Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παύλο, πιο ακριβά τα πήρα, δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά νομίζω κοντά στα δύο ευρώ.
Δεν αξίζει τον κόπο γι´αυτά τα ποσά, όταν θέλω να φτιάξω κάτι, να ψάχνω στο e-bay και να περίμένω παραλαβή το Πάσχα.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απο τον Φραγκο ηταν; Μενω διπλα, αν ειναι πεταγομαι ανα πασα στιγμη.
Τα μεντεσεδακια που λες ποια ειναι; Να τα εχω και αυτα υποψιν...

Τα μεντεσεδάκια είναι αυτά που έβαλε ο Παύλος παραπάνω. Τα θέλω για πολύ μικρά κουτάκια, πχ θήκεσ για τα στυλό.
Τα σφουγγαράκια τα πήρα στην οδό Μιαούλη σ´ενα γωνιακό μαγαζί με δέρματα. Δεν κοίταξα όνομα´

Επίσης απ´αυτό το μαγαζί πήρα και την κυανοακρυλική. Έκανα τη δοκιμή πρίν λίγο και είμαι εντυπωσιασμένος, ίσως η πιο δυνατή κυανοακρυλική που έχω δοκιμάσει. Θα τη δοκιμάσω και στον τόρνο κι αν κι εκεί είναι καλή είμαi jet.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παύλο, πιο ακριβά τα πήρα, δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά νομίζω κοντά στα δύο ευρώ.
Δεν αξίζει τον κόπο γι´αυτά τα ποσά, όταν θέλω να φτιάξω κάτι, να ψάχνω στο e-bay και να περίμένω παραλαβή το Πάσχα.
Τα χρησιμοποίησα στα τελευταία κουτάκια που έκανα, μου άρεσαν και είπα να τα δοκιμάσω.
Και η πλάκα είναι ότι επειδή άργησα να τα παραλάβω μου τα έστειλε δεύτερη φορά και ήρθαν την ίδια μέρα και τα δύο σετ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οκεηζ, ευχαριστω, θα περασω κι εγω να παρω τετοια μεντεσεδακια, δεν ηξερα οτι εχει και δεν ηξερα και πως να τα ζητησω. Θα μου χρειαστουν και εμενα αντιστοιχα.
Θα ψαξω να βρω και αυτον που λες στη Μιαουλη.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Οκεηζ, ευχαριστω, θα περασω κι εγω να παρω τετοια μεντεσεδακια, δεν ηξερα οτι εχει και δεν ηξερα και πως να τα ζητησω. Θα μου χρειαστουν και εμενα αντιστοιχα.
Θα ψαξω να βρω και αυτον που λες στη Μιαουλη.

Θα το βρείς σίγουρα... Είναι πολύ μεγάλο, όπως μπαίνεις από Ερμού στα 100 μ περίπου αριστερά. Έχει αρκετούς υπαλλήλους μέσα αλλά τις τιμές τις καθορίζει μια ξανθιά.

Βρήκα την απόδειξη... Μιαούλη 17 - Καρανάσου και Σια

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Θα το βρείς σίγουρα... Είναι πολύ μεγάλο, όπως μπαίνεις από Ερμού στα 100 μ περίπου αριστερά. Έχει αρκετούς υπαλλήλους μέσα αλλά τις τιμές τις καθορίζει μια ξανθιά.

Βρήκα την απόδειξη... Μιαούλη 17 - Καρανάσου και Σια

Κοίτα τώρα να μην φας κανένα κόλλημα με την ξανθιά και πηγαίνεις κάθε μέρα.... :)

Τα χρησιμοποίησα στα τελευταία κουτάκια που έκανα, μου άρεσαν και είπα να τα δοκιμάσω.
Και η πλάκα είναι ότι επειδή άργησα να τα παραλάβω μου τα έστειλε δεύτερη φορά και ήρθαν την ίδια μέρα και τα δύο σετ.
Στάλθηκε από τας Σερρας χρησιμοποιώντας Κτελ

Ενα παραδειγμα εφαρμογης σε φωτο παρακαλω!

Καλημέρα και καλορίζικο το παχύ-μετρο

Παραγγελία: 25/1 - Παράδοση: 9/2. .....Θα έτυχε μάλλον.

