Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εφτασαν καιμτα δικα μου Αι Βασιλιατικα δωρα, γιατι γενικοτερα απο δωρα δεν εχω σταματημο ( helppp meeee

Και η μινι καστανια που θα γινει viral.

Αυτά είναι! Εργαλεία απ´ το πάνω-πάνω ράφι. :worshippy:
Καλοδούλευτα Νεκ, να τα χαρούν και τα παιδιά σου.

Εφτασαν καιμτα δικα μου Αι Βασιλιατικα δωρα, γιατι γενικοτερα απο δωρα δεν εχω σταματημο
Και η μινι καστανια που θα γινει viral.

Υπάρχουν και μερικοί Άϊ Βασίληδες που εκπληρώνουν τις επιθυμίες κάποιων.

Πολύ όμορφη παραλαβή,(το χρώμα είναι υπέροχο). όσο για την κασετίνα τι να πω, να δούμε με τι καρδιά θα λερώσεις το περιεχόμενό της.

Σας ευχαριστώ όλους...με το καλό το νέο έτος,υγεία και πολλές κατασκευές!

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ήρθε και για μας ο Άγιος Βασίλης!
47bc23e8f819229293094e0efdcb76cd.jpg

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τον τροχό αυτόν τον έχω!
Του έχω πιει το αίμα!
Πάντως τα Dexter ηλεκτρικά εργαλεία νομίζω είναι μια χαρά λύση ανάγκης σε περίπτωση που δεν προλάβαμε κάτι από το LIDL.
Έχεις κάποιος εμπειρία με το service των Dexter; Υπάρχει;

To μονο κακο με τα καλα εργαλεια ειναι οτι δεν τα αναπληρωνεις ποτε και χανεις τη χαρα νεων παραλαβων :))

Kαλοριζικα Νεκταριε!!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Νεκτάριε κρεμασαμε!

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
κουδουνια?
:flipout:

To μονο κακο με τα καλα εργαλεια ειναι οτι δεν τα αναπληρωνεις ποτε και χανεις τη χαρα νεων παραλαβων :))

Kαλοριζικα Νεκταριε!!
Παντα θα υπαρχουν νεα εργαλεια για αγορα!
ΥΣ. Μα καθολου κραδασμους το fein!!!και τα γυαλοχαρτακια του ΑΑΑ, καμια σχεση με τα noname, κολλανε στο σχρατς και αντεχουν στη χρηση! Τι να λεμε τωρα...

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

ΥΣ. Μα καθολου κραδασμους το fein!!!και τα γυαλοχαρτακια του ΑΑΑ, καμια σχεση με τα noname, κολλανε στο σχρατς και αντεχουν στη χρηση! Τι να λεμε τωρα...

Α εγώ έκανα πλάκες σε φίλους, τους έδινα να δουλέψουν πρώτα με ένα Parkside του Lidl και ύστερα με το Fein.
Έναν δεν τον πρόλαβα, μετά το Fein πήρε του Lidl και το πέταξε στον κάδο.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοριζικα

Ρε συ, ειναι καλα αυτα τα fein σιγουρα; Γιατι δεν εχω δει να κυκλοφορουν και πολλα!!!:flipout::flipout::flipout: