Tι παραλάβαμε σήμερα..

Λοιπόν ησυχία όλοι, έχω κι εγώ παραλαβή την σήμερον !! (αν και την είχα ξεγράψει)

από ebay έγινε η παραγγελία στις 10-11-2017, 66 μερόνυχτα δηλαδή- όχι κι άσχημα..

https://www.ebay.com/itm/Jakemy-54-...076777?hash=item3adeeb77e9:g:-FgAAOSwA3dYCbPz

AvVrPCQ.jpg

για να δουλεύω στο χειρουργείο το pc μου και όχι μόνο.

Υ.Γ. αν και Κινεζιά φαίνεται ποιοτική κατασκευή. θα το διαπιστώσω στο πρώτο ζόρισμα..

Jakemy βρισκεις και στο e-shop.gr
Αν δου γει θεμα με την καστανια πες μας...θελω να κανω μια φθηνη αγορα χωρις να φαω φολα οπως αυτην του λινλ

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Λοιπόν ησυχία όλοι, έχω κι εγώ παραλαβή την σήμερον !! (αν και την είχα ξεγράψει)

από ebay έγινε η παραγγελία στις 10-11-2017, 66 μερόνυχτα δηλαδή- όχι κι άσχημα..

https://www.ebay.com/itm/Jakemy-54-...076777?hash=item3adeeb77e9:g:-FgAAOSwA3dYCbPz

για να δουλεύω στο χειρουργείο το pc μου και όχι μόνο.

Υ.Γ. αν και Κινεζιά φαίνεται ποιοτική κατασκευή. θα το διαπιστώσω στο πρώτο ζόρισμα..

Kαλοριζικο το σετακι Γιωργο!

Βλεπω με χαρα οτι ο ρυθμος αγορων αυξανεται, εστω και απειροελαχιστα. Δευτερη αγορα μεσα σε ενα εξαμηνο! :))

Jakemy βρισκεις και στο e-shop.gr
Αν δου γει θεμα με την καστανια πες μας...θελω να κανω μια φθηνη αγορα χωρις να φαω φολα οπως αυτην του λινλ

Την συγκεκριμένη σειρά δεν την είχε όταν την παράγγειλα, αλλά την επόμενη φορά καλύτερα από Ελλάδα σε 3-4 μέρες και 5 -6 ευρώ παραπάνω παρά να περιμένω ένα εξάμηνο από Κίνα. Το κατσαβίδι δεν είναι καστάνιας Κώστα.

Kαλοριζικο το σετακι Γιωργο!

Βλεπω με χαρα οτι ο ρυθμος αγορων αυξανεται, εστω και απειροελαχιστα. Δευτερη αγορα μεσα σε ενα εξαμηνο! :))

Ευχαριστώ.
είδες Μιχάλη ; κι εγώ ο ίδιος απορώ με τον εαυτό μου χα χα χα χα
έπεται και συνέχεια..

@AGROTISS Γιώργο καλοδούλευτα.
Να ποστάρεις συχνότερα σε αυτό το θέμα...-bye-

Ευχαριστώ Πάνο, να είσαι καλά.
όσο για το ποστάρισμα που λες το θέλω κι εγώ πολύ αλλά πρέπει να συγκρατηθώ, δύσκολοι καιροί βλέπεις..

Kαλοδούλευτα γείτονα Γιώργο μέ καλές επισκευές-κατασκευές. -bye-

Αν και δεν είναι σημερινή παραλαβή...
Απο την προσφορά του e-shop στα 89.90

Καλορίζικο καί καλοδούλευτο Γιάννη,θά τό ευχαριστηθείς,τό έχω 2 χρόνια καί χαίρομαι όταν τό δουλεύω.

Last edited:

Ωραίο το Boschάκι Γιάννη, καλοδούλευτο !

Καλορίζικο καί καλοδούλευτο Γιάννη,θά τό ευχαριστηθείς,τό έχω 2 χρόνια καί χαίρομαι όταν τό δουλεύω.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους!!

Κυριάκο δε μου απάντησες στο παρακάτω:
Προφανώς απο εξωτερικό εννοείς και για 10,8/12V, γιατί σε αυτό το ποσό 100-105 δεν νομίζω να παίζει με φορτιστή μπαταρίες απο Ελλάδα, αλλά solo.

Καλοδουλευτο Γιαννη!
Μου αρεσε πολυ η θηκη του αν και για να πω την γνωμη μου προσωπικα θα πηγαινα σε GSR στα χρηματα αυτα +10-15 ευρω.

Κυριάκο δε μου απάντησες στο παρακάτω:
Προφανώς απο εξωτερικό εννοείς και για 10,8/12V, γιατί σε αυτό το ποσό 100-105 δεν νομίζω να παίζει με φορτιστή μπαταρίες απο Ελλάδα, αλλά solo.

Ναι ναι Γιάννη.
Αν και το 1.5 ΑΗ το έχουν βάλει και σε προσφορά κατά καιρούς στα 100 ευρω πχ στο Leroy

Ναι ναι Γιάννη.
Αν και το 1.5 ΑΗ το έχουν βάλει και σε προσφορά κατά καιρούς στα 100 ευρω πχ στο Leroy
Ντεν έκι λεροι καρντιά μου στο Βόλο!!!
Εμείς μόνο τσιπουράδικα έχουμε...!!!

Στις αγγελίες πάντως δίνω με 120 εντελώς καινούργιο gsr 12v κομπλέ με μπαταρίες l boxx φορτιστή

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν στελλει το Leroi παντου αν προπληρωσεις την παραγγελια?
Στελνει. Πέρσι αγορασα ετσι χριστουγεννιατικο δεντρο. Ειχε εξαντληθεί, το βρηκαν αποθεμα στην Αθηνα. Εγινε τηλεφωνικη παραγγελια, επιβεβαιωση καρτας με Link σε email και χρεωση 10 μεταφορικα. Παραδοση σε 5 μερες.

Γιάννη έχει δεν έχει αν θέλεις κάτι μη διστασεις να μου πεις να στο στειλω!
Καλημέρα Κυριάκο και σε ευχαριστώ ΠΟΛΥ!!! Αν χρειαστώ κάτι θα σε έχω υπόψιν μου.

Στις αγγελίες πάντως δίνω με 120 εντελώς καινούργιο gsr 12v κομπλέ με μπαταρίες l boxx φορτιστή

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε ευχαριστώ, το είχα δει κι αυτό, αλλά στα 10.8/12V σκεφτόμουνα να πάρω το GDR

Καλημέρα Κυριάκο και σε ευχαριστώ ΠΟΛΥ!!! Αν χρειαστώ κάτι θα σε έχω υπόψιν μου.
Να εισαι καλα φιλε οπου μπορω να βοηθησω.

Σε ευχαριστώ, το είχα δει κι αυτό, αλλά στα 10.8/12V σκεφτόμουνα να πάρω το GDR

Στο δευτερο κομματι θα σε μαλωσω.
Εφοσον εχεις στα πλανα το GDR επρεπε να εχεις ηδη το GSR.
Οποτε με κοινο φορτιστη και μπαταριες θα ειχες 2 εργαλεια!!!