Ευχαριστώ πολυ ολους σας παιδια! Το εχω ριξει στην ποιοτητα τελευταια και δεν το μετανιωνω!
Είχαμε παραλαβές σήμερα. Πέταξα την Scheppach και αναβαθμίστηκα με Dsh. Με την πρώτη δοκιμή ένιωσα ακριβώς όπως όταν βγαίνω απο το 500ράκι του 1970 και μπαίνω στο Seat του 2005. Στιβαρό ωραίο μηχάνημα και κυρίως αθόρυβο. 203 απο lefeld.
2η παραλαβή επίσης σήμερα απο e-shop. λάμες για την DSH και GLM 50C απο crazy sundays
Κ με το avatar τι θα απογίνει?
έχει δίκιο ο Κώστας συμφορουμίτη Thodorakis . Avatar Parkside με εργαλεία ποιότητας δεν συμβιβάζονται ,πως θα το κάνουμε!!
Χαχα! Εχετε δικιο αλλα τα parkside με εκαναν μαστορα! Ολα τα αλλα απλα τελειοποιουν αυτο που εμαθα να φτιαχνω!!![]()
![]()
Εδώ είναι όλο το νόημα και η απάντηση σε όλες τις ανούσιες αντιπαραθέσεις .... Μπράβο αγόρι μου ... Συνέχισε ...![]()
Μπορείς να μου πεις ποιο μοντέλο scheppach είχες και τι αρνητικό είδες σε αυτο ;Είχαμε παραλαβές σήμερα. Πέταξα την Scheppach και αναβαθμίστηκα με Dsh. Με την πρώτη δοκιμή ένιωσα ακριβώς όπως όταν βγαίνω απο το 500ράκι του 1970 και μπαίνω στο Seat του 2005. Στιβαρό ωραίο μηχάνημα και κυρίως αθόρυβο. 203 απο lefeld.
2η παραλαβή επίσης σήμερα απο e-shop. λάμες για την DSH και GLM 50C απο crazy sundays
Εχω την sd 1600. Διπλασιοι κραδασμοι. Διπλασιος θόρυβος. Δεν καταφερα ποτε να βαλω ακεφαλη λαμα με τον ειδικο προσαρμογεα. Τελος το σωληνακι αερα δεν λειτουργει σωστα ή δεν λειτουργεί καθολου. Ολα αυτα σε σχεση με την DSH. Ενας λογος που την πηρα ηταν ο θορυβος μιας και θελω να κοβω στο διαμέρισμα και να μην ενοχλω τη γειτονιά. Θεωρω οτι εκανα καλη επιλογη.Μπορείς να μου πεις ποιο μοντέλο scheppach είχες και τι αρνητικό είδες σε αυτο ;
Ευχαριστώ πολυ ολους σας παιδια! Το εχω ριξει στην ποιοτητα τελευταια και δεν το μετανιωνω!
...
Εγώ όμως σχεδιάζω να το βάλω σε τροχό.
Kαλοδούλευτα Μπάμπη,θά μάς τρελλάνουν μέ αυτά πού βγάζουν αυτά τά σφουγγαράκια τά βουτάς στήν μπογιά η στό λάδι καί κάνεις πινέλο,γιά μινιατούρες ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.