Γείτονα, ΞΑΝΑ καλορίζικα, νομίζω έχεις σπάσει πια το φράγμα των παραλαβών χα χα χα χα
Περι σκουπας στομιο. Οσο ειχαμε κατι rowenta κατι philips σκουπες , κανενα στομιο δεν ταιριαζε σε κανενα εργαλειο μου. Μολις πηραμε "γερμανικες" ολα ταιριαζουν γαντι. Γερμανικες εννοω siemens και την parkside. Μπαινουν ανετα σε εργαλεια parkside και bosch , ακομη και στην dremel moto saw.Πολύ χρησιμη αγορά το σκουπάκι, όντως τα μικρά προξξονάκια στουμπώνουν στο πριονίδι και θέλουν μια "ρουφηξιά" κάθε τόσο. Το πρόβλημα είναι ότι έχουν τέτοια διάμετρο στο στόμιο που οι στανταρ σκουπες δεν μπαίνουν, όσες έχω δοκιμάσει τουλάχιστον, θέλουν κάποιον αντάπτορα. Ευτυχώς με την κορδέλα δεν υπάρχει αυτό το θέμα, το ρουξούνι της nilfisk μπαίνει ακριβώς. Τώρα γιατί έχουν άλλες διαστάσεις σε κάποια εργαλεία τους δεν το καταλαβαίνω.:ADFADF1:
Αντώνη, καλοδούλευτα τα facom, είναι η αγαπημένη μου εταιρεία σε κατσαβιδοειδή και στα περισσότερα χειρός γενικά. Πολύ καλή εργονομία, αντοχή και διαστασιολόγηση. Θα τα χαρείς πολύ, είμαι σίγουρος.
& μια ευχάριστη μεσημεριανή έκπληξη με περίμενε από τον φίλο μου τον Καρχαριάκια (Antonis Sharkovios).
Αντώνη είναι φανταστικές.
Σε ευχαριστώ & εγώ & η εγγονή (η little Noula).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.