Tι παραλάβαμε σήμερα..

Και εγώ παρέλαβα τον πάγκος εργασίας , για τα λεφτά του είναι είναι πολύ καλός και στιβαρός. Έβαλα και τα εργαλεία για το μοντάρισμα του πάγκου.

Καλές εργασίες εύχομαι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παππου εννοώ αν μέσω του service μπορείς να βρεις και μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας.

Αυτοκινήτου δηλαδή ?

Κάτσε να μπορώ να "εξαντλώ" αυτήν & βλέπουμε.

Kαλοριζικα τα εργαλεια, ημερα λιντλ και parkside σημερα!!
Πηρα και γω 2 παγκακια και ενα σφιγκτηρα/οδηγο.
Οι παγκοι εργασιας ειναι φασον για πολλες εταιρειες. Ειναι καλοι και φτηνοι, ειναι χρησιμα πολυεργαλεια.
Η σταθεροτητα εξαρταται απο το γερο σφιξιμο παντου, ιδιως στις τραβερσες των ποδιων -και τσεκαρισμα συχνα για λασκαρισμα.

Συναρμολογηση αποκλειστικα με Μακιτα :))
33608229601_84bcc1d108_b.jpg

Τα πήγα μέχρι την σκάλα. Πως τα περνάω τώρα από τον τελικό "έλεγχο" για ταράτσα είναι το θέμα ? !!!
Άντε και καλοδούλευτα τα εργαλεία μας σε όλους .
:flipout::flipout: πες ότι τα κέρδισες με το κουπόνι:idea:

Κώστα κοίταξε την μπαταρία αν κάνει για κανένα από τα 18V Parkside (οι επαφές). Αν δεν έχεις 18v φέρε την να την δοκιμάσουμε στα δικά μου.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κώστα κοίταξε την μπαταρία αν κάνει για κανένα από τα 18V Parkside (οι επαφές). Αν δεν έχεις 18v φέρε την να την δοκιμάσουμε στα δικά μου.

Δεν έχω Νικόλα 18V. Με την πρώτη ευκαιρία θα έρθω από εκεί.

Καλοριζικα ρε Μιχάλη. Αλλα τιμή τους και μεγάλη χαρα τους που τα τενεκεδια συναρμολογουνται απο γιαπωνέζικο αίμα!

fe7b88e89eb694e747ddbe027321a278.jpg

Αγοραστηκαν 2 απο τις ραγες για οδηγοι σε δισκοπριονο και σεγα....αλλα και για παραλληλη ενωση ξυλων.Θα κανουν δουλεια λετε;(κυριως για την ενωση;)

fe7b88e89eb694e747ddbe027321a278.jpg

Αγοραστηκαν 2 απο τις ραγες για οδηγοι σε δισκοπριονο και σεγα....αλλα και για παραλληλη ενωση ξυλων.Θα κανουν δουλεια λετε;(κυριως για την ενωση;)

Μια χαρά σφιγκτήρες πρέπει να είναι αυτά... δεν τα αγόρασα ούτε αυτά....
Αν με πιάσει τρέλα αύριο θα φορτώσω το δισκοπρίονο που δεν πήρα σήμερα και αυτά...

Δεν κανει Νίκο. Τη δοκίμασα εγω
Εκτός του οτι δεν κουμπώνει, ειναι αντιστραμμένοι και οι πόλοι

Sent from my iPad using Tapatalk

Τόσες καταθέσεις σήμερα στο lidl, κάνα κουπόνι 300/μήνα δεν μας έκατσε.........
Άτιμη κενωνία......

Τόσες καταθέσεις σήμερα στο lidl, κάνα κουπόνι 300/μήνα δεν μας έκατσε.........
Άτιμη κενωνία......

Φίλε καλησπέρα, σε είδα και πήρες και εσύ το κρουστικό, μπορείς να μου απαντήσεις στο παρακάτω;

Ερωτησούλα: όταν το βάζετε στην τελευταία κλιμακα ροπης, στο σφυρί, ακούγεται κλικ σαν να κουμπώνει;; (όπως κανείς σε όλες τις άλλες θέσεις; )

Σε μένα δεν ακούγεται, ακούγεται μέχρι και το σηματάκι του τρυπανιου και μετά τίποτα, απλά θέλει λίγη δύναμη παραπάνω για να γυρίσει στην κρούση....

Σ ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Φίλε καλησπέρα, σε είδα και πήρες και εσύ το κρουστικό, μπορείς να μου απαντήσεις στο παρακάτω;

Ερωτησούλα: όταν το βάζετε στην τελευταία κλιμακα ροπης, στο σφυρί, ακούγεται κλικ σαν να κουμπώνει;; (όπως κανείς σε όλες τις άλλες θέσεις; )

Σε μένα δεν ακούγεται, ακούγεται μέχρι και το σηματάκι του τρυπανιου και μετά τίποτα, απλά θέλει λίγη δύναμη παραπάνω για να γυρίσει στην κρούση....

Σ ευχαριστώ

Το ίδιο κάνει κ σε εμένα (όπως ακριβώς το περιγράφεις).
Το δοκίμασα σε 5 τρύπες σε τοιχίο με σοβά διπλό τούβλο κ ξανά σοβά απ έξω κ τα πήγε μια χαρά.
Για την ερασιτεχνική χρήση που το θέλω με ικανοποιεί πλήρως.

Σ ευχαριστώ

Ναι κάνει κλικ όπως στις άλλες σκάλες....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited: