Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδουλευτα τα τροχακια Ηλια!
Η παραλαβη ειναι παραλαβη, ειτε μικρη ειτε μεγαλη. Δημιουργει χαρα oυτως η αλλως :))

Ναί ρε Μιχάλη!
Ένα σφικτηράκι των 5 cm παίρνεις και πρίν καν το χρησιμοποιήσεις το ακουμπάς ευλαβικά στον πάγκο,φτιάχνεις καφέ ή ανοίγεις μπύρα και το καμαρώνεις μόνο που στέκεται εκεί για μισή ώρα!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ναί ρε Μιχάλη!
Ένα σφικτηράκι των 5 cm παίρνεις και πρίν καν το χρησιμοποιήσεις το ακουμπάς ευλαβικά στον πάγκο,φτιάχνεις καφέ ή ανοίγεις μπύρα και το καμαρώνεις μόνο που στέκεται εκεί για μισή ώρα!

+1

καλά έχετε τρελαθεί όλοι με παραλαβές και με τρελάνατε και μένα. έχω χάσει τον μπούσουλα, που να σας απαριθμήσω έναν-έναν..

καλορίζικα να είναι, να τα χαίρεστε και καλές κατασκευές.

καλά έχετε τρελαθεί όλοι με παραλαβές και με τρελάνατε και μένα. έχω χάσει τον μπούσουλα, που να σας απαριθμήσω έναν-έναν..

καλορίζικα να είναι, να τα χαίρεστε και καλές κατασκευές.

Το forum κάνει κακό στη τσέπη... Πολύ κακό... Αυτό είναι σίγουρο. :laugh:
Ζηλεύω αυτούς που, παρά την πλύση εγκεφάλου που υφίστασαι διαβάζοντας όλα αυτά, είναι συνηδειτοποιημένοι και σταθεροί σε αγορές που πραγματικά έχουν ανάγκη.
Τώρα πόσοι είναι αυτοί; Ελάχιστοι πιστεύω.

Ναί ρε Μιχάλη!
Ε ναι, δεν το αφηνεις στην Αθηνα και πας μια βδομαδα στη Χιο οπως κανει συνηθως τελευταια ενας συμφορουμιτης, ονοματα δεν λεμε...:flipout:

Το forum κάνει κακό στη τσέπη... Πολύ κακό... Αυτό είναι σίγουρο. :laugh:
Ζηλεύω αυτούς που, παρά την πλύση εγκεφάλου που υφίστασαι διαβάζοντας όλα αυτά, είναι συνηδειτοποιημένοι και σταθεροί σε αγορές που πραγματικά έχουν ανάγκη.

Σωστά Μπάμπη σωστά. μην ξεχνάς όμως ότι τα κάθε είδους εργαλεία δεν προορίζονται μόνο για τον επαγγελματία αλλά και για αυτούς που τα έχουν σαν hobby. απλά οι καιροί που ζούμε είναι χαλεποί και δεν δικαιολογούμαστε σε υπερβολές.

Ναι βρε Γιώργη μου, αλλά κι ο χομπίστας αυτό που χρειάζεται αγοράζει.
Εμείς, όχι όλοι, έχουμε ξεφύγει απ´ το χομπίστα και πλησιάζουμε επικίνδυνα στο συλλέκτη.

Ναι βρε Γιώργη μου, αλλά κι ο χομπίστας αυτό που χρειάζεται αγοράζει.
Εμείς, όχι όλοι, έχουμε ξεφύγει απ´ το χομπίστα και πλησιάζουμε επικίνδυνα στο συλλέκτη.

έστω, καλύτερα συλλέκτης παρά ρακο-συλλέκτης

Ε ναι, δεν το αφηνεις στην Αθηνα και πας μια βδομαδα στη Χιο οπως κανει συνηθως τελευταια ενας συμφορουμιτης, ονοματα δεν λεμε...:flipout:

Χαχαχαχαχα.
Τι να κανωωωωωωωωω!!!

Τώρα περιμένω και το τσοκ να έρθει!!!

Ένα βάζο έχω άχτι να φτιάξω.

Δηλαδή από τους γνωστούς ένας ...εγώ :flipout::flipout::flipout:-bye-

Όταν βλέπω αυτή την διαφήμιση στην τηλεόραση με τους τύπους που ηδονίζονται να ανοίγουν συσκευασίες .... μου έρχονται μερικά πρόσωπα στο μυαλό ...άλλα πιο έντονα άλλα πιο φλου :flipout::flipout:

Last edited by a moderator:
Από amazon.co.uk σε 7 ημέρες.

20180111_115948.jpg

Επιτέλους γάντια προστασίας από αλυσοπριονο στο μέγεθος μου. Νο 8
Καθαριστικό κρεπ γυαλοχαρτων.
Τα πολύ καλά πινέλα της Harris σε add-on item με 5 λίρες.
Κάί ένα τσοκ 16αρι ΜΤ2 για το τορνακι μου.

Από amazon.co.uk σε 7 ημέρες.

20180111_115948.jpg

Επιτέλους γάντια προστασίας από αλυσοπριονο στο μέγεθος μου. Νο 8
Καθαριστικό κρεπ γυαλοχαρτων.
Τα πολύ καλά πινέλα της Harris σε add-on item με 5 λίρες.
Κάί ένα τσοκ 16αρι ΜΤ2 για το τορνακι μου.

Βουρ στον ........τόρνο τώρα.

Καλορίζικα.

Καλοριζικα πατριωτακι!
Ωραια ειναι αυτου του τυπου τα συνθετικα πινελα και για ολες τις χρησεις. Με ενα καλο πλυσιμο ειναι σαν καινουρια και παλι.

Παρελαβα το σετ rgb led ταινιας.

Δυο αρνητικα στη λειτουργια της.
Αν διακοπει η τροφοδοσια της επανερχεται στην αρχικη κυλιομενη λειτουργεια. Επειδη ειναι με φις για πριζα θα πει καποιος δεν ειναι προβλημα μιας και προβλεπεται συνεχης τροφοδοσια τασης και χρηση onoff απο το χειριστήριο.
Χειριστήριο το οποιο ειναι με υπερυθρες, σαν της τηλεορασης πχ, οποτε πρεπει να εχει οπτικη επαφη με το κοντρολ. Αυτα κατεμε.