Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ συνάδελφοι.

Επίσης καλοδούλευτα τα νέα αποκτήματα τών συναδέλφων.

Σημερινή αγορά τό ένα φέρνει τό άλλο,σκουπάκι Makita 10,8 volt solo
Η αλήθεια είναι ότι τά σνομπάριζα τά σκουπάκια καί ούτε πού θά έπαιρνα,αλλά στά νέα proxxon επιτραπέζια εργαλεία,κάθεται τό πριονίδι μέσα καί όσο να βάζω πινέλο δέν βγαίνει καλά,πεπιεσμένο αέρα δέν θέλω νά βάλω γιά να μήν πάνε τά πριονίδια πρός τό μοτέρ,καί έτσι πήρα το σκουπάκι επειδη είχα μπαταρίες 10,8 volt Μakita,μιάς πού τό αγόρασα έκανα καί ένα καθάρισμα στό εργαστήριο σέ σημεία πού δέν έμπαινε σκούπα,τό τερπνόν μετά τού ωφελίμου πού λένε,αλλά είδα ότι τελικά χρειάζεται στό εργαστήριο,αλλά καί στό σπίτι πού καμμιά φορά λερώνεται τό χαλί τόν χειμώνα τοπικά και αντί νά βγάλουμε τήν ηλεκτρική σκούπα,γίνεται μέ αυτό επίσης στό αυτοκίνητο κ.τ.λ,η σύζυγος τό μόνο πού είδε μέ καλό μάτι :smash:

Να ευχαριστήσω γιά μιά ακόμα φορά τόν Μιχάλη (Χιώτης),πού τόν "ζάλισα" :worshippy: νά τεστάρει άν χωράει καλά τό σκουπάκι Makita η Bosch στά επιτραπέζια Proxxon (εχω καί μπαταρίες Bosch),το Makita έχει μεγαλύτερες προεκτάσεις καί είναι πιό ολοκληρωμένο κατά τήν γνώμη μου.

n110.jpg

n310.jpg

n410.jpg

Last edited:
Δημητρη καλοδουλευτο, θα δεις που θα γινει ενα τα εργαλεια που θα το χρησιμοποιεις πολυ συχνα.
Πολυ καλο το Μακιτα και κανει αποτελεσματικη δουλεια ακομα και με την μεγαλη προεκταση. Καλυψε μεσα το φιλτρο με μια πολυ λεπτη καλτσα/τουλι για να μη σε ταλαιπωρει στο καθαρισμα.

Μεταχειρισμένα ξεμεταχειρισμένα είναι κουκλιά, καλοδούλευτα !!

Γείτονα, ΞΑΝΑ καλορίζικα, νομίζω έχεις σπάσει πια το φράγμα των παραλαβών χα χα χα χα

Ευχαριστώ όλους συνάδελφοι,επίσης καλορίζικα καί καλοδούλευτα τά κατσαβίδια τού Αντώνη.

Γείτονα, ΞΑΝΑ καλορίζικα, νομίζω έχεις σπάσει πια το φράγμα των παραλαβών χα χα χα χα

Γιώργο θά κάνω κράτει γιατί τό παραέκανα. :ernaehrung004:

Πολύ χρησιμη αγορά το σκουπάκι, όντως τα μικρά προξξονάκια στουμπώνουν στο πριονίδι και θέλουν μια "ρουφηξιά" κάθε τόσο. Το πρόβλημα είναι ότι έχουν τέτοια διάμετρο στο στόμιο που οι στανταρ σκουπες δεν μπαίνουν, όσες έχω δοκιμάσει τουλάχιστον, θέλουν κάποιον αντάπτορα. Ευτυχώς με την κορδέλα δεν υπάρχει αυτό το θέμα, το ρουξούνι της nilfisk μπαίνει ακριβώς. Τώρα γιατί έχουν άλλες διαστάσεις σε κάποια εργαλεία τους δεν το καταλαβαίνω.:ADFADF1:

Αντώνη, καλοδούλευτα τα facom, είναι η αγαπημένη μου εταιρεία σε κατσαβιδοειδή και στα περισσότερα χειρός γενικά. Πολύ καλή εργονομία, αντοχή και διαστασιολόγηση. Θα τα χαρείς πολύ, είμαι σίγουρος.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πολύ χρησιμη αγορά το σκουπάκι, όντως τα μικρά προξξονάκια στουμπώνουν στο πριονίδι και θέλουν μια "ρουφηξιά" κάθε τόσο. Το πρόβλημα είναι ότι έχουν τέτοια διάμετρο στο στόμιο που οι στανταρ σκουπες δεν μπαίνουν, όσες έχω δοκιμάσει τουλάχιστον, θέλουν κάποιον αντάπτορα. Ευτυχώς με την κορδέλα δεν υπάρχει αυτό το θέμα, το ρουξούνι της nilfisk μπαίνει ακριβώς. Τώρα γιατί έχουν άλλες διαστάσεις σε κάποια εργαλεία τους δεν το καταλαβαίνω.:ADFADF1:

Αντώνη, καλοδούλευτα τα facom, είναι η αγαπημένη μου εταιρεία σε κατσαβιδοειδή και στα περισσότερα χειρός γενικά. Πολύ καλή εργονομία, αντοχή και διαστασιολόγηση. Θα τα χαρείς πολύ, είμαι σίγουρος.
Περι σκουπας στομιο. Οσο ειχαμε κατι rowenta κατι philips σκουπες , κανενα στομιο δεν ταιριαζε σε κανενα εργαλειο μου. Μολις πηραμε "γερμανικες" ολα ταιριαζουν γαντι. Γερμανικες εννοω siemens και την parkside. Μπαινουν ανετα σε εργαλεια parkside και bosch , ακομη και στην dremel moto saw.

& μια ευχάριστη μεσημεριανή έκπληξη με περίμενε από τον φίλο μου τον Καρχαριάκια (Antonis Sharkovios).

Αντώνη είναι φανταστικές.
Σε ευχαριστώ & εγώ & η εγγονή (η little Noula).

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

& μια ευχάριστη μεσημεριανή έκπληξη με περίμενε από τον φίλο μου τον Καρχαριάκια (Antonis Sharkovios).

Αντώνη είναι φανταστικές.
Σε ευχαριστώ & εγώ & η εγγονή (η little Noula).

Δεν κάνει τίποτα.