Tι παραλάβαμε σήμερα..

αστο./...ετσι και αλλιως η κινηση σου δεν θα ειναι κυκλικη αλλα μπρος πισω

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μάστρο-Μήτσο, Είθε η σημερινή μέρα να σου δίνει πάντα πνευματική και δημιουργική ώθηση (όχι ότι σου λείπει βέβαια.. ) :ernaehrung004:

Σέ ευχαριστώ Γιώργο,εύχομαι νά περνάς καλά. :ernaehrung004:

Πρωινή επίσκεψη στον Φράγκο για ένα τζαπανίζ πριονάκι για τις χελιδονοουρές και ένα λαδάκονο για τα σκαρπέλα και τα ξυραφάκια της πλάνης.
Και επειδή είμαι και γκαντεμόσαυρος τις τελευταίες μέρες, κάπου το χτύπησα χωρίς να το πάρω χαμπαρι και μου έσπασε μόλις το ξετύλιξα από το χαρτί. Πως το κολλάμε τώρα αυτό; Ή δεν το κολλάμε;

View attachment 141659

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλορίζικα Βραστήρα.
Πόσο το είχε το πριονάκι, γιατί βλέπω ότι είναι από dictum;

Μερσί. 28 το δίνει ο Φράγκος.

Ναι, ειναι γνωστο οτι ολοι αυτοι στην Αθηνάς βαρανε στο κεφαλι. Το ηθελα γρηγορα ομως, οποτε και το πηρα.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοριζικες οι τσιμπιδες ασφαλειας Δημητρη και το πριονακι Κωστα.
Την σπασμενη πετρα δεν την κολλας. Ομως μου φαινεται μικρη για ακονισμα, τι διαστασεις ειχε ολοκληρη?

Σημερινές παραλαβές από το ebay.
Από Κίνα ο γνωστός χάρακας που είχε αναφερθεί σε προηγούμενα ποστ και από Ιαπωνία το ψαλιδάκι της Engineer. Το ψαλιδάκι πραγματικά ξυρίζει!
IMG_20170606_194914.jpg

Χρησιμα πραματα, καλοριζικα!!
Το γιαπωνεζικο ψαλιδακι ειναι οντως εξαιρετικα ποιοτικο και καλο. Ειναι παντα στο πρωτο πλανο πανω στον παγκο μου αλλα τα χερουλια ειναι καπως μικρα και αβολα, τουλαχιστον στο χερι μου.
Σαφως καλυτερο απο το αντιστοιχο της knipex.

χε χε τον ίδιο χάρακα παρέλαβα και εγώ σήμερα από τα πολύ βάθη της Κίνας...παραγγελία στις 28/4/2017..είχε Estimated delivery: Tue. 16 May. - Fri. 2 Jun.

Την σπασμενη πετρα δεν την κολλας. Ομως μου φαινεται μικρη για ακονισμα, τι διαστασεις ειχε ολοκληρη?
Ευχαριστώ Μιχαλη.
Δεν το μέτρησα, αλλά περίπου 7*7 πρέπει να ήταν. Τώρα είμαι εκτός, αύριο το απόγευμα που θα γυρίσω θα το μετρήσω. Το πήρα τόσο μικρό για να ακονίζω τις μύτες από τα σκαρπέλα. Ήταν και η τιμή τσιμπημένη, τα δίνει ανάλογα με το βάρος, οπότε προτίμησα το πιο μικρό που είχε, απλώς για να κάνω τη δουλειά μου.

Χρησιμα πραματα, καλοριζικα!!
Το γιαπωνεζικο ψαλιδακι ειναι οντως εξαιρετικα ποιοτικο και καλο. Ειναι παντα στο πρωτο πλανο πανω στον παγκο μου αλλα τα χερουλια ειναι καπως μικρα και αβολα, τουλαχιστον στο χερι μου.
Σαφως καλυτερο απο το αντιστοιχο της knipex.

χε χε τον ίδιο χάρακα παρέλαβα και εγώ σήμερα από τα πολύ βάθη της Κίνας...παραγγελία στις 28/4/2017..είχε Estimated delivery: Tue. 16 May. - Fri. 2 Jun.

Και εγώ σήμερα παρέλαβα το ίδιο χαρακακι!!!!!!

Ρε συ Μιχάλη έπρεπε να το περιμένω οτι έχεις πάρει και το ψαλιδάκι μιας και έχεις τιμήσει και τις πένσες της engineer . Θέλω να χτυπήσω και το μεγάλο μυτοτσίμπιδο να κάνει σετάκι με την αντίστοιχη πένσα.

Όσο για το χαρακάκι ελπίζω να το χρησιμοποιήσω κάποτε γιατί το πήρα μάλλον έτσι για να βρίσκεται.

Πάντως όσες παραγγελίες μου έχουν έρθει από Ασία τους τελευταίους μήνες (και είναι πάρα πολλές) δεν έχουν περάσει τελωνείο ούτε έχουν χρεωθεί κανά 3ευρω. Τύχη ή έχουν ξετινάξει μόνο τους βορειοελλαδίτες;

Ευχαριστώ Μιχάλη,επίσης καλορίζικα καί καλοδούλευτα τά υπόλοιπα καλούδια τών συναδέλφων.

Αυτος ο χαρακας που πηρατε πως και που χρησιμοποιειται; Δεν το εχω πετυχει πουθενα.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αυτος ο χαρακας που πηρατε πως και που χρησιμοποιειται; Δεν το εχω πετυχει πουθενα.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλησπέρα σας και πάλι μια μικρή παραλαβή από εμένα για συγκράτηση γωνίας
62f50595e4447d4ef2720159c379a2c0.jpg
ec8b17ed11977a73b6a152f376223407.jpg

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk