Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα και καλοδούλευτα τα εργαλεία παιδιά... :ernaehrung004:
Αυτή τη Proxxon-ίτσα έχω κι εγώ αλλά θυμάμαι οτι την έχω μόνο όταν παραλαμβάνει κάποιος άλλος... Αφού δεν είμαι της σέγας, τι την ήθελα; :flipout:

Και μια δική μου παραλαβή που δεν πρόλαβα ούτε απ´ το κουτί να τη βγάλω. Τη βάζω γιατί μου ζήτησε πληροφορίες ο Γιώργος (Gred) αλλά δεν ξέρω και πολλές λεπτομέρειες. Το κομπρεσεράκι είναι το TC80 στα 126 και ο αερογράφος ο BD183 στα 54 με 3 μπεκάκια και 3 δοχεία.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    171.4 KB · Views: 198
Καλοδουλευτα Μπαμπη.
VFM Ο κινεζος αν και τον βρηκες λιγο ακριβα.
Για τον τορνο τον πήρες?
Έχει κάτι φοβερά έργα με χρήση αερογραφου στον τορνο!

ΥΓ έχεις μυνηνα στο viber

Kαλοριζικος ο αερογραφος Mπαμπη, κανει φοβερη δουλεια σε βαψιματα μικροκατασκευων!

Βγαζει και το Lidl αερογραφο, πληρες σετακι με κομπρεσσερ που ειναι πολυ καλος, βγαζει και η proxxon ενα μινι αερογραφο.

Καλορίζικα και καλοδούλευτα τα εργαλεία παιδιά... :ernaehrung004:
Αυτή τη Proxxon-ίτσα έχω κι εγώ αλλά θυμάμαι οτι την έχω μόνο όταν παραλαμβάνει κάποιος άλλος... Αφού δεν είμαι της σέγας, τι την ήθελα; :flipout:

Και μια δική μου παραλαβή που δεν πρόλαβα ούτε απ´ το κουτί να τη βγάλω. Τη βάζω γιατί μου ζήτησε πληροφορίες ο Γιώργος (Gred) αλλά δεν ξέρω και πολλές λεπτομέρειες. Το κομπρεσεράκι είναι το TC80 στα 126 και ο αερογράφος ο BD183 στα 54 με 3 μπεκάκια και 3 δοχεία.

Αυτόν τον αερογραφο τον είχα πάρει πριν από 7-8 χρόνια από Κίνα γύρω στα 18-20 δολλάρια αν θυμάμαι καλά.
Το χρώμα θα πρέπει να το περνάς από ψιλή σίτα για να μην βουλώνει όταν ψεκάζεις. Νομίζω δουλεύει με 2 bar πίεση καλύτερα.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αυτός έχει 3 διαφορετικά μπεκ.
Θυμάσαι αυτός που χρησιμοποιούσες τι μπεκ είχε;
0.2 και 0.5. δεν θυμάμαι τι φοράει επάνω τώρα.
55353c4c6bec3489cfee59572cd36d9b.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ΟΚ :a0210:
Εγώ έχω σκοπό να τη χρησιμοποιώ κυρίως για ακρυλικά νερού, δεν νομίζω εκεί να έχω πρόβλημα μπουκώματος.
Τι λές;

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

ΟΚ :a0210:
Εγώ έχω σκοπό να τη χρησιμοποιώ κυρίως για ακρυλικά νερού, δεν νομίζω εκεί να έχω πρόβλημα μπουκώματος.
Τι λές;
Για να έχεις σταθερή ροή στο μπεκ καλύτερα να το περνάς από φίλτρο. Είναι τόσο λεπτή η έξοδος που μπουκωνει. Άσε που μπορεί να μαζέψει σταδιακά σκουπίδια μέσα.
Όταν το καθαρίζεις μετά το τέλος της δουλειάς να θυμάσαι τα εξαρτήματα σε ποια θέση μπαίνουν και πως.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δύο επιπλέον ρυθμιζόμενης έντασης φωτιστικά led από το Ebay.

Με σπιράλ ρύθμισης της δέσμης του φωτός, δυνατό μαγνήτη βάσης & διακόπτη On-off.

Last edited by a moderator:
Καλοδούλευτα Κώστα καί Μπάμπη,καλούς φωτισμούς καί καλά βαψίματα αντίστοιχα.