Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μετά από 45+ μέρες έρχεται μήνυμα από το eshop ότι η παραγγελία μου βρίσκεται στο κατάστημα προς παραλαβή

IMG_20170704_160725_HDR.jpg

χαχαχαχα, αφού όταν το παράγγειλα έγραφε παράδοση σε 4-5 μέρες, :flipout: :flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

χαχαχαχα, αφού όταν το παράγγειλα έγραφε παράδοση σε 4-5 μέρες, :flipout: :flipout: :flipout:
καλοδούλευτο!

μάλλον η - ανάμεσα στο 4 και στο 5 μπήκε από λάθος......χε χε χε

Τι 4-5 τι 45, για μια παύλα θα το κάνουμε θέμα; Χαχαχαχαχα

Είναι πολύ ωραίο και άνετο τριβείο, αν το συνδυάσεις και με σκούπα έχει τέλεια απαγωγή της σκόνης, δε φεύγει σχεδόν τίποτα στο χώρο. Καλοδούλευτο, να το χαρείς.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σημερινή παραλαβή
Επιτραπέζια σέγα Proxxon DS230 μέ 2 σέτ πριονολάμες (χονδρή-μεσαία),καί έτσι νά υπάρχει ένα δισκάκι super-cut γιά τό παγκοπριονάκι Proxxon KS230.
Oι φαλτσοκοπές στήν επιτραπέζια σέγα πολύ καλές,ο οδηγός παραλλήλων αλλα ντάλλων δέν κατάφερα νά κόψω ίσια μέ τίποτα.
Μιχάλη τά φώτα σου άν κάνω κάτι λάθος,άν καί δέν μέ νοιάζει,λόγο τού Proxxon KS230 πού αγόρασα τίς προάλλες,απλά από θέμα περιέργειας κάνω εγώ κάποια "πατάτα" η απλά τόν έχουν έτσι γιά να υπάρχει ο παράλληλος οδηγός.
Εφτιαξα καί δυό mini σπρωχτήρια από πηχάκι 1 χ 1 cm μέ τήν επιτραπέζια σέγα,γιά πολύ μικρά τεμάχια ξύλου στό παγκοπριονάκι KS230.
Σέ γενικές γραμμές (άσχετος γάρ από επιτραπέζιες σέγες,πρώτη φορά κόβω) ενδιαφέρων εργαλείο.
Μόνο πού από τήν ταχύτητα 4-6 max λόγο ελαφριάς κατασκευής,παίρνει ελαφρός δρόμο καί τρέχει,χρειάζεται βίδωμα σέ ξύλο και σφιγκτήρες.

z110.jpg

z210.jpg

Καλοριζικη Δημητρη :))))
H σεγα πρεπει να στερεωθει οπωςδηποτε γιατι αλλιως θα εχει κραδασμους. Ειναι πολυ ελαφρια.
Τον παραλληλο οδηγο τον εχει επειδη ειναι σεγα μοντελισμου και πολλες φορες χρειαζεται να κοπουν λεπτα κομματια λιγων χιλιοστων.
Για παχια κομματια δυσκολα παιρνεις ευθειες κοπες, εκ των πραγματων η λαμα λοξευει. Οσο πιο στενη η λαμα τοσο μεγαλυτερο το προβλημα -για ολες τις σεγες.

Eυχαριστώ συνάδελφοι
Μιχάλη δέν τό γνώριζα αυτό γιά τίς ευθείες ότι σέ πολύ λεπτά ξύλα πάει ευθεία,αλλά στέκει απόλυτα τώρα πού τό σκέφτομαι.

Σφιγκτηρες 60 και 80 εκατοστων. Τους πηρα απο την αγγελια που αναρτηθηκε και εδω. Ειναι καινουριοι και ειναι απο εκκαθαριση στοκ. Μαρκα δεν γραφουν. 28 συνολικα
8c9ec4418dc5752183e8e92434fdcf3d.jpg

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Eυχαριστώ συνάδελφοι
Μιχάλη δέν τό γνώριζα αυτό γιά τίς ευθείες ότι σέ πολύ λεπτά ξύλα πάει ευθεία,αλλά στέκει απόλυτα τώρα πού τό σκέφτομαι.

Eπισης στην εξοδο για τη σκουπα, ταιριαζει μια χαρα το ρουξουνι της 10βολτης σκουπας Μακιτα, χωρις ανταπτορες.
Και στο παγκοπριονακι δεν θα εχεις θεμα καθως ο σωληνας ειναι ~μισο μετρο και δεν θα εμποδιζει στις περισσοτερες κοπες.
Γενικως το σκουπακι της μακιτα ειναι σαφως πιο βολικο και πιο ευχρηστο απο της Bosch. Και ισως μια ιδεα πιο δυνατο.

Σφιγκτηρες 60 και 80 εκατοστων. Τους πηρα απο την αγγελια που αναρτηθηκε και εδω. Ειναι καινουριοι και ειναι απο εκκαθαριση στοκ. Μαρκα δεν γραφουν. 28 συνολικα

Καλοδουλευτοι, πως σου φαινονται?

Ευχαριστω! Επειδη ειναι οι πρωτοι μου και πρωτη φορα βλεπω και πιανω στα χερια μου τοσο μεγαλους δεν ξερω αν μπορω να κρινω καλα. Σαν κατασκευη παντως και το βαρος τους το εχουν και μια στιβαροτητα φαινεται να την εχουν.. θα δειξει!! Για 6 και 8 ευρω παντως ειναι πολυ value for money

Καλοδούλευτα τα εργαλεία σας. Σήμερα έκανα και εγώ μερικά κοκοψινια.

Attachments

• 20170707_121827.jpg
    20170707_121827.jpg
    77.6 KB · Views: 334
  • 20170707_122511.jpg
    20170707_122511.jpg
    65.6 KB · Views: 333
Μεγειά παιδιά να χαίρεστε τις καινούργιες σας παραλαβές !!

Καλά ο γείτονάς μου έχει γίνει ''The byer of the month'', και αν συνεχίσει έτσι θα γίνει και του εξαμήνου !