Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τα κιτρινα ηταν σετακι, στα 8 περιπου. Τα αλλα ηταν μεμονομενα. Τριμερ εχω το μακιτα το κοκκινο.

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Του εβαλες 1/4 collet; Αλλιως λογικα, δεν χωρανε να μπουν. Καποια στιγμη εδω μεσα ειχα ποσταρει στα 15 το collet απο amazon.

Επιτελους ηρθαν!! Κοπτικα για το palm router μου απο τον κινεζο

Καλοδούλευτα & με προσοχή.

Εγώ πάλι από το "μαγαζί" μαζί με καθιερωμένα εργαλεία του φυλλαδίου, είχε και κάποια άλλα extra μάλλον από stock. Έτσι επωφελήθηκα της ευκαιρίας και τσίμπησα το ψηφιακό πολύμετρο. Το έχει κανείς για να μεταφέρει εντυπώσεις; Με πρώτη γρήγορη "ανάγνωση" ούτε ενός λεπτού που έκανα, φαίνεται αρκετά ποιοτικό για τα 12 ευρώ του.....

Καλοδούλευτα σέ όλους συνάδελφοι.

Κnipex-o-κατάσταση συνέχειας.

KNIPEX 166006SB

Απογυμνωτής ομοαξονικών καλωδίων,στρογγυλών καλωδίων δικτύου,κόφτης,καί απογύμνωση πλακέ καλωδίου τηλεφώνου και δικτύου.
Σέ δοκιμές απογυμνώνει και στρογγυλό καλώδιο ρεύματος NYL εύκαμπτο μέχρι 3 Χ 1 mm
Μιχάλη αυξάνεστε καί πληθύνεστε !!

ap110.jpg

ap210.jpg

ap410.jpg

ap510.jpg

ap610.jpg

ap710.jpg

Και εγώ το κατιτίς μου!!

10 χερουλάκια παλαιωμένης όψης από το Banggood!
Προς 0.53 λεπτά το τεμάχιο (μαζί με βίδες)!

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εγώ πάλι από το "μαγαζί" μαζί με καθιερωμένα εργαλεία του φυλλαδίου, είχε και κάποια άλλα extra μάλλον από stock. Έτσι επωφελήθηκα της ευκαιρίας και τσίμπησα το ψηφιακό πολύμετρο. Το έχει κανείς για να μεταφέρει εντυπώσεις; Με πρώτη γρήγορη "ανάγνωση" ούτε ενός λεπτού που έκανα, φαίνεται αρκετά ποιοτικό για τα 12 ευρώ του.....

αν κατάλαβα καλά το μαγαζί, το μόνο σπαστικό που έχει το πολυμετρο είναι ότι έχει διαφορετική υποδοχή για τα V και τα Ω. Και οι μύτες στους ακροδέκτες είναι πολύ μικρές.
Κατά τα άλλα, μια χαρά είναι

Με γεια όλα!

Δημήτρη,αυτο,δεν θα το αφήνεις απ τα χέρια σου!!!

Ευχαριστώ Πάνο,όντως έχεις δίκιο 4 εργαλεία σέ ένα,και σέ μέγεθος τσέπης.

Αισθητή η απουσία σου τό τελευταίο διάστημα,ελπίζω όλα νά είναι καλά.-bye-

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Το εχω στην Χιο Κωστα και οτι εχω χρειαστει εχει ανταποκριθει μια χαρα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

αν κατάλαβα καλά το μαγαζί, το μόνο σπαστικό που έχει το πολυμετρο είναι ότι έχει διαφορετική υποδοχή για τα V και τα Ω. Και οι μύτες στους ακροδέκτες είναι πολύ μικρές.
Κατά τα άλλα, μια χαρά είναι

Το εχω στην Χιο Κωστα και οτι εχω χρειαστει εχει ανταποκριθει μια χαρα.

Thanks guys, για την ανταπόκριση και τις απαντήσεις..... Και για να μην δημιουργηθούν παρερμηνίες και μπερδέματα από άλλους αναγνώστες, εννοώ το πολύμετρο του Lidl.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Του εβαλες 1/4 collet; Αλλιως λογικα, δεν χωρανε να μπουν. Καποια στιγμη εδω μεσα ειχα ποσταρει στα 15 το collet απο amazon.
Απο το παξιμαδι χωρανε αλλα δε χωρανε απο τον κωνο συσφιξης τελικα. Στις οδηγιες παντως αναφερει ξεκαθαρα οτι παιρνει 6mm και 1/4" κοπτικα. Θα παρω αυριο τηλ στη μακιτα να δω τι γινεται σ'αυτη την περιπτωση

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απο το παξιμαδι χωρανε αλλα δε χωρανε απο τον κωνο συσφιξης τελικα. Στις οδηγιες παντως αναφερει ξεκαθαρα οτι παιρνει 6mm και 1/4" κοπτικα. Θα παρω αυριο τηλ στη μακιτα να δω τι γινεται σ'αυτη την περιπτωση

Θελεις αλλο collet. Το trimmer παιρνει και τις δυο διαστασεις αλλα με αλλο κωνο καθε φορα, αναλογα την περιοχη πωλησης. Αμερικη , Ην. Βασιλειο 1/4, Ευρωπη λατινικη Αμερικη 6mm. Δεν ειναι η ιδια διασταση.

Αν παρεις τηλεφωνο επιβεβαιωσε τον κωδικο οτι ειναι αυτο το collet και αγορασε το.

https://www.amazon.de/gp/product/B00080A7SW/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1

Καλοδούλευτα σέ όλους συνάδελφοι.

Κnipex-o-κατάσταση συνέχειας.

KNIPEX 166006SB

Απογυμνωτής ομοαξονικών καλωδίων,στρογγυλών καλωδίων δικτύου,κόφτης,καί απογύμνωση πλακέ καλωδίου τηλεφώνου και δικτύου.
Σέ δοκιμές απογυμνώνει και στρογγυλό καλώδιο ρεύματος NYL εύκαμπτο μέχρι 3 Χ 1 mm
Μιχάλη αυξάνεστε καί πληθύνεστε !!

ap110.jpg

ap210.jpg

ap410.jpg

ap510.jpg

ap610.jpg

ap710.jpg

Ωραια και καλοριζικα!
Τωρα θα εισαι και επισημα ο mr Knipex!

Ωραια και ενδιαφεροντα καλουδια σημερα! Καλοριζικα συναδελφοι!

Πηρα και εγω ολα τα μαγνητοειδη του lidl καθως και το κολλητηρι. Ολα πολυ καλα και χρησιμοτατα.

Δημητρη βλεπω οτι στην πανω σειρα λειπουν τα σκαρπελα, διπλα στις λιμες και στις ρασπες!

Ωραια και καλοριζικα!
Τωρα θα εισαι και επισημα ο mr Knipex!

Eυχαριστώ Νεκτάριε :ernaehrung004:

Ωραια και ενδιαφεροντα καλουδια σημερα! Καλοριζικα συναδελφοι!

Πηρα και εγω ολα τα μαγνητοειδη του lidl καθως και το κολλητηρι. Ολα πολυ καλα και χρησιμοτατα.

Δημητρη βλεπω οτι στην πανω σειρα λειπουν τα σκαρπελα, διπλα στις λιμες και στις ρασπες!

Ευχαριστώ,επίσης καλοδούλευτα.
Στό μυαλό μου είσαι Μιχάλη,γιαυτό άφησα τόν χώρο δεξιά από τίς λίμες,γιά τά σκαρπέλα. :a0210:

Last edited: