Tι παραλάβαμε σήμερα..

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Καλοδούλευτα...

O cobolt είναι αστέρι (το έχω κι εγώ, ακόμα και κλωστή κόβει λες και είναι ψαλίδι)
Για το άλλο δεν ξέρω αλλά τι, Knipex είναι..
Πάντως κάποιο πενσοειδή της εν λόγω μάρκας πρέπει να είναι ψιλο- μούφα αλλά δεν γνωρίζω ποιο, (ο Χιώτης ξέρει)

Καλορίζικα να είναι.

όπως λέμε..
https://www.youtube.com/watch?v=WennUbGHOSU

Tι ωραια πραματα! Ryobi, bosch, makita, knipex και χρησιμα αναλωσιμα!!
Καλοριζικα παιδια, εντυπωσεις να γραψετε!

Για τα knipex εχω αναφερει 1-2 εργαλεια απο τη τεραστια γκαμα που εχει, τα οποια ειναι μεν ποιοτικα αλλα δεν ειναι εργονομικα, οπως το ψαλιδι σε σχεση με αλλα που εχω, ειτε που εχω δοκιμασει. Δεν θυμαμαι ποιο αλλο εργαλειο δεν μου πολυαρεσε.

Ταπεινή πλην όμως ποιοτική παραλαβή .

Πιστόλι θερμόκολλας STEINEL 3002 - 200W από ''ΚΑΥΚΑΣ'' στο Ίλιον 20,50 ευρώ (τιμή με κωδικό πελάτου) αντί 22,56

Η συσκευασία περιείχε 3 στικ 11 mm + βιβλιαράκι με οδηγίες χρήσης ΚΑΙ στα Ελληνικά και ένα μικρότερο με άλλα προϊόντα της ίδιας εταιρίας.

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται στιβαρό και ποιοτικό. Το καλώδιο είναι αρκετά μακρύ και χοντρό (μάλλον λόγω των 200W)

Εντύπωση μου έκανε το μεταλλικό γαντζάκι σταθεροποίησης που δεν λυγίζει εύκολα όπως σε κάποια άλλα, και κρατάει σταθερό το πιστόλι όταν το τοποθετείς κάτω. ακόμα και το μικρό ευλύγιστο καλωδιάκι που δένεις το καλώδιο ρεύματος όταν θες να το μαζέψεις, ήταν χοντρό και δεν θα κοπεί μετά από 4-5 φορές σφίξιμο ξε-σφίξιμο.
Λεπτομέρειες θα μου πείτε, ναι αλλά η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά.

Υπ όψιν ότι μπορεί να είναι Γερμανικό αλλά είναι κατασκευασμένο στη Ρουμανία, Ο χρόνος θα δείξει αν αξίζει τα χρήματά του.

p3snoEz.jpg

Πιστόλι θερμόκολλας STEINEL 3002 - 200W από ''ΚΑΥΚΑΣ'' στο Ίλιον 20,50 ευρώ (τιμή με κωδικό πελάτου) αντί 22,56

Η συσκευασία περιείχε 3 στικ 11 mm + βιβλιαράκι με οδηγίες χρήσης ΚΑΙ στα Ελληνικά και ένα μικρότερο με άλλα προϊόντα της ίδιας εταιρίας.

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται στιβαρό και ποιοτικό. Το καλώδιο είναι αρκετά μακρύ και χοντρό (μάλλον λόγω των 200W)

Εντύπωση μου έκανε το μεταλλικό γαντζάκι σταθεροποίησης που δεν λυγίζει εύκολα όπως σε κάποια άλλα, και κρατάει σταθερό το πιστόλι όταν το τοποθετείς κάτω. ακόμα και το μικρό ευλύγιστο καλωδιάκι που δένεις το καλώδιο ρεύματος όταν θες να το μαζέψεις, ήταν χοντρό και δεν θα κοπεί μετά από 4-5 φορές σφίξιμο ξε-σφίξιμο.

Υπ όψιν ότι μπορεί να είναι Γερμανικό αλλά είναι κατασκευασμένο στη Ρουμανία, Ο χρόνος θα δείξει αν αξίζει τα χρήματά του.

Μου θύμισες το θερμοπίστολο Steinel Fix2000 που αγόρασα το 1983 (!!!) από την Αθηνάς για 1500 δρχ (έχω την απόδειξη στο κουτί) μαζί με μια σακούλα φυσίγγια.

Είναι σχεδόν όμοιο με το δικό σου, μετά από 34 χρόνια, με μικρές διαφορές (πχ σκανδάλη), αλλά με το ίδιο στήριγμα (που πρέπει να το βγάζεις εάν θέλεις να το αποθηκεύσεις πάλι στη συσκευασία του) και το χοντρό καλώδιο.

Το χρησιμοποίησα προ ημερών, για να κολλήσω στη θήκη της την πλακέτα του πλυντηρίου ρούχων που επισκεύασε γνωστός μου ηλεκτρονικός, με άριστη απόδοση.

Μου θύμισες το θερμοπίστολο Steinel Fix2000 που αγόρασα το 1983 (!!!) από την Αθηνάς για 1500 δρχ (έχω την απόδειξη στο κουτί) μαζί με μια σακούλα φυσίγγια.

Είναι σχεδόν όμοιο με το δικό σου, μετά από 34 χρόνια, με μικρές διαφορές (πχ σκανδάλη), αλλά με το ίδιο στήριγμα (που πρέπει να το βγάζεις εάν θέλεις να το αποθηκεύσεις πάλι στη συσκευασία του) και το χοντρό καλώδιο.

Το χρησιμοποίησα προ ημερών, για να κολλήσω στη θήκη της την πλακέτα του πλυντηρίου ρούχων που επισκεύασε γνωστός μου ηλεκτρονικός, με άριστη απόδοση.

μακάρι να βγει τόσο καλό κι αυτό που πήρα. Αυτό αναφέρουν πάντως και κάποιοι από το φόρουμ που το χρησιμοποιούν καιρό.

Καλές θερμοκολλήσεις αλλά όχι εν θερμώ!

Ευχαριστώ ! καλές να είναι, είτε εν θερμώ είτε εν ψυχρώ -bye-

Είναι πολύ καλό θα το ευχαριστηθείς. Ταιριάζει και η μακριά μύτη από το bosch αν σε ενδιαφέρει για δύσκολα σημεία. (την έχει το kentrovidas.gr)

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είναι πολύ καλό θα το ευχαριστηθείς. Ταιριάζει και η μακριά μύτη από το bosch αν σε ενδιαφέρει για δύσκολα σημεία. (την έχει το kentrovidas.gr)

Με ενδιαφέρει και θα το έχω υπ όψιν μου, ευχαριστώ.

Kαλοριζικο το πιστολι κολλας!
Καιρος ηταν να σου ευχηθουμε ενα 'καλοριζικo' βρε Γιωργο!! :)))

Να είσαι καλά Μάϊκ.

Καιρός ήταν ναι, δεν βαριέσαι όμως, ευχαριστιέμαι κι όταν παραλαμβάνουν άλλοι !!

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικο,καλοδούλευτο μέ καλές καί γερές κολλήσεις Γιώργο.:a0210:
Aπο ότι βλέπω έχει τά ίδια χαρακτηριστικά τού πράσινου Bosch PKP 18 E,αλλά μέ τά μισά χρήματα τό Steinel,οι δέ κριτικές στό Αmazon είναι εξαιρετικές,άν καί έχω πιστόλι θερμόκολλας,μέ βλέπω κάποια στιγμή νά τό τιμήσω σάν αναπληρωματικό,γιατί έχει τό καλύτερο value for money πού λένε καί στό χωριό μου.
Τα 200 watt ισχύ δέν τά έχει συνεχόμενα παρά στήν αρχή γιά νά πιάσει τήν θερμοκρασία τών 206 C ,κατά τήν χρήση έχει ισχύ 42 watt,καί όταν είναι stand-by η ισχύς είναι 16 watt.

Δεν έχει τα ίδια χαρακτηριστικά είναι ολόιδιο η bosch απλά βάζει την φίρμα της πάνω

Σήμερα είχα 2 αφίξεις
1) το πιστόλι θερμού αέρα της einhell από το e-shop με 18 και
2) το 12ν μπουλονοκλειδο parkside με 50
Το μπουλονοκλειδο δεν έχει έρθει ακόμα εδω, μου το έστειλε φίλος από Γερμανία, δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, φυσικά θα γράψω εντυπώσεις μετά από δοκιμή, αλλά από 3-4 γκαζιες στη σκανδάλη, δείχνει "άγριο" όπως το περίμενα.παραδιδεται με φορτιστή 220 και μπαταρία 2αρα και μια δεύτερη μπαταρία με συνδεδεμένο 5μετρο καλώδιο για τον αναπτήρα του αυτοκινήτου.
Θέλω να στείλω φώτο αλλά δεν μπορώ. Η μάλλον δεν ξέρω πως...

Καλορίζικα.

Για να δείξεις φωτό στο φόρουμ πρέπει πρώτα να τις ανεβάσεις στα κατάλληλα sites διαμοιρασμού εικόνων (imgour - postimage κ. άλλα)
Δεν είναι δύσκολο, με μια απλή εγγραφή είσαι οκ.
Κατόπιν θα αντιγράψεις το link της φωτό σου και θα το κάνεις επικόλληση εκεί που θες να ποστάρεις κάτι.
Βάζοντας το βελάκι από το mouse πάνω στο τέταρτο εικονίδιο από δεξιά κάνεις κλικ και σου ανοίγει παράθυρο όπου επικολλάς την εικόνα σου.

2jCH8kR.png

Μπορείς βέβαια να κάνεις και απλή επικόλληση της εικόνας στο κείμενό σου χωρίς να χρειαστείς να ανοίξεις το εικονίδιο.

Για να είσαι βέβαιος ότι την ανέβασες σωστά στο φόρουμ, να πατάς το ''Preview Post'' να βλέπεις αν είναι όλα εντάξει και να διορθώνεις κάτι αν χρειάζεται και μετά το ''Submit Reply''