Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτα stam64!
Τα έχω βάλει και εγώ στο μάτι εδώ και καιρό και μου τρέχουν τα σάλια κάθε φορά που τα βλέπω.
Δώσε μας και καμιά πληροφορία αν θέλεις. Το gsb έχει καθόλου τζόγο στο τσοκ; Ήρθαν με ένα l-box; Από Ελλάδα ή εξωτερικό; Τιμή;

Ευχαριστώ Χρήστο.
Κοίτα, έχω ένα black and decker 14 βολτο εδώ κ μια 4ετια περίπου , με το οποίο εχω κανει πολλες δουλειες-μερεμετακια ,παντα ερασιτεχνικα.
Τα έπαιξαν οι μπαταρίες του κ είπα να αναβαθμιστω !!
Πάρε το κ θα δεις και εσύ.... 😁
Ένα I- box, καθόλου τζόγος.
Trust tools ,στα 230 όλο το πακέτο.

Οι μπαταριες τους ειναι 12βολτες πλεον.
Το γνωρίζω.

Καλοδούλευτα stam64!
Τα έχω βάλει και εγώ στο μάτι εδώ και καιρό και μου τρέχουν τα σάλια κάθε φορά που τα βλέπω.
Δώσε μας και καμιά πληροφορία αν θέλεις. Το gsb έχει καθόλου τζόγο στο τσοκ; Ήρθαν με ένα l-box; Από Ελλάδα ή εξωτερικό; Τιμή;
Όλα τα GSB πρέπει να έχουν τζόγο στο τσοκ !

Έχει καμία διαφορά η 12V μπαταρία από την 10.8 ? Λογικά τα στοιχεία είναι 3.6V x 3 = 10.8V, οπότε μάλλον είναι ίδιες ?

Μπαταρίες εργαλεία είναι ακριβώς τα ίδια καμία αλλαγή είναι μόνο μάρκετινγκ

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχει καμία διαφορά η 12V μπαταρία από την 10.8 ? Λογικά τα στοιχεία είναι 3.6V x 3 = 10.8V, οπότε μάλλον είναι ίδιες ?

Μόνο αλλαγή ονομασίας έχει γίνει για να συμβαδίζει στον ανταγωνισμό με τις υπόλοιπες εταιρείες.

Ίσως και μια μικρή υποβάθμιση της ποιότητας σε σχέση με τα «10.8 V»....

Απλώς μου έκανε εντύπωση που το ανέφερε ο φίλος ως 10.8V. Ίσως κυκλοφορούν ακόμα τα «παλιά».

Τωρα μαλον θα πουλησω το Bosch Gsb 18v, γιατι δεν το πολυ χρησιμοποιω και ειναι κριμα να σκονιζεται(αν ενδιαφερεται κανενας μου λεει).

Φέρτο να κάνει παρέα με το δικό μου που επίσης κάθεται, για να μην αισθάνονται μοναχά τους.

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα όλα όλων.

Kάτι ψιλολόγια σήμερα,θερμοσυστελλόμενα,τροφοδοτικό switch 12 volt 1 A,καί μερικές αντιστάσεις.

trof210.jpg

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Με το καλό, έρχονται τα νέα μίνι φωτιστικά.

Νά σαι καλά,μπά ένας φίλος ήθελε τό ένα Αcrylic led μέ τροφοδοτικό αντί μπαταρίας,επειδή τό θέλει αναμμένο πολλές ώρες σέ καθημερινή βάση.

Καλοριζικα συναδελφοι!

Πηρα πριν λιγο το πολυεργαλειακι parkside με 19.99 ευρω!!
Μονο η μπαταρια λιθιου με το φορτιστη κοστιζει τοσο και ισως περισσοτερα...

40227083891_090e557c96_b.jpg

Η αληθεια ειναι οτι το πηρα μονο και μονο απο περιεργεια καθως το οπλοστασιο διαθετει καμμια ντουζινα απο δαυτα:))

Ευχαριστω παιδες!

Το δραπανακι Κωστα ειναι πουπουλο σε σχεση με αλλα δεκαβολτα! Παντως ειναι συμπαθητικο στην οψη, θα δουμε για τα υπολοιπα :)

μιχαλη με ενδιαφερει να μαθω:
-Αν υπαρχει συμβατοτητα με τις μπαατριες 10,8 (κουμπωμα)
- πως συμπεριφερεται στις πολυ χαμηλες στροφες.με προβληαμτιζει οτι ειναι 5000! Σε καποιες δουελιες ριχνω το dremel κατω απο τις 1000 με inverter