Tι παραλάβαμε σήμερα..

Θα προσπαθήσω να κανω και unboxing-first use video. Τωρα αν δεν τα καταφερω, δεν ξερω παντως μια πρωτη γνωμη θα τη γραψω!

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Την ειχε εδω και καιρο στο lefeld τοσο. Τωρα βεβαια την εχει εκτος στοκ και στα 159 πλεον. Γενικα το lefeld ολη τη γκαμα scheppach την εχει αρκετα οικονομικα

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σημερινή παραλαβή (χέρι με χέρι) για να γλιτώσω τα μεταφορικά & να κεράσω τους καφέδες.

https://www.ebay.co.uk/p/RDG-75mm-4...d=291582521125&_trksid=p2047675.c100005.m1851

Καλοδουλευτο!

Πως και δε προτιμησες το πληρες σετ που σου ειχα στειλει για τον τορνο σου?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδουλευτο!

Πως και δε προτιμησες το πληρες σετ που σου ειχα στειλει για τον τορνο σου?

Λόγω τυχαίας γειτνίασης του φοιτητή με το μαγαζί.

Θα ακολουθήσει επιπλέον εξοπλισμός................... to be continued ..............

psilos85

psilos85 καλοδούλετο το εργαλείο, καλές κατασκευές. :ernaehrung004:

Κώστα πολύ ωραίο τσόκ... Και σημαντική ευκολία το ένα κλειδί.
Χρειάζεσαι αντάπτορα;

psilos85

psilos85 καλοδούλετο το εργαλείο, καλές κατασκευές. :ernaehrung004:

Κώστα πολύ ωραίο τσόκ... Και σημαντική ευκολία το ένα κλειδί.
Χρειάζεσαι αντάπτορα;

Όχι. Βιδώνει ακριβώς.

Με το Chapter Rings τι κάλο μας ετοιμάζεις ?

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Την ειχε εδω και καιρο στο lefeld τοσο. Τωρα βεβαια την εχει εκτος στοκ και στα 159 πλεον. Γενικα το lefeld ολη τη γκαμα scheppach την εχει αρκετα οικονομικα

Περιμενω με αγωνια εντυπωσεις . Απο τα χριστουγεννα με τρωει το χερι μου. Την εχω σε συντομευση στον browser Βεβαια τωρα που πηγε 26 + θα περιμενω το πασχα :p

Έσκισες... Αυτές είναι γυναίκες... :a0210:
Έφερες τα πάνω κάτω ρε μπαγάσα... :flipout:
Τώρα θα μας βάλεις τα γυαλιά και στον τόρνο.

Και που όλα τα φαβορί παίζανε με τους τόρνους τους εμφανίστηκε ένας αουτσάιντερ... ο G.Red.
Καλορίζικος και καλοδούλευτος Γιώργο.

Καλοδούλευτες οι παραλαβές σας Κυρ και Δημήτρη.

Πλάκα πλάκα έχει γεμίσει το φόρουμ με τορνους.
Τα στυλό την έκαναν την ζημιά μου φαίνεται.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ετοιμη η φωτο.
Μονο που για να την φτιαξω την ανεβασα σε δικο μου λογαριασμο σε σαιτ φιλοξενιας εικονων.

Καλοδουλευτος!!!

Την συζηγο και τα ματια σου λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλοδούλευτος ο τόρνος σου.

Για τα δικά σου ποστ στις παραλαβές θα πρέπει να δημιουργηθεί ξεχωριστό νήμα με θέμα: "Η υποδειγματικός σύζυγος του μάστορα".

Σάς ευχαριστώ για ακόμα μια φορά για τα υπέροχα λόγια σας και το αστείρευτο χιούμορ που σας έχετε όλοι !!!
Χαχαα την προσέχω την γυναίκα !!!!Σκεφτείτε πώς όχι μονο μου το έκανε δώρο αλλά δοκίμασε κιόλας να τορνίρει και της άρεσε !!!!
Ακριβώς όπως το λές είναι τα στυλό την έκαναν τη ζημιά !!! Και απ'όταν σας γνώρισα έχω φτιάξει ένα αξιόλογο πιστεύω ερασιτεχνικό εργαστήριο και σε λίγο καιρό ελπίζω να βρω ενα σπίτι για να διαμορφώσω από την αρχή το εργαστήριο όπως πρέπει .

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σάς ευχαριστώ .................... και σε λίγο καιρό ελπίζω να βρω ενα σπίτι για να διαμορφώσω από την αρχή το εργαστήριο όπως πρέπει .

Απλά πέστο & αυτό στην γυναίκα & θα σε έχει έτοιμο ! ! !

Διαμαντι κοριτσι διαλεξες, αλλα ισχυει και αντιστροφως!! :))

Kαλοριζικος ο τορνος Γιωργο!!!

Kαλορίζικος ο τόρνος Γιώργο,είναι αυτό πού λέμε ο έρωτας καί ο τόρνος δέν κρύβονται :flipout::a0210:

Ευχαριστώ Παναγιώτη

καλορίζικος ο τόρνος και από μένα . Για σκαρπέλα θα σου έλεγα να χρησιμοποιήσεις ένα απλό πολύ φαρδύ κατσαβίδι , ή ένα σκαρπέλο , ή ακόμη καλύτερα μια ράσπα . Προσωπικά πήρα μια ράσπα Nicholson από ένα μαγαζί , που μου είχε συστήσει ο Μπάμπης , και πραγματικά φαίνεται η ποιότητα πάνω της . Αν πας για σκαρπέλα , τα καλά θα σου κοστίσουν όσο ο Τόρνος (η και ακριβότερα ). Αν πάρεις τα φτηνά , θα σου κρατήσουν για δυο τρεις φορές και θα θέλουν συνέχεια επανακόνισμα,

μεγειές σε όλους παιδιά. τόρνοι, σκαρπέλα, Ledο-ταινίες κ.λ.π. συναφή

Ότι έγραψα πιο πάνω αλλά δεν με άφησε να βάλω περισσότερες απαντήσεις ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!

''wagelis'' σωστό απο μια άποψη αυτό που λές αλλά για να το κάνει κάποιος αυτό πρέπει να έχει μια μικρή έστω εμπειρία πάνω στον τόρνο , να δεί πώς ειναι τα κανονικά πώς συμπεριφέροντε στο ξύλο , ποιες είναι οι ανάγκες του και μετά να αρχίσει του πειραματισμους. Πρώτα πάρω 1-2 κανονικά και μετά θα αρχίσω πειραματισμούς .

Απλά πέστο & αυτό στην γυναίκα & θα σε έχει έτοιμο ! ! !

Χαχαχα κλαίω απο τα γέλια !!!!! Ισχύει όμως , σκέψου ότι ψάχνουμε άλλο διαμέρισμα να νοικιάσουμε και θέλουμε να έχει υποχρεωτικά 3 υπνοδωμάτια (παρόλο που είναι πιο ακριβό και δύσκολο να βρούμε ) έτσι ώστε το ένα να είναι αποκλειστικά εργαστήριο !!!

Δεν το είχα προσέξει , σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ !!!!

Last edited by a moderator:
Καλορίζικα σε όλους έχετε δυνατές παραλαβές τι να πω εγώ με τα κοκοψινια

Attachments

• 20180110_151215.jpg
    20180110_151215.jpg
    65.8 KB · Views: 172