Tι παραλάβαμε σήμερα..

Χτές καί σήμερα αγοράζω βίδες μετρικές πολύγωνες-σταυροκατσάβιδες,στριφώνια,λαμαρινόβιδες παξιμάδια-ασφαλείας,ροδέλες,πεταλούδες κ.τ.λ σέ διάφορα μήκη καί διαμέτρους και ταμπακιέρες γιά είναι τά πάντα έν τάξη γιατί στήν κατηγορία νοβοπανόβιδες ήμουν τακτοποιημένος,στίς παραπάνω ήταν εδώ καί εκεί καί δέν είχα πλήρες γκάμα.Εσο έτοιμος δηλαδή,καί εφόπλου λόγχης κοινός :smash:

vides10.jpg

vides110.jpg

vides210.jpg

Χτές καί σήμερα αγοράζω βίδες μετρικές πολύγωνες-σταυροκατσάβιδες,στριφώνια,λαμαρινόβιδες παξιμάδια-ασφαλείας,ροδέλες,πεταλούδες κ.τ.λ σέ διάφορα μήκη καί διαμέτρους και ταμπακιέρες γιά είναι τά πάντα έν τάξη.Εσο έτοιμος δηλαδή,καί εφόπλου λόγχης κοινός :smash:

vides10.jpg

vides110.jpg

vides210.jpg
Καλοριζικα..που βρηκες μεγαλυτερη ποικιλια σε βιδες;

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δημητρη μου αρεσει αυτο το χουι, "παρε να υπαρχουν"!!
Kαλοριζικες!! Ειναι ωραιο το συναισθημα να ξερεις οτι εισαι πληρης αναλωσιμων (αν και ποτε δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι κανεις πληρης) :))

Μήτσοοοοοοοοοο, σταματημό δεν έχεις, καλορίζικες, καλά βιδώματα, καλές κατασκευές κ.λ.π.

Δεν έχω ψωνίσει ποτέ από τον Δαμίγο, να υποθέσω κρίνοντας απ τα σακουλάκια ότι δίνει και χύμα έτσι ; και από ποικιλία ; ....

Δημητρη μου αρεσει αυτο το χουι, "παρε να υπαρχουν"!!
Kαλοριζικες!! Ειναι ωραιο το συναισθημα να ξερεις οτι εισαι πληρης αναλωσιμων (αν και ποτε δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι κανεις πληρης) :))

+1 Μιχάλη καί ευχαριστώ,όσο και νά νομίζουμε ότι είμαστε πλήρης,πάντα κάτι θά λείπη,απλά όσο μπορώ να μειώσω τήν πιθανότητα,γιατί όταν φτιάχνουμε κάτι καί δέν έχουμε υπολογίσει ότι θα χρειαστούμε μιά βίδα στό καταλληλο μήκος και πλάτος,εκείνη τήν στιγμή τά παίρνουμε πού λένε.-bye-

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μήτσοοοοοοοοοο, σταματημό δεν έχεις, καλορίζικες, καλά βιδώματα, καλές κατασκευές κ.λ.π.

Δεν έχω ψωνίσει ποτέ από τον Δαμίγο, να υποθέσω κρίνοντας απ τα σακουλάκια ότι δίνει και χύμα έτσι ; και από ποικιλία ; ....

Ευχαριστώ Γιώργο τό κατα δύναμη :grinning-smiley-043,ναί δίνει καί χύμα καί έχει καί ποικιλία.

Περσινη παραλαβη αλλα μολις χτες την ανοιξα και την δοκιμασα.

Σκουπακι Μακιτα 7βολτο απο αμαζον warehouse deals γυρω στα 15 euro με τα μεταφορικα!! Τωρα εχει πεσει και η τιμη του κι αλλο.
https://www.amazon.co.uk/d/Vacuumin...qid=1487867204&sr=8-12&keywords=makita+vacuum
Aν και εχω το δεκαβολτο σκουπακι της Μακιτα, με τετοια τιμη δεν μπορουσα να αντισταθω, μιας και εχω και τα αλλα 7βολτα της Μακιτα :))

33030498166_91c3864f0b_b.jpg

Σχολια και συγκριση με το αντιστοιχο δεκαβολτο, στο νημα με τα εργαλεια μπαταριας.

Πολλές και διάφορες για μένα σήμερα

1) Εργαλεία κήπου Tornado (Ρώσικα). Φτυάρι, πατατοεξαγωγέας και σκαπτικό - εξαγωγέας ζιζανίων. Εργονομικά εργαλεία, βαρέως τύπου κατασκευή και χειρισμός χωρίς σκύψιμο. Επιπλέον και ένα λάστιχο 15 μέτρων 4στρωμο (για δοκιμή).

IMG_20170223_145544.jpg

IMG_20170223_141714.jpg

IMG_20170223_145608.jpg

2) Παραγγελία από axminster.

Γυαλόχαρτα Δέλτα, γυαλόχαρτα για το παλμικό τριβείο, μαχαίρι μαρκαρίσματος, κάλτσες εργασίας, τρυπάνια CYL 5 και το κρουστικό δραπανοκατσάβιδο Bosch GSB 18V-2-LI Plus.

IMG_20170223_130320.jpg

IMG_20170223_150226.jpg

IMG_20170223_150245.jpg

IMG_20170223_150304.jpg

IMG_20170223_150343.jpg

Επειδή το ενδιαφέρον είναι μεγάλο για την συγκεκριμένη προσφορά του Axminster να πω ότι η μπαταρία αλλά και ο φορτιστής είναι ολόφρεσκα (Παραγωγή 08/2016).

Καλοριζικα και καλοδουλευτα!Απο αγγλια ποσο σου εκαναν ν ερθουν;

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk