Tι παραλάβαμε σήμερα..

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

ΧΑ ΧΑ Δημητρη ειναι ετικετογραφος dymo .

Γιωργη το σπιραλ το πηρα για τις υδροροες στην ταρατσα ,εκει εκανε δουλεια σε μια που μου ειχε βουλωση.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλο δειχνει.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Αυτο το σπιραλ για ξεβουλωμα οποτε το βλεπω γελαω... Μου θυμιζει εναν εποπ δεκανεα στο στρατο που οποτε βουλωναν οι τουαλετες κυκλοφορουσε με ενα τετοιο και σιχτιριζε την τυχη του... Το τι χαρτι, σκουπιδι και σωβρακο ειχε βγαλει απο εκει μεσα αυτος ο τυπακος... Πολυ γελιο.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βασίλη mas attack! Καλορίζικα και καλοδούλευτα!
@ikulias Καλοδούλευτο και το κυκλονικό, περιμένουμε εντυπώσεις όταν το δουλέψεις.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ Παναγιώτη, καλορίζικο το φανταστικό σκουπάκι και στους υπόλοιπους καλορίζικα τα εργαλεία .Να βρω τι κάδο θα βάλω στο κυκλωνικό.

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα Βασίλη καί Ηλία.
Βασίλη τα ρούτερ bit είναι 8 mm η 6 mm ? Γιατί άν δέν κάνω λάθος τό τριμεράκι τής Makita παίρνει 6 mm bit.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ Παναγιώτη, καλορίζικο το φανταστικό σκουπάκι και στους υπόλοιπους καλορίζικα τα εργαλεία .Να βρω τι κάδο θα βάλω στο κυκλωνικό.

Να βρείς πλαστικό βαρέλι με καπάκι και να το βιδώσεις επάνω στο καπάκι.

IMG_20150329_152101_resize.jpg

Meaco 12L Platinum αφυγραντήρας

meaco_12l_dehumidifier_front.jpg

O cobolt είναι αστέρι (το έχω κι εγώ, ακόμα και κλωστή κόβει λες και είναι ψαλίδι)
Για το άλλο δεν ξέρω αλλά τι, Knipex είναι..
Πάντως κάποιο πενσοειδή της εν λόγω μάρκας πρέπει να είναι ψιλο- μούφα αλλά δεν γνωρίζω ποιο, (ο Χιώτης ξέρει)

Καλορίζικα να είναι.