Tι παραλάβαμε σήμερα..

Είδα ότι ήταν με απλό ταχυδρομείο, γι'αυτό προχώρησα. Ναί, το σώμα είναι μεταλικό. Δεν είναι made in Japan?....είναι!
Country / Region of Manufacture

Taiwan

Γράφει. Από Ιαπωνία στέλνεται. Τελοπαντων, καλό-λερωτο!

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μόλις παρέλαβα τα τρυπάνια ξύλου με φρεζα
b51752b35cfa887dbd017e44094c345f.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Το πήρες παααααααάρα πολύ ακριβά, (σ.σ.... δεν σε κρίνω ούτε σε κριτικάρω γούστα είναι αυτά :2thumb22sup:) Εγώ έχω πιστόλι σιλικόνης της tajima το κλασικό λουκ, όχι αυτό το πολύ πιο ντιζαϊνάτο, και το έχω πάρει 15 ευρώ. Η διαφορά πάντως στην κύλιση αλλά και την ποιότητα λειτουργίας (όπως και αυτό της Fischer που έχω), είναι χαώδης σε σχέση με ότι άλλο έχω πιάσει στα χέρια μου.

Γιαπωνεζικη εταιρεια 100% ειναι. Aπλα εχει κεντρα παραγωγης και διανομης και σε αλλα μερη.
Exω και γω καποια προιοντα της εταιρειας και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Καλοριζικα Mike, πριν λιγες μερες παρηγγειλα παρομοιο πιστολακι μπαταριας Ryobi :))

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Το πήρες παααααααάρα πολύ ακριβά, (σ.σ.... δεν σε κρίνω ούτε σε κριτικάρω γούστα είναι αυτά :2thumb22sup:) Εγώ έχω πιστόλι σιλικόνης της tajima το κλασικό λουκ, όχι αυτό το πολύ πιο ντιζαϊνάτο, και το έχω πάρει 15 ευρώ. Η διαφορά πάντως στην κύλιση αλλά και την ποιότητα λειτουργίας (όπως και αυτό της Fischer που έχω), είναι χαώδης σε σχέση με ότι άλλο έχω πιάσει στα χέρια μου.

Η μοναδικότητα πληρώνεται!...κάτι σαν το beetle ένα πράμα!....και τα άλλα αμάξια είναι, αλλά το beetle είναι μοναδικό!

Γιαπωνεζικη εταιρεια 100% ειναι. Aπλα εχει κεντρα παραγωγης και διανομης και σε αλλα μερη.
Exω και γω καποια προιοντα της εταιρειας και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Καλοριζικα Mike, πριν λιγες μερες παρηγγειλα παρομοιο πιστολακι μπαταριας Ryobi :))

Mike, είναι από τα εργαλεία που θέλω να έχω σε ηλεκτρικό, αλλά δεν έχει ας πούμε η bosch, ώστε να πάρω μόνο το σώμα!. Οπότε manual!

Ένα πριτσιναδόρο χειρός για πριτσίνια με σπείρωμα κι ένα τριπλό κολαούζο 50-100 είχε σήμερα το menu.
Πήρα και κάτι άλλα ψιλικοκά άνευ σημασίας, απ´ αυτά που πρώτα τα αγοράζεις και μετά σκέφτεσαι πως θα τα χρησιμοποιήσεις.
Ο πριτσιναδόρος είναι φτηνός, κανονική τιμή γύρω στα 45 , για μεγέθη Μ3-Μ4-Μ5-Μ6.
Γιά κάμποση ώρα αμφιταλαντεύτηκα αν θα έπρεπε να αγοράσω αυτόν ή θα έπρεπε να δώσω άλλα 40 περίπου και να πάρω τον πιό μεγάλο, μέχρι M10 πριτσίνια.
Τελικά κατέληξα σ´ αυτόν, κυρίως λόγω μεγέθους, αφού ο μεγάλος ήταν διπλάσιος σε μέγεθος με δύο χερούλια σαν ψαλιδοκόφτης.
Μάλιστα πρίν καταλήξω δοκίμασα να δώ και τι ζόρι τραβάει στα M6 πριτσίνια κι ευτυχώς όλα πήγαν καλά, δεν χρειάζεται ιδιαίτερο ζόρι, κι έτσι, εκτός απ´Τη δυνατότητα για επιπλέον μεγέθη Μ8-Μ10, δεν υπήρχε λόγος να πάω στον πιό μεγάλο.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    142.4 KB · Views: 278
  • image.jpg
    image.jpg
    226.5 KB · Views: 275

Καλά "πριτσινώματα" κ. Μπάμπη σου εύχομαι.....!

Σ´ ευχαριστώ Κωστή. :ernaehrung004:

Ειναι εργαλειο που σωζει αυτο.
Ισως επρεπε να ανεβεις μεχρι το Μ8 ομως.

Σε λεπτές λαμαρίνες σίγουρα σώζει. Και σε πιο χοντρές όμως...
Δεν υπάρχει μέχρι M8 Κυριάκο, πάει μέρχι M10, κι όπως έγραψα διπλασθάζεται ο όγκος ( ή πενταπλασιάζεται η τιμή :bigcry:).

Kαλορίζικα,καλοδούλευτα,καί καλοτοποθέτητα σέ όλους.
Ωραίο εργαλείο Μπαμπη,γιά λεπτές λαμαρίνες σώζει όπως είπες,αλλα καί σε πιό χοντρές κανει δουλειά και σε γλυτώνει από τό κολαούζο.
Να φανταστώ ότι σού χρειάστηκε γιά νά κλείσεις τό σασί του τριβείου,καί δέν τό είχες ?

Καλοριζικος ο πριτσιναδόρος καθώς κι ο συναγερμός.

Sent from my iPad using Tapatalk

Να φανταστώ ότι σού χρειάστηκε γιά νά κλείσεις τό σασί του τριβείου,καί δέν τό είχες ?

Σωστά φαντάστηκες νέε μου... :grandpa:
Έκανα Μ4 σπειρώματα στη λαμαρίνα των 2mm κι επειδή σφιξε-ξέσφιξε η μία μου "κλώτσησε" αναγκάστηκα να ανοίξω μεγαλύτερο σπείρωμα (Μ5).
Κάποιο μέλος όμως, ονόματα δεν λέμε γυναίκα είναι , μου είπε οτι σε ψιλή λαμαρίνα όσο μεγαλώνει το σπείρωμα τόσο χειρότερα, και είπα να προβώ σε πιο δραστικές λύσεις, θα ξαναχρειαστεί ούτως ή άλλως.
Όχι δηλαδή επειδή μου είπε το μέλος, σιγά τώρα, τι ξέρουν οι γυναίκες απ´ αυτά. -bye-