πάλι έτυχε ; πάλι σύμπτωση ;

''οι επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις παύουν να είναι συμπτώσεις''

τι σχέση έχεις δημιουργήσει με Chineese δεν ξέρω.. :flipout:

Ενα παραδειγμα εφαρμογης σε φωτο παρακαλω!
Παράδειγμα εφαρμογής..
ba89d96031499b0daa9948db5ab7d01a.jpg
6e8a120451d93d9f807deca554def2b8.jpg

Γιώργο φαίνεται να προσέχουν τους καλούς πελάτες :flipout:

Αυτό δεν είναι δείγμα από κουτάκι, επίδειξη δεξιοτεχνίας σε σεμεδακι είναι κυρ Παύλο μας. :grandpa:

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Γιώργο φαίνεται να προσέχουν τους καλούς πελάτες :flipout:

Αυτό δεν είναι δείγμα από κουτάκι, επίδειξη σε σεμεδακι είναι κυρ Παύλο μας. :grandpa:
Το ανέβασα εδώ γιατί δεν υπάρχει ανάλογο θέμα για σεμεδακια. :)

Μια εκπληξη με περιμενε σημερα το μεσημερι, οταν γυρισα στο σπιτι ειχα μια αναπαντεχη παραλαβη απο τον Κωτσοβολο.
Ηρθε το B&D 18V κρουστικο δραπανοκατσαβιδο που ειχα παραγγειλλει στις 31-12-17 (οπως και αρκετοι αλλοι) με κοστος 57,90 ευρω. Μετα τη γνωστη ιστορια που αλλοι παρελαβαν και αλλοι οχι, απ' τον Κωτσοβολο ειχαν φτασει στο σημειο να με καλουν καθε τρεις μερες για να μου πουν οτι το προιον δεν ειναι διαθεσιμο και πως δεν ξερουν εαν θα παραλαβουν απο τον προμηθευτη τους, προτεινοντας μου ή να αγορασω κατι αλλο ή να μου επιστρεψουν τα χρηματα. Εγω παντα σταθερος στην επιθυμια μου τους τονιζα πως αυτο που παραγγειλα αυτο θελω να παραλαβω.
Απιστευτη εξελιξη, χωρις προηγουμενη ενημερωση οτι θα μου στειλουν το προιον, απλα σημερα το πρωι μου ηρθε ενα μηνυμα οτι μπορω να παρακολουθησω ... την πορεια της αποστολης του προιοντος!

Attachments

• B&D 18V.jpg
    B&D 18V.jpg
    44.8 KB · Views: 229
Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μια εκπληξη με περιμενε σημερα το μεσημερι, οταν γυρισα στο σπιτι ειχα μια αναπαντεχη παραλαβη απο τον Κωτσοβολο.
Ηρθε το B&D 18V κρουστικο δραπανοκατσαβιδο που ειχα παραγγειλλει στις 31-12-17 (οπως και αρκετοι αλλοι) με κοστος 57,90 ευρω. Μετα τη γνωστη ιστορια που αλλοι παρελαβαν και αλλοι οχι, απ' τον Κωτσοβολο ειχαν φτασει στο σημειο να με καλουν καθε τρεις μερες για να μου πουν οτι το προιον δεν ειναι διαθεσιμο και πως δεν ξερουν εαν θα παραλαβουν απο τον προμηθευτη τους, προτεινοντας μου ή να αγορασω κατι αλλο ή να μου επιστρεψουν τα χρηματα. Εγω παντα σταθερος στην επιθυμια μου τους τονιζα πως αυτο που παραγγειλα αυτο θελω να παραλαβω.
Απιστευτη εξελιξη, χωρις προηγουμενη ενημερωση οτι θα μου στειλουν το προιον, απλα σημερα το πρωι μου ηρθε ενα μηνυμα οτι μπορω να παρακολουθησω ... την πορεια της αποστολης του προιοντος!

Μπραβο...να μαθουν οτι δεν ειμαστε κουτοχορτοι...Μπραβο για την επιμονη σου...

Τέλος καλό όλα καλά, να το χαίρεσαι και καλές εργασίες.

Η μπαταρία πόσα αμπερώρια ;