Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παρελαβα και εγω σημερα, 44 μερες μετα το σετακι των feather boards απο τον κινεζο.
https://www.banggood.com/Drillpro-M...Miter-Gauge-Slot-p-1136447.html?rmmds=myorder

DSC_4802.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παρελαβα και εγω σημερα, 44 μερες μετα το σετακι των feather boards απο τον κινεζο.
https://www.banggood.com/Drillpro-M...Miter-Gauge-Slot-p-1136447.html?rmmds=myorder

DSC_4802.jpg

καλορίζικο Κυριάκο. εγώ το παρήγγειλα μετά από σένα και το πήρα σε 20 μέρες. τι γίνεται με τα μεταφορικά τελικά;

Καλοριζικο Κυριακο! Και εμενα καποιες φορες μου εκανε πανω απο 40 μερες να ερθει, παντως δεν εχω χασει ποτε κανενα δεμα απο banggood.

Δημητρη πως παει το παγκοσεγακι? ...εννοω τον θορυβο :)))

Έφτασε το θηρίο (Husqvarna 555 RXT).

Αύριο με το καλό θα πρασινιστεί!!! :)

Πρώτες εντυπώσεις σύντομα.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Έφτασε το θηρίο (Husqvarna 555 RXT).

Αύριο με το καλό θα πρασινιστεί!!! :)

Πρώτες εντυπώσεις σύντομα.

καλοδουλευτο να ειναι
με τοσα αλογα θα κλαδευεις και τα δεντρα
κορυφαιο εργαλειο

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

καλοδουλευτο να ειναι
με τοσα αλογα θα κλαδευεις και τα δεντρα
κορυφαιο εργαλειο

Χαχα, κάνει για πριόνισμα δέντρων (όχι ότι το προηγούμενο και το προπροηγούμενο που είχα δεν κάνανε)!

Δημητρη πως παει το παγκοσεγακι? ...εννοω τον θορυβο :)))

Ευχαριστώ όλους συνάδελφοι,αλλά δυστυχώς η παγκοσέγα Worx σήμερα θά επιστραφεί στόν Μιχάλη,δέν είχα υπολογίσει καλά τήν στάθμη θορύβου,και θά έχω θέμα μέ τούς γειτόνες.Κάνει περισσότερο θόρυβο από μιά πλάνη τελικά.

Χρήστο κόβει μέχρι 4 cm ύψος καί σωστά είναι ρυθμιζόμενη η κεφαλή πάνω από τήν λάμα.

Ευχαριστώ όλους συνάδελφοι,αλλά δυστυχώς η παγκοσέγα Worx σήμερα θά επιστραφεί στόν Μιχάλη,δέν είχα υπολογίσει καλά τήν στάθμη θορύβου,και θά έχω θέμα μέ τούς γειτόνες.Κάνει περισσότερο θόρυβο από μιά πλάνη τελικά.

Χρήστο κόβει μέχρι 4 cm ύψος καί σωστά είναι ρυθμιζόμενη η κεφαλή πάνω από τήν λάμα.

Ευχαριστω Δημήτρη, αλλα κρίμα βρε φίλε. Καμμία κατανόηση την σήμερον ημέραν κι αυτοί οι γείτονες !

Sent from my iPad using Tapatalk

Όμορφη κ ξεχωριστή η σημερινή παραλαβή μου.
Ένα πανέμορφο βάζο.
Δώρο από τον μέτρ του είδους Pavlos49.
Παύλο σε ευχαριστώ (-ουμε).

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ένα πανέμορφο βάζο.

Παυλο εισαι μαστερ λεμε!!!!

Φαντασου μια λαμπα μεσα και το φως να βγαινει απο τις τρυπες!!!

Ένα πανέμορφο βάζο.
κι εγώ ευχαριστώ για τα καλούδια που μου έδωσες και χάρηκα για την γνωριμία. πολλούς χαιρετισμούς στην σύζυγο!
:ernaehrung004: