Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εχω πολυ καιρο να γραψω,αλλα το εχετε κανει αυτο το νημα 3 λαλουν και 2 χορευουν,μπαινει ο επισκεπτης να κανει κανα εργαλειο οφθαλμολουτρο και συνανταει κλαψες,λινκ για πιπες,,κ.ο.κ.,και το κωμικο της υποθεσης ειναι οτι το foul off topik γινεται απο ατομα που παντα επεμβαινουν καταλυτικα οταν υπαρχει off topic.
Kαλο θα ειναι οι κλαψες να μεταφερθουν στο τι παραγειλαμε σημερα και να καθαρισειι το παρων.

Ερχονται και με το ταχυδρομειο.

**Μπαταριες ΝιΜΗ μπορεις να βαλεις με οποια χωρητικοτητα θες. Για να απαντησω στην ερωτηση που εκανες στους φακους :))

οκ Μιχάλη :a0210:

** ευχαριστίες πολλές

Εχω πολυ καιρο να γραψω,αλλα το εχετε κανει αυτο το νημα 3 λαλουν και 2 χορευουν,μπαινει ο επισκεπτης να κανει κανα εργαλειο οφθαλμολουτρο και συνανταει κλαψες,λινκ για πιπες,,κ.ο.κ.,και το κωμικο της υποθεσης ειναι οτι το foul off topik γινεται απο ατομα που παντα επεμβαινουν καταλυτικα οταν υπαρχει off topic.
Kαλο θα ειναι οι κλαψες να μεταφερθουν στο τι παραγειλαμε σημερα και να καθαρισειι το παρων.

ακριβώς αγαπητέ μου, γιατί αν έγραφες θα είχες κάνει και εσύ λίγο off topic

ίσως να έχεις και ολίγον δίκιο, αλλά όλα μες στο πρόγραμμα είναι

Last edited by a moderator:

Βρε καλως τον Σακη, παντα με μια καλη κουβεντα στο στομα!!

Παντως ουδεν κακον αμιγες καλου, δεν μπορει να μην ειδες και κατι θετικο μεσα σ'ολα τα στραβα:))

Ήρθε το γαιδουρακι!
20180312_154941.jpg

Μας έβαλαν δώρο τα παιδιά στο αυτοκόλλητα.

Καλως τα δεχτηκατε παιδια!!

Παρελαβα και γω σημερα απο το Πολυχρωμο στον Πειραια. https://www.polychromo.gr/categories/5521/peripoiisi-epiplonksylon-/

Γυαλιστικα με βαση το κερι. Δυο σε υγρη μορφη και δυο σε παστα (τα στρογγυλα). Και μια συσκευασια υγρης special γομαλακας (shellac).
38958505440_ecace6a8d0_b.jpg

Καλοδούλευτα κυρ Μιχάλη.

Κυριάκο τώρα για την διανομή κατ οίκον στις κρέμες θα πρέπει να τραβηχτείς εσύ ως συνήθως.
Τυχερός είσαι πάντως αφού θα σου μείνουν τα δώρα από τους κουβαρντάδες τους Άγγλους !!!

Παρελαβα και γω σημερα απο το Πολυχρωμο στον Πειραια. https://www.polychromo.gr/categories/5521/peripoiisi-epiplonksylon-/

Γυαλιστικα με βαση το κερι. Δυο σε υγρη μορφη και δυο σε παστα (τα στρογγυλα). Και μια συσκευασια υγρης special γομαλακας (shellac).

Εξαιρετικό μαγαζί.

Καλορίζικες οι παραλαβές σας, αντε να βλέπουμε παρουσιάσεις στις κατασκευές.

Μιχάλη πληροφορίες! Τι κάνουν;

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστω συναδελφοι!

Νικο δεν εχω δουλεψει πολυ με κερι, γι αυτο αγορασα παστα και υγρο κερι να δω τι κανουν σε σχεση με τα λαδια.
Θα τα δοκιμασω και μονα τους σε ξυλο και πανω απο στεγνα λαδια που που στεγνωνουν θαμπα γενικως.

Παντως η παστα κερι φαινεται πολλα υποσχομενη καθως απλωνεται ευκολα και στεγνωνει γρηγορα. Νομιζω οτι θα ειναι ιδανικη για polishing πευκου και ελατου οπου τα λαδια δινουν μια ασχημη αποχρωση. Εχουν και μια ιδιαιτερη μυρωδια σαν το camel για τα παπουτσια :)

Kαι οι δυο παστες ειναι διαφανεις. Η δεξια με το κερι μελισσας δινει μια ελαχιστα πιο σκουρα αποχρωση απο την αλλη.
26913920038_94686ff509_b.jpg

Σε καποια φαση θα αναρτησω τις εντυπωσεις μου στο νημα με τα βερνικια η με τις ξυλοκατασκευες.

Ναι Κυριακο, καλο μαγαζι (και ιδιως ιντερνετικο με καλες επεξηγησεις στα προιοντα) και με λογικες τιμες.

Παναγιωτη μου εγω φτιαχνω συνεχως μικροπραματα που εχω ξαναφτιαξει, κουτακια, γραμματα, μπρελοκ και πολλες μικροκατασκευες που λιγο πολυ ειναι οι ιδιες με αυτες που εχω ξαναπαρουσιασει. Θα ηταν βαρετο να βαζω τα ιδια και τα ιδια:)

Καλοδούλευτα όλα όλων συνμάστορες.
Μιχάλη ενδιαφέρων τό τέστ μέ τό κερί γιά τό πεύκο-έλατο,πού τα λάδια δέν κάνουν καί τόσο επαρκή δουλειά,μένω συντονισμένος.

Καλές κοπές Κώστα! Τι σου είπα, ότι θα παραλάβεις πριν από εμένα.
Μου απάντησε σήμερα πως τις έστειλε με DHL με αριθμό 013316921107
Δίνοντας προς αναζήτηση αποστολής στη DHL μου βγάζει

(Not found): No result found for your DHL query. Please try again.

Γ@μw την ατυχία μου.

Σούπερ παραλαβές αυτές τις μέρες. Τα ανεβάζω μαζεμένα.

Μύτες prof bosch και τρυπάνια φτερού Bosch self cut speed απο eshop

Σφυροκατσάβιδα wiha απο Amazon.de και άχρωμο κερί σε πάστα απο Σμυρνιόπουλο.

Attachments

• IMG_20180313_174836.jpg
    IMG_20180313_174836.jpg
    140.4 KB · Views: 189
  • IMG_20180313_174914.jpg
    IMG_20180313_174914.jpg
    167.1 KB · Views: 188
Καλοριζικες οι παραλαβες συναδελφοι!
Θοδωρε, ενα κι ενα τα εργαλεια που παρελαβες!!

Παρελαβα και γω σημερα ενα μικρο αμονι απο το amazon.co.uk μονο που απηχε αρκετα απο την περιγραφη...

26919565888_f969b852e9_c.jpg

Πιο κοντο, πιο φαρδυ, με αθλια μυτη μπροστα, χωρις τρυπες για στερεωση σε παγκο ...γενικα ειναι ενα piece of shit :))

To καλο με το Amazon ειναι οτι συνηθως στις λανθασμενες περιγραφες προιοντων σου δινουν τα λεφτα πισω χωρις αλλη κουβεντα.
Μαλλον ομως θα το κρατησω.