http://www.ebay.co.uk/itm/like/4014...Dosub%26srcrot%3D0%26rvr_id%3D0&ul_noapp=true
Τέτοια εννοείς; Πόσο τα πήρες;
Απο τον Φραγκο ηταν; Μενω διπλα, αν ειναι πεταγομαι ανα πασα στιγμη.
Τα μεντεσεδακια που λες ποια ειναι; Να τα εχω και αυτα υποψιν...
Τα χρησιμοποίησα στα τελευταία κουτάκια που έκανα, μου άρεσαν και είπα να τα δοκιμάσω.Παύλο, πιο ακριβά τα πήρα, δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά νομίζω κοντά στα δύο ευρώ.
Δεν αξίζει τον κόπο γι´αυτά τα ποσά, όταν θέλω να φτιάξω κάτι, να ψάχνω στο e-bay και να περίμένω παραλαβή το Πάσχα.
Οκεηζ, ευχαριστω, θα περασω κι εγω να παρω τετοια μεντεσεδακια, δεν ηξερα οτι εχει και δεν ηξερα και πως να τα ζητησω. Θα μου χρειαστουν και εμενα αντιστοιχα.
Θα ψαξω να βρω και αυτον που λες στη Μιαουλη.
Θα το βρείς σίγουρα... Είναι πολύ μεγάλο, όπως μπαίνεις από Ερμού στα 100 μ περίπου αριστερά. Έχει αρκετούς υπαλλήλους μέσα αλλά τις τιμές τις καθορίζει μια ξανθιά.
Βρήκα την απόδειξη... Μιαούλη 17 - Καρανάσου και Σια
Τα χρησιμοποίησα στα τελευταία κουτάκια που έκανα, μου άρεσαν και είπα να τα δοκιμάσω.
Και η πλάκα είναι ότι επειδή άργησα να τα παραλάβω μου τα έστειλε δεύτερη φορά και ήρθαν την ίδια μέρα και τα δύο σετ.
Στάλθηκε από τας Σερρας χρησιμοποιώντας Κτελ
Παραγγελία: 25/1 - Παράδοση: 9/2. .....Θα έτυχε μάλλον.
Παράδειγμα εφαρμογής..Ενα παραδειγμα εφαρμογης σε φωτο παρακαλω!
Το ανέβασα εδώ γιατί δεν υπάρχει ανάλογο θέμα για σεμεδακια.Γιώργο φαίνεται να προσέχουν τους καλούς πελάτες
Αυτό δεν είναι δείγμα από κουτάκι, επίδειξη σε σεμεδακι είναι κυρ Παύλο μας. :grandpa:
Γιώργο φαίνεται να προσέχουν τους καλούς πελάτες![]()
Μια εκπληξη με περιμενε σημερα το μεσημερι, οταν γυρισα στο σπιτι ειχα μια αναπαντεχη παραλαβη απο τον Κωτσοβολο.
Ηρθε το B&D 18V κρουστικο δραπανοκατσαβιδο που ειχα παραγγειλλει στις 31-12-17 (οπως και αρκετοι αλλοι) με κοστος 57,90 ευρω. Μετα τη γνωστη ιστορια που αλλοι παρελαβαν και αλλοι οχι, απ' τον Κωτσοβολο ειχαν φτασει στο σημειο να με καλουν καθε τρεις μερες για να μου πουν οτι το προιον δεν ειναι διαθεσιμο και πως δεν ξερουν εαν θα παραλαβουν απο τον προμηθευτη τους, προτεινοντας μου ή να αγορασω κατι αλλο ή να μου επιστρεψουν τα χρηματα. Εγω παντα σταθερος στην επιθυμια μου τους τονιζα πως αυτο που παραγγειλα αυτο θελω να παραλαβω.
Απιστευτη εξελιξη, χωρις προηγουμενη ενημερωση οτι θα μου στειλουν το προιον, απλα σημερα το πρωι μου ηρθε ενα μηνυμα οτι μπορω να παρακολουθησω ... την πορεια της αποστολης του προιοντος!
Μια εκπληξη με περιμενε σημερα το μεσημερι, οταν γυρισα στο σπιτι ειχα μια αναπαντεχη παραλαβη απο τον Κωτσοβολο.
Ηρθε το B&D 18V κρουστικο δραπανοκατσαβιδο που ειχα παραγγειλλει στις 31-12-17 (οπως και αρκετοι αλλοι) με κοστος 57,90 ευρω. Μετα τη γνωστη ιστορια που αλλοι παρελαβαν και αλλοι οχι, απ' τον Κωτσοβολο ειχαν φτασει στο σημειο να με καλουν καθε τρεις μερες για να μου πουν οτι το προιον δεν ειναι διαθεσιμο και πως δεν ξερουν εαν θα παραλαβουν απο τον προμηθευτη τους, προτεινοντας μου ή να αγορασω κατι αλλο ή να μου επιστρεψουν τα χρηματα. Εγω παντα σταθερος στην επιθυμια μου τους τονιζα πως αυτο που παραγγειλα αυτο θελω να παραλαβω.
Απιστευτη εξελιξη, χωρις προηγουμενη ενημερωση οτι θα μου στειλουν το προιον, απλα σημερα το πρωι μου ηρθε ενα μηνυμα οτι μπορω να παρακολουθησω ... την πορεια της αποστολης του προιοντος!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.