Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κυριάκο αν το ήξερα θα σου έλεγα να πάρεις κι εμένα γάντια για το αλυσοπρίονο, next time ..

Νεκτάριε τι θα φωτίσεις αν επιτρέπεται ; το ίδιο δεν πήρε και ο Δημήτρης (weather) πριν λίγες μέρες ;

καλορίζικα παίδες ! -bye-

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλοδούλευτα σέ όλους συνάδελφοι καί καλές δημιουργίες.

Παρελαβα το σετ rgb led ταινιας.
Δυο αρνητικα στη λειτουργια της.
Αν διακοπει η τροφοδοσια της επανερχεται στην αρχικη κυλιομενη λειτουργεια. Επειδη ειναι με φις για πριζα θα πει καποιος δεν ειναι προβλημα μιας και προβλεπεται συνεχης τροφοδοσια τασης και χρηση onoff απο το χειριστήριο.
Χειριστήριο το οποιο ειναι με υπερυθρες, σαν της τηλεορασης πχ, οποτε πρεπει να εχει οπτικη επαφη με το κοντρολ. Αυτα κατεμε.

Νεκτάριε καλοφώτιστα,τά περισσότερα χειριστήρια γιά εντός οικίας συσκευές είναι μέ υπέρυθρες (ΤV-DVD-Air contition-ράδιο cd κ.τ.λ),εξαιρούνται ασύρματα κουδούνια,αυτόματες αυλόπορτες κ.τ.λ πού τά περισσότερα από αυτά είναι στούς 433 Mhz.

Σημερινή αγορά σκούπα στάχτης

sk110.jpg

sk210.jpg

Μητσο καλοδουλευτη!!!!!!!!!

Κυριάκο αν το ήξερα θα σου έλεγα να πάρεις κι εμένα γάντια για το αλυσοπρίονο, next time ..

Νεκτάριε τι θα φωτίσεις αν επιτρέπεται ; το ίδιο δεν πήρε και ο Δημήτρης (weather) πριν λίγες μέρες ;

καλορίζικα παίδες ! -bye-

Να μου πεις μεγεθος!
Εισαι δεξιοχειρ?

γεια σου Dim με τις παραλαβές σου, καιρό είχες να φανείς και ανησυχήσαμε :flipout:

καθαρίζει και χαλιά - μοκέτες αυτή ή μόνο τζάκια ; πόσο κοστίζει ;

καλορίζικη φίλε -bye-

Ευχαριστώ συνάδελφοι

Καλά ρουφηγματα. Που θα κουμπώσει τώρα αυτή?

Γιά τό σπίτι είναι αυτή Κώστα.

το ίδιο δεν πήρε και ο Δημήτρης (weather) πριν λίγες μέρες ;

Τό ίδιο είναι Γιώργο.

γεια σου Dim με τις παραλαβές σου, καιρό είχες να φανείς και ανησυχήσαμε :flipout:

καθαρίζει και χαλιά - μοκέτες αυτή ή μόνο τζάκια ; πόσο κοστίζει ;

καλορίζικη φίλε -bye-

Ευχαριστώ Γιώργο,γιά τζάκια-μπάρμπεκιου-ξυλόσομπες είναι,στά 45 ευρώ.

Last edited by a moderator:
Παραλαβων συνέχεια σήμερα.

Το πολύ ποιοτικό σκαρπελο που σας ανέφερα προηγουμένως.

20180111_144423.jpg

Και εδώ πάνω στο κουτί των μακρυων της Scheppach για σύγκριση μηκους.

20180111_144451.jpg

Κάί επίσης η μασκα της Bolle ο φυσιτηρας της B&D και σετ γυαλοχαρτα από 80 έως 600.

20180111_171343.jpg

Μεγειά τις παραλαβές σου Κυριάκο.

Η μάσκα είναι για θαμνοκοπτικό ; κάνει και για γωνιακό τροχό ; πολύ σκέφτομαι να αγοράσω μια για τέτοιες χρήσεις.

Η μάσκα είναι για θαμνοκοπτικό ; κάνει και για γωνιακό τροχό ; πολύ σκέφτομαι να αγοράσω μια για τέτοιες χρήσεις.

Να σαι καλα συντεκνε.

Για θαμνοκοπτικο κανουν ναι!
Εγω τα πηρα για τον τορνο Γιωργο.
Για γωνιακο τωρα δεν ξερω.
Για προστασια απο σπιθες σιγουρα αλλα απο ιπταμενα κομματια δεν ξερω.

Για τον τροχο (αφου εβγαλα τα ματια μου αρκετες φορες) εχω παρει μια παλια ηλεκτροκολησης, με ανακλυση σαν του Κυριακου, και εχω αφησει μονο το διαφανο τζαμι επανω.

έχω δει βιντεάκια με επαγγελματίες που δουλεύουν γωνιακούς και εκτός από γυαλιά φοράνε και τέτοια μάσκα. νομίζω δεν είναι υπερβολή αλλά μια πρόσθετη ασφάλεια.

Για τον τροχο (αφου εβγαλα τα ματια μου αρκετες φορες) εχω παρει μια παλια ηλεκτροκολησης, με ανακλυση σαν του Κυριακου, και εχω αφησει μονο το διαφανο τζαμι επανω.

ναι δεν λέω, μικρή οπτική γωνία όμως..

Last edited by a moderator:
Δεν ειναι υπερβολη, γιατι εγω που φοραω "στραβωμαρας" και δεν μπορω να φορεσω γυαλια, την πατησα τελευταια "μαλλον" απο γρεζι που πεταχτηκε απο το τρυπανι που τρυπαγε αλουμινιο.
Δεν πηρα χαμπαρι ολη μερα, και το βραδυ που πηγα σπιτι, ακουω ενα......."ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ;"
Και ενω δεν ειχα καταλαβει τιποτα, και δεν ενοιωθα τιποτα, με το που πλησιασα καθρεπτη, "μου κοπηκαν τα ποδια".

Τι να την κανεις την μεγαλη οπτικη γωνια; Εκει που κοβεις κοιτας, αντε να ριξεις και ενα βλεμμα στην γραμμη σου αν ειναι μεγαλη ευθεια. Εκτος αυτου εχει μονο γυρω στα 20. Δοκιμαζεις και βλεπεις αν σε βολευει.

Γιωργο, να αντικαταστησω μια λευκη ηθελα ταυτοχρονα με τη ευκολη δημιουργια εφφε. Αλλα δεν βολευει για τους λογους που ανεφερα.
Δημητρη, εχω βαλει rgb με χειρισμο και με ασυρματο χειρισμο, οχι υπερυθρες. Αλλα ηταν με διαφορετικο ελεγκτη και χειρηστηριο. Δεν το φανταστηκα ουτε εδωσα σημασια οτι εδω εχουμε διαφορετικο τροπο λειτουργιας.

Καλές δημιουργίες με τις παραλαβές σας.
Καλοδούλευτη η σκούπα "καιρέ"

Μια παραλαβή που μου έφτιαξε την ημέρα σημερα.
Εκτός της χαράς ενός νέου εργαλείου είχα χαρά ότι δεν πήρα άδικα τον solo φυσητηρα από το amazon που παρέλαβα χθες!
20180112_115924.jpg

Ομορφο ελαφρύ ζυγισμενο και ποιοτικό εργαλείο με μεγάλη αντιολισθητική επιφάνεια.
Μπορώ να πω πως φαίνεται η επιρροή της Dewalt στην πορτοκάλι φιρμα και αυτό μόνο θετικό είναι.

Τυχεροί όσοι μας ήρθε από τον Κωτσοβολο.