Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοριζικα και καλοδουλευτα!Απο αγγλια ποσο σου εκαναν ν ερθουν;

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

17 έφυγαν και ήρθαν σήμερα (23)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Aυτο ειναι παραλαβη! Καλοδουλευτα Νικο!!

Ευχαριστώ Μιχάλη.
Ήδη τα εργαλεία κήπου τα δούλεψα και είναι τρομερά. Πρώτη φορά χάρηκα να δουλεύω φτυάρι!

Ώπα!Καλορίζικα Νικολή!!
Ευχαριστώ Νικ!

17 έφυγαν και ήρθαν σήμερα (23)

Ευχαριστώ Μιχάλη.
Ήδη τα εργαλεία κήπου τα δούλεψα και είναι τρομερά. Πρώτη φορά χάρηκα να δουλεύω φτυάρι!

Ευχαριστώ Νικ!

Καλοδουλευτα. Αυτα ειναι.
Εχω κανει παραγγελια απο Αγγλια και μου εχει ερθει σε δυο μερες αντικειμενο και εχω παραγγειλει και απο Ελλαδα και εχει κανει 1 εβδομαδα...

Ο εξαγωγεας ζιζανιων τι λέει?
Με τις αγριαδες πως τα πάει?

Αυτήν την εποχή δεν έχει αγριάδες αλλά τον δοκίμασα σε άλλα χόρτα και με μερικές περιστροφές ακόμα και σε σκληρό έδαφος (ξέρεις πως είναι αυτήν την εποχή) τα έβγαζε εύκολα.
Κρατάς το μικρό χερούλι πάνω και με το μεγάλο περιστρέφεις όπως σε βολεύει για να βγάλεις το αγριόχορτο ή να μαλακώσεις το χώμα για να φυτέψεις.

Καλοδουλευτα. Αυτα ειναι.
Εχω κανει παραγγελια απο Αγγλια και μου εχει ερθει σε δυο μερες αντικειμενο και εχω παραγγειλει και απο Ελλαδα και εχει κανει 1 εβδομαδα...

Ευχαριστώ!!!!
Καλά αυτό να λέγεται, ειδικά με Amazon 4-5 μέρες κάνει αλλά μου έχει τύχει να παραγγείλω ΣΚ και να έρθει Δευτέρα!

Ευχαριστήθηκες παραλαβές Νίκο, καλορίζικα όλα και καλές εργασίες

Ευχαριστώ Γιώργο!

Καλοδούλευτα και καλοφόρετες Νικόλα

Ευχαριστώ Παναγιώτη!!!! :p

Και από τιμές? Ο Στέλιος τα έφερε?

Ναι.
Τιμές οι αρχικές καταλόγου είναι 22.5 (φτυάρι), 30 (πατατοεξαγωγέας) και 24 (αποβρυωτής) + ΦΠΑ.
Λογικά υπολόγισε ένα -35% επί της τιμής αυτής και είσαι μέσα.

Υπάρχουν και άλλα εργαλεία Tornado (φτυάρι χιονιού, σκαπτικό, γεωτρύπανο κ.λπ.). Αν θες κάτι πες μου να μάθω.

Σημυδα 15mm ολοκληρο φυλλο σε 4 κομματια γωνιασμενα.
Για τα sled του παγκοπριονου
ΤΙΜΗ: 56Ε με δωρεαν κοπη. 18ευρω το τετραγωνικο. Αλλα δεν κοβουν κομματια.

DSC_0889.jpg

DSC_0890.jpg

Άντε να δω τι θα φτιάξεις πάλι ...
m73n61.jpg

Μερικές σημερινές:

IMG_20170224_133726.jpg

IMG_20170224_133736.jpg

1) Λάδι teak Bondex. Αγορά από τοπικό μαγαζί σε αλμυρή τιμή (9 ευρώ το μισό λίτρο).

2) Benchcookies. Σε μία μικρή δοκιμή που τα έκανα κάνουν αρκετά καλή δουλειά. Αγορά από Amazon Warehouse deals, στα 10-11 ευρώ περίπου με τα μεταφορικά

3) Φαρμάκι σε σπρέυ για ξυλοφάγα έντομα της Saratoga (4.5 ευρώ από τοπικό κατάστημα).

4) Λάμες για σέγα Βοsch (η μία με ανάποδη κοπή), από τοπικό κατάστημα στα 2 ευρώ (και οι 2).

5) 7 φύλλα γυαλόχαρτα 600-1000-1500 Smirdex ( από τοπικό κατάστημα κόστος 3 ευρώ).

6) Συρματόβουρτσα ( από τοπικό κατάστημα κόστος 2.5 ευρώ)

7) Προστατευτικό για Dremel (Hilda) και σετ bit Drillpro για ρούτερ από Banggood (κόστος 1.5 και 10 ευρώ αντίστοιχα λόγω κουπονιού).

Ήρθε και το δικό μου. Einhell 2025u και δίσκος einhell 250 με 60 δόντια.
Η Συναρμολογιση έγινε σε 30 λεπτα. Περισσεψαν βίδες πάντως και οι οδηγίες ελλιπής. Τεχνικές λεπτομέρειες, ποιότητα κατασκευης και κοπής αύριο.
78426ec2 b144128cdc64879514504c0f.jpg

fbab490ce19967dde250f20829645aa4.jpg

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα σέ όλους συνάδελφοι
songless_bird καλές καί ασφαλείς κοπές,καί περιμένουμε αναλυτικό review νά δούμε τί λένε,καί τά οικονομικά Einhell προιόντα.

Με γειεεεεες!!
Θεωρω οτι ενα παγκοπριονο ειναι η σημαντικοτερη αναβαθμιση που μπορει να γινει σε ενα εργαστηριο οσον αφορα τον εξοπλισμο του. Πολλες και ασφαλεις κοπες σου ευχομαι, περιμενω κι εγω τεστ και εντυπωσεις οσον αφορα τις κοπες του, αλλα και τη διαχειρηση της σκονης.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ήρθε και το δικό μου. Einhell 2025u και δίσκος einhell 250 με 60 δόντια.
Η Συναρμολογιση έγινε σε 30 λεπτα. Περισσεψαν βίδες πάντως και οι οδηγίες ελλιπής. Τεχνικές λεπτομέρειες, ποιότητα κατασκευης και κοπής αύριο.
78426ec2 b144128cdc64879514504c0f.jpg

fbab490ce19967dde250f20829645aa4.jpg

μεγειά το εργαλείο. καλά κοψίματα και προσοχή!

Καλοριζικο...Περιμενουμε εντυπωσεις...Καλα και ασφαλη κοψιματα

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk