Tι παραλάβαμε σήμερα..

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Καλοριζικα Αντωνη!
Οι κορδελες εχουν κατι ιδιαιτερο περα απο την καλη τιμη? Αυτο το flexback που γραφουν τι ειναι?

Είδες πως είναι η ασημένια; έχει κατι δοντάρες, ΝΑ.
έχει περισότερη ευλυγισία λόγω του ότι είναι 0,36.

Πάντως έκανα δοκιμή αυτή με το μεγάλο δόντι και έμεινα κόκκαλο. Καμία σχέση με του τροχείου.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

https://www.aliexpress.com/item/Who...32713495348.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.TpTAQW

Aπό 23 Οκτωβρίου ήρθαν σήμερα. No bad ! :operator:
Γιατί από έξω; Νομίζω ότι έχει και η ντόπια αγορά ανταγωνιστικές τιμές. Ή είναι θέμα ποιότητας;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Γιατί από έξω; Νομίζω ότι έχει και η ντόπια αγορά ανταγωνιστικές τιμές. Ή είναι θέμα ποιότητας;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Διαστάσεων.

Aπό 23 Οκτωβρίου ήρθαν σήμερα. No bad ! :operator:

με όσα συμβαίνουν στα τελωνεία τον τελευταίο καιρό από China να κάνεις το σταυρό σου που δεν ήρθαν το 2018

Πολύ γουστόζικα, μεγειά. Για να πάρεις 4 κάποιοι τυχεροί θα έχουν παραλαβή-δώρο υποθέτω, εκτός και θες δωμάτιο και ρολόϊ :operator:

με όσα συμβαίνουν στα τελωνεία τον τελευταίο καιρό από China να κάνεις το σταυρό σου που δεν ήρθαν το 2018

Πολύ γουστόζικα, μεγειά. Για να πάρεις 4 κάποιοι τυχεροί θα έχουν παραλαβή-δώρο υποθέτω, εκτός και θες δωμάτιο και ρολόϊ :operator:

:a0210:

Καλές κατασκευές Κώστα.

Παραλαβή σημερινή.

18V σκουπάκι Ryobi CHV182M

IMG_20171201_144551.jpg

IMG_20171201_144709.jpg

σετάκι εξαρτημάτων της Dremel

IMG_20171201_144555.jpg

και ένα digital protractor
IMG_20171201_161748.jpg

Last edited:
Καλορίζικα καί καλοδούλευτα σέ όλους.
Παναγιώτη μού άρεσε πού όταν πήρες τό πρώτο ζευγαράκι Ryobi (δραπανοκατσάβιδο-παλμικό) σού είπε ο Μιχάλης τώρα πού έχεις μπαταρίες μπορείς να πάρεις σταδιακά καί άλλα εργαλεία Ryoby solo,καί τού λές μπά δέν τό βλέπω νά πάρω άλλα Ryobi,καλώς ήλθες στό club,έχει μέλλον ..... :grinning-smiley-043-bye-

Ευχαριστώ Δημήτρη, επιμένω στη θέση μου, απλά το σκουπάκι το πήρα επειδή χάλασε το του Lidl και είχα περισσευούμενη μπαταρία.
Δεν νομίζω το σκουπάκι να συγκαταλέγεται στα εργαλεία

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ Δημήτρη, επιμένω στη θέση μου, απλά το σκουπάκι το πήρα επειδή χάλασε το του Lidl και είχα περισσευούμενη μπαταρία.
Δεν νομίζω το σκουπάκι να συγκαταλέγεται στα εργαλεία

Οτι είναι solo καί έχει μέσα μοτέρ είναι εργαλείο χάχάχά,ποτέ μήν λές ποτέ,τώρα πού έχεις καί 3 μπαταρίες,κρίμα είναι νά κάθονται άπραγες :grinning-smiley-043

Ωραίες παραλαβές Παναγιώτη. ειδικά το σκουπάκι πολύ μου αρέσει, φαίνεται δυνατό και ποιοτικό.

Αλήθεια το δοκίμασες καθόλου ; πιστεύω ότι θα έχει καλή απορροφητική δύναμη.