Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σημερινή αγορά
5 σκαρπέλα Stanley dynagrip,εντύπωση μού έκανε τό made in England,πού έγραφαν επάνω.
Kαί τό μικρό παγκοπριονάκι τής Proxxon KS230

Νά ευχαριστήσω τόν Μιχάλη (χιώτη) καί τόν Αντώνη (Sharkovios) γιά τίς πληροφορίες πού μού έδωσαν γιά τό Proxxon KS230 .
Το δοκίμασα σέ κόντρα πλακέ 6-8 mm οκουμέ μουρίκη,καί 9 mm τήν καλή σημύδα μέ τίς πολλές στρώσεις καί τά πήγε περίφημα.

av110.jpg

av310.jpg

av410.jpg

av210.jpg

Γιατί δεν έχεις ακόμη συρόμενο φαλτσοπριονο είπαμε????????

Μέ τά λεφτά πού έχω δώσει στά τζάτζαλα καί μάτζαλα πού λέγαμε Κυριάκο,θά είχα όχι ένα όχι δύο,αλλά 5 Μetabo :flipout:
Ας όψεται ο μικρός χώρος πού μόνο γιά proxxon είναι καλός.

Τρία βαλιτσακια για τα ψαρικά. Πολύ ωραία και στην λογική των lboxx. Η τσιμπιδουλα που πήρα, δεν έχει ίχνος ποιότητας και ανταγωνίζεται αυτή του Λίντλ! Ευτυχώς δεν πέταξα πολλά χρήματα.
a4c6653e5382c0bb727b30e19507cc69.jpg

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλά αυτή δεν είναι εργαλειοθήκη, κινούμενος ουρανοξύστης είναι χα χα χα χα
Φαντάζομαι θα χωράει τα πάντα μέσα εκεί. καλορίζικη toasted και πάντα γεμάτη εύχομαι ! -bye-

Βαρβατη αυτη η εργαλειοθηκη stanley Νικο!

Δημητρη, i like your new proxxon :)))
Σειρα τωρα η μικρη σεγα παγκου, κανουν αριστο διδυμο! Υπαρχει και η σεγα της dremel αλλα ειναι θορυβωδης.

Ωωωω,πήρες το θηρίο;;Καλορίζικο,την έχω βάλει το μάτι αυτή την εργαλειοθήκη!!Στο 90ρι κοντά;Τι ψαρέματα κάνεις,casting;
Δημήτρη καλορίζικα!!
Λίγο παραπάνω από 90. Είναι ακριβή αυτή με τις θήκες. Πήρα αυτές με τα πλαστικά κουμπωματα για ανθεκτικότητα στο νερό. Πολύ ωραίες.
Ψαρεμα Νίκο ο,τι τύχει αν και τελευταία το έχω ρίξει στο inchiku. Φυσικά παραγαδια και ότι άλλο επιτρέπει ο καιρος. Η θελα όμως μαζεμένα τα σύνεργα, και να παίρνω στη βαρκα μόνο τον "όροφο" που χρειαζομαι.
Η πένσα Κυριάκο άνετα τσαλακώνεται με το χερι αν σφιξεις δυνατά κάτι. Ψευτιά.

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δημήτρη ...στον τοίχο ...στον τοίχο να τα βλέπω !!!
Μην κάνεις διάλογο με τον Χιώτη ... θα σε καταστρέψει .... :flipout::flipout:

Αυτή την δουλειά κάνεις Νικόλα ..... γι αυτό γεμίσαμε τσούχτρες .... σηκώσατε όλα τα ψάρια !!! και δεν φάγαμε και τίποτα ακόμα.:flipout:-bye-

Όχι βρε. Πλάκα κανω

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Άσε που για εμένα δεν αξίζει να πάρεις την μικρή. Δώσε κάτι παραπάνω και πάρε την μεγάλη. Είναι έτη φωτός μπροστά

Δημήτρη ...στον τοίχο ...στον τοίχο να τα βλέπω !!!
Μην κάνεις διάλογο με τον Χιώτη ... θα σε καταστρέψει .... :flipout::flipout:

Nίκο μού θυμίζει τό "κάτσε κάτω από τήν μπάρα - κάτω από τήν μπάρα" :flipout:
Προσεχώς θά στηριχθούν στόν τοίχο σήμερα δέν πρόλαβα.

Άσε που για εμένα δεν αξίζει να πάρεις την μικρή. Δώσε κάτι παραπάνω και πάρε την μεγάλη. Είναι έτη φωτός μπροστά

Αντώνη τό ξέρω καί έχεις δίκιο,αλλά θέλω κάτι ματζίβελο,ελαφρύ νά τό πηγαινοφέρνω,εξ'ού και σκέφτομαι γιά τήν μικρή.