Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Πολύ ωραίο δείχνει Κώστα, για δοκίμασέ το και πές μας.
Στα γυαλοχαρτίσματα θα κάνει δουλειά, για το ξεχόνδρισμα λίγο χλωμό το κόβω. Αν κάνει δουλειά add to card με τη μία. :a0210:
Στο ξεχόνδρισμα για τα στυλό κάνει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ δουλειά καθώς & στο sanding. Για την κατασκευή των στυλό είναι ιδανικός απορροφητήρας πριονιδιών & σκόνης.
Σε μεγαλύτερα μεγέθη κατεργασίας ξύλων βοηθάει πάνω από 70 %. Μην ξεχνάμε ότι από πίσω έχω & ρουφάει το κτήνος της Κarcher.
https://youtu.be/jLXKm1-u6HE
-----> για μικρό κατεργασίες συστήνεται ανεπιφύλακτα.
Ποιό ακριβώς κτήνος της Κarcher έχεις;
Καιρό το σκεφτόμουν και τελικά ήρθε η ώρα:
View attachment 147195
(Μιχάλης και Δημήτρης έχουν ήδη μπει σε ignore list για ευνόητους λόγους)
Σημερινή παραλαβή από Praktiker (έχει 30% στα εργαλεία χειρός stanley). Ολα στη φωτογραφία σε συμφέρουσες τιμές (σύγκριση στο skroutz).
Βρε μπας και περασες και εσυ απο την υπογα????
Χεχεχεχεχεχε
Μεγειά στα νέα σας αποκτήματα.
Από την υπόγα εγώ κόλλησα μποσίτιδα, μου άρεσε πολύ το κολωνατο που έχει ο Μιχάλης, φοβερό εργαλείο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κακά τα ψέματα πολύ ωραία εργαλεία αλλά ας όψεται η κρίση.Έχεις γερά αντισώματα μάλλον.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.