Tι παραλάβαμε σήμερα..

ωωωω καλορίζικο, καλοδούλευτο, ωραιότατη παραλαβή.

Eυχαριστώ Γιώργο

καλοδούλευτο Δημήτρη , καλές δημιουργίες . Υπάρχει κάτι άλλο από τη σειρά proxxon που σου λείπει? Έτσι , από περιέργεια δηλαδή ρωτάω , μην παρεξηγηθώ κιόλας .

Ευχαριστώ Βαγγέλη,καμμιά παρεξήγηση,έχω ακόμα 3-4 επιτραπέζια πού μού λείπουν,αλλά δέν χωράνε όλα στό εργαστήριο,καί κάτι λίγα χειρός.

Eυχαριστώ Γιώργο

Ευχαριστώ Βαγγέλη,καμμιά παρεξήγηση,έχω ακόμα 3-4 επιτραπέζια πού μού λείπουν,αλλά δέν χωράνε όλα στό εργαστήριο,καί κάτι λίγα χειρός.

..οπότε Βαγγέλη καταλαβαίνεις ότι θα χορτάσουμε να βλέπουμε proxxon και φέτος !

σε βλέπω να γκρεμίζεις τοίχους για να χωρέσουν όλα :flipout:

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ Κυριάκο
:flipout: Ελά ντέ πού λένε,είς διπλούν -bye-

Ευχαριστώ Μπάμπη
Ασε ο αλοιφαδώρος δέν μέ συγκινεί,τι κάνει γυαλίζει νά υποθέσω,τι να γυαλίσω ? τά παπούτσια τά κάνω μέ camel :flipout:,ασε πού είμαι τής συνήθειας καί ότι βάφω τώρα είναι μέ Baby-oil,αντί γιά μαόνι εμποτισμού χάχάχά,άλλο είναι στά υπόψην η μάλλον δύο καί δέν ξέρω ποιό νά διαλέξω καί θά χρειαστώ τήν βοήθεια τού αρχηγού - Μιχάλη.

Καλοριζικο Δημητρη! Tελειωσες σχεδον με τα proxxon παγκου και ξεκινησες βλεπω με τα proxxon που ερχονται σε βαλιτσακι...Υπαρχει μεγαλη ποικιλια εκει :))
Ο αλοιφαδορος που λες, μου εχει αντικαταστησει σχεδον ολοκληρωτικα το τριψιμο με γυαλοχαρτο με το χερι. Απο τα χρησιμοτερα εργαλεια!!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοριζικο Δημητρη! Tελειωσες σχεδον με τα proxxon παγκου και ξεκινησες βλεπω με τα proxxon που ερχονται σε βαλιτσακι...Υπαρχει μεγαλη ποικιλια εκει :))
Ο αλοιφαδορος που λες, μου εχει αντικαταστησει σχεδον ολοκληρωτικα το τριψιμο με γυαλοχαρτο με το χερι. Απο τα χρησιμοτερα εργαλεια!!

:BDBDG54:
Καλοριζικα κυριοι!

Δημητρη, μπορεις να κανεις και διωροφο παγκο, αν δεν εχεις που να τα βαλεις!

Ευχαριστώ όλους συνάδελφοι

Μιχάλη έτσι ακριβώς σχεδόν τελείωσα μέ τά πάγκου,ακόμα ένα πάγκου θέλω καί τελείωσα αναγκαστικά λόγο χώρου
Νεκτάριε μακάρι νά γινόταν δυόροφος ο πάγκος :flipout:
Τώρα μέ βάλατε σέ σκέψεις γιά τόν αλοιφαδόρο η αλήθεια είναι,ο Σώφρον σάν Σώφρων άνθρωπος πού είναι μού ευχήθηκε από τώρα τά καλορίζικα χάχάχά,ο Νικόλας βγάζει κραυγές αγωνίας :flipout:

Τώρα Μιχάλη μέ έβαλες σέ σκέψεις γιά τόν αλοιφαδόρο,καί τόν είχα στήν πολύ απέξω μάλλον λόγο άγνοιας,εγώ ήξερα ότι γυαλίζει μέταλλα,πλαστικά,στό ξύλο τί ιδιότητες έχει ? γιά νά δώ θά μού χρησιμεύσει κάπου η θά είναι στό κουτί νά τόν βλέπω,γιατί μέ γυαλίσματα δέν ασχολούμε,καί ούτε πρόκειται.
Βλέπω Μιχάλη καί εσύ πρίν 1,5 χρόνο σάν εμένα σκεφτόσουν πρίν τόν αγοράσεις.

http://avclub.gr/forum/showthread.p...σήμερα?p=1057712204&viewfull=1#post1057712204

Last edited:

Καλοριζικο, θα σε βολεψει πολυ το εργαλειακι.

...................... σχεδόν τελείωσα μέ τά πάγκου,ακόμα ένα πάγκου θέλω καί τελείωσα αναγκαστικά λόγο χώρου.................................

Να το και το τορνακι.............

Νεκτάριε μακάρι νά γινόταν δυόροφος ο πάγκος :flipout:

Το σωστο........" Νεκταριε ασε τις "βλακιες" για δυοροφα και κατεβα Αθηνα να γκρεμισουμε κανα τοιχο ωστε να μεγαλωσει το εργαστηριο". Φερε μαζι και το συνεργειο με τα χωματουργικα !!!!!!!!

Τώρα μέ βάλατε σέ σκέψεις γιά τόν αλοιφαδόρο η αλήθεια είναι,
Τώρα Μιχάλη μέ έβαλες σέ σκέψεις γιά τόν αλοιφαδόρο,

29 κατασκευαστες εργαλειων συνιστουν......κανε ενα κρυο ντους, και οι "κακες σκεψεις" θα εξαφανιστουν μεσα στο σιφωνι της ντουζιερας!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μιχάλη έτσι ακριβώς σχεδόν τελείωσα μέ τά πάγκου,ακόμα ένα πάγκου θέλω καί τελείωσα αναγκαστικά λόγο χώρου

Τι έγινε; Ακόμα;
Περιμένω... :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ωχ ώχ ωχ Νικόλα έρχεται συνέχεια επί τής οθόνης ...... :grinning-smiley-043

Καλοριζικο, θα σε βολεψει πολυ το εργαλειακι.

Να το και το τορνακι.............

Ευχαριστώ Δημήτρη,Οχι τορνάκι ήρθε κολωνάτο,όσο γιά τό τορνάκι χλωμό πού λέμε δέν μού αρέσει,άν ήταν θά τό είχα αγοράσει,γιατί ότι έχει νά κάνει μέ σκόνη και βρωμιά απεταξάμην πού λένε.

Τι έγινε; Ακόμα;
Περιμένω... :flipout:

Kάτσε μήν βιάζεσαι νά τελειώσουμε καί τήν δουλειά,μέ τίς άδεια σου καί τού Μιχάλη (Χιώτη) φυσικά,καί μέ τίς υγείες μας πού λέμε μετά τό κούρεμα :flipout:

Σημερινή αγορά Mini κολωνάτο δράπανο Proxxon ΤΒΜ220,τήν μικρή μέγγενη Proxxon,ένα τσόκ Proxxon κατασκευής Rhom γιά νά μήν αλλάζω φωλιές,καί ένα σέτ τρυπανάκια Proxxon.

Πάντος τό μηχάνημα γιά μικρές διατομές μέχρι 4 mm τρυπάνι είναι ένα καί ένα,μέ μηδέν τζόγο όταν κατεβαίνει τό τρυπάνι.
Δοκίμασα καί τά τρυπάνια Proxxon,πολύ καλά γιά τό ξύλο.

tbm110.jpg

tbm210.jpg

tbm310.jpg

Last edited:

Καλοδούλευτα Δημήτρη. Καλές, πολλές κ χρήσιμες δημιουργίες να έχεις.

Σέ ευχαριστώ Κώστα,μεταφέρω εδώ τό παρακάτω replay πού ταιριάζει καλύτερα

Καλημέρα Δημητρό που χάθηκες εσύ ? Είχες μελέτη των νέων σου αποκτημάτων το Σ/Κ ?

Καλησπέρα
Πάντα γιά νά εμπεδώσω στό 100% ένα εργαλείο χρειάζομαι άκρα ησυχία γιά 2 μέρες άν είναι Proxxon χειρός,σήμερα πού έγινε η αγορά Proxxon πάγκου γιά τό νά τό εμπεδώσω θά μέ χάσεις γιά καμμιά βδομάδα. :flipout:-bye-

Σου εύχομαι καλή μελέτη κ εξοικείωση με τα νέα σου αποκτήματα κ γρήγορα μετά να περάσεις από την θεωρία στην πράξη.

Σου εύχομαι καλή μελέτη κ εξοικείωση με τα νέα σου αποκτήματα κ γρήγορα μετά να περάσεις από την θεωρία στην πράξη.

Να σαι καλά,αστειευόμενος ασφαλώς ανέφερα τό παραπάνω,οικογενειακές υποχρεώσεις. -bye-