καί τά έξτρα δικαστικά έξοδα :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ααααααααα! σαν να μου τα αλλάζεις λιγάκι τώρα. Για μαόνι μιλάμε μικρό, "τρελλό" αγόρι.

Μαονοειδή είναι όλα, μοιάζουν απόλυτα μεταξύ τους (στον χρωματικό τόνο αλλάζουν).