Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αντώνη σε βλέπω να τα παίρνεις αγκαλιά και στο κρεβάτι όταν πέφτεις για ύπνο :flipout:

κανόνισε να κάνεις τη γυναίκα να ζηλέψει.. Καλορίζικαααααα !!!!

Ευχαριστώ παιδιά. Πάλι καλά που η γυναίκα μου δεν δίνει προσοχή σε αυτά που φέρνω και πάλι καλά που έχω άλλη πόρτα για το δωμάτιο μου.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Σήμερα πήγα πρωί-πρωί μέχρι Σχιστό.
Ήθελα να βρώ, και πήρα, κάποια πραγματάκια για τον τόρνο, κολαούζα πόντες αλεζουάρ κλπ.
Με υπομονή επιμονή και λίγο παζάρι μπορείς να βρείς πολύ χρήσιμα πραγματάκια και σε καλές τιμές.
Θέλει προσοχή όμως γιατί υπάρχει και πολύ σαβούρα και κάποια απ´ αυτά τα πουλάνε πιο ακριβά απ´ ότι θα τα βρείς στο εμπόριο. Ειδικά αν "καρφωθείς" και καταλάβουν οτι βρήκες αυτό που ζητούσες.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ παιδιά. Πάλι καλά που η γυναίκα μου δεν δίνει προσοχή σε αυτά που φέρνω και πάλι καλά που έχω άλλη πόρτα για το δωμάτιο μου.

Έτσι όπως τα περιγράφεις τα πράγματα "βολεύει" πολύ ο χώρος σου για γενικά κ ειδικά μαστορέματα κ. Καρχαριάκια.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Έτσι όπως τα περιγράφεις τα πράγματα "βολεύει" πολύ ο χώρος σου για γενικά κ ειδικά μαστορέματα κ. Καρχαριάκια.
Ναι άμα είχα κρεβάτι και 20 χρόνια λιγότερα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ναι άμα είχα κρεβάτι και 20 χρόνια λιγότερα

1.Κρεβάτι να φτιάξεις. Τόσα εργαλεία παίρνεις !

2.Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά.............

3.Ο δικός μου "πόνος" δρομολογήθηκε ?

Άντε τώρα παππού, μένει το τελευταίο πιο δύσκολο και αποφασιστικό βήμα. Την μεταφορά τους στο σπίτι, μακριά από ανεπιθύμητα βλέμματα και γρίνιες...... :flipout: :flipout: :flipout:

Υ.Γ. Δεν σε φοβάμαι εσένα..... Εδώ ολόκληρη πριονοκορδέλα μετέφερες. Τέτοιο κόλπο δεν είχε να επιδείξει ούτε ο Χουντίνι στις δόξες του..... -bye-

Κώστα φώτο από το αυτοκίνητο τα έβγαλες;;; περίμενε να φτάσεις πρώτα!😃

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Άντε τώρα παππού, μένει το τελευταίο πιο δύσκολο και αποφασιστικό βήμα. Την μεταφορά τους στο σπίτι, μακριά από ανεπιθύμητα βλέμματα και γρίνιες...... :flipout: :flipout: :flipout:

Υ.Γ. Δεν σε φοβάμαι εσένα..... Εδώ ολόκληρη πριονοκορδέλα μετέφερες. Τέτοιο κόλπο δεν είχε να επιδείξει ούτε ο Χουντίνι στις δόξες του..... -bye-

Οδηγίες προς Ναυτιλομένους
Θα δοθεί το μήνυμα να πάει να φέρει την εγγονή που δεν την είδα το Σαββατοκύριακο, την ώρα που θα γυρίζω.
Θα πάρω & ένα τηλ. για επιβεβαίωση πριν ανεβώ επάνω, μην πιαστώ & με την "γίδα στην πλάτη".
Σε περίπτωση τυχόν κολλήματος τα πράγματα παραμένουν στο πορτ μπαγκάζ μέχρι νεοτέρας.

Κώστα φώτο από το αυτοκίνητο τα έβγαλες;;; περίμενε να φτάσεις πρώτα!ο˜ƒ

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Mε "κάρφωσε" το ISOFIX του Peugeot !!!

Επιτελους ηρθαν!! Κοπτικα για το palm router μου απο τον κινεζο
d2a7dad851b34d534e95fdb5f769c781.jpg

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επιτελους ηρθαν!! Κοπτικα για το palm router μου απο τον κινεζο
d2a7dad851b34d534e95fdb5f769c781.jpg

Πολυ ωραια τα yonico. Ειναι set ή τα πηρες μεμονωμένα; Ποιο trimmer εχεις που παιρνει 1/4";

Τα κιτρινα ηταν σετακι, στα 8 περιπου. Τα αλλα ηταν μεμονομενα. Τριμερ εχω το μακιτα το κοκκινο